Tekutý matný rúž Sleek Makeup Matte me

by - 29 júna

Milovať či nemilovať? Otázka, s ktorou vyjadríme nielen city v partnerskom živote, ale tiež pocity pri hmotným veciam. Aspoň u mňa to tak chodí. Rozhodujem sa každý deň, či líčidlá milujem alebo nie. 

Tekuté rúže sú mojou srdcovkou. Sleek je značka plná nápadov, krásnych obalov a kvality. Pochybovať o tom, že z ich dielne vyjde niečo zlé alebo nekvalitné, u mňa nehrozí.
Preto aj pri novom tekutom rúži Sleek Matte me, moja odpoveď znie jednodznačne- milovať. :)
A v čom spočíva jeho kúzlo, že ho tak veľmi milujem?


Tekutý rúž obľubuje stále viac žien. Myslím, že je to najmä z dôvodu dlhej výdrže, dobrého pocitu na perách, a neobmedzenosti, ktorú ponúka. Obal rúžu vystihuje značku Sleek, nesie vrchnáčik s typickou čiernou farbou a matným povrchom. Aplikátor patrí medzi jemné, penové, no páči sa mi, ako kopíruje tvar pier, takže s ním rúž precízne nanesiete. Farebná škála je veľká, vyberie si určite každá z vás, a dokonca si z 12 odtieňov snáď ani nevyberiete, pretože budete chcieť všetky. :P
Už po prvom nanesení som vedela, že tento rúž bude moja stálica a miláčik. Krémová farba, pigmentácia najdokonalejšia, akú som kedy videla. Stačí jedna vrstva, a pery sa rázom premenia na drahokam. 
Aplikátor je tak jemnučký, nedráždi pery a doslova po nich s jemnosťou kĺže. A čo výdrž? Baby, tak tá je dokonalá.
Poviem vám, mala som problém zmyť ho vodou, takže na tohto krásavca zaberá len fakt dobrý odličovák, najlepšie s prídavkom oleja.
Moja ústa s ním vyzerajú akosi lepšie, sú šťavnatejšie a lahodnejšie. Pery nevysušuje, zaschne okamžite, a pery obalí matnou farbou. Neobtláča sa na oblečenie alebo predmety, ako trebárs hrnček. To je môj večný problém, lebo neznášam otlačky pier na pohároch. 
Môj odtieň, ktorý vlastním, sa volá Shabby Chic, a je to najnovší odtieň, ktorý do rodinky pribudol len nedávno. 
Je to univerzálny odtieň, myslím že sa hodí blondínkam, aj tmavovláskam. Dokonca s ním moje zúbky vyzerali belšie, čo oceňujem. Cena rúžu zahŕňa dlhotrvácnosť a kvalitu, ktorú s jeho kúpou dostanete. Za 5,95 eur vydrží dosť dlho, nakoľko stačí fakt jedna vrstva. A čo ma dostalo je fakt, že si ho počas dňa vôbec nemusím znova naniesť. Drží hodiny a hodiny, a môj snúbenec je konečne šťastný, že mi môže dať pusu bez toho, aby bol celý zababraný. Kombinácia líčení, ktoré sa k rúžu hodia, je neúrekom, dokonca som vyskúšala tón v tóne, a myslím, že sa mi líčenie celkom podarilo, čo poviete? :) Tiež som použila lesk na pery, ktorý som navrstvila na rúž, a on sa ani nepohol. To je predsa úžasné, konečne rúž, ktorý je presne na tom mieste, na ako má byť- na perách. ;) 
A či rúž odporúčam? Určite áno, ja osobne som s ním nesmierne spokojná, a myslím, že ho tiež ocenia dámy, ktoré nemusia parfumované produkty, pretože Sleek neobsahuje žiadne vonné látky. Huráá. :)


Rúže kúpite na eshope krasotika.sk, kde vám len dnes ponúkajú dopravu za 1 euro. Tak rýchlo, nech sa vám ujdú. :)

Krásny dníček, 
Vaša S.

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem krasotika.sk




You May Also Like

11 komentárov

  1. tiež neznášam odtlačky pier na pohároch, ale jeden z týchto fešákov mám už dávno zlákal ma, ale keď som ho vyskúšala nemôžem si naň zvyknúť vadí mi a tak ho nepoužívam. Na pohár sa síce neodtláčal ale postupne sa z vnutra pier zošucháva a potom to mam aj na zuboch vadí mi to ak to aj náhodou zjem. Ale tato tvoja farba je veľmi krásna a hodí sa ti veľmi:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si pod rúž dám pomádu a tak sa mi ani nešúcha, ani nežmolí. :)

      Odstrániť
    2. Presne tak, ani ja si nemôžem naňho zvyknúť. Mám veľmi nepríjemný pocit na perách, strašne pery vysušuje, čo inak nemám problém so suchým perami nikdy, len tento rúž dokáže neskutočne vysúšať a okrem toho výdrž tiež nie je ktoviečo, pretože z vnútra pier sa zošúcha, aj keď si dám pomádu. Je lepšie, keď sa krémový rúž postupne po pár hodinách stráca rovnomerne, ako keď sa tento tekutý stráca len z vnútra a na okrajoch zostane do večera.

      Odstrániť
    3. Baby, ja s tým vôbec také problémy nemám, je zaujímavé, ako funguje na rôznych typoch pier :D

      Odstrániť
  2. Tento odtieň ti veľmi pristane! Ja som mala taktiež možnosť Sleek lip cream vyskúšať, no na mojich perách dobre nefungoval.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem ako je to možné, no mne vyhovuje. Asi je to tým, akú máš pokožku na perách, alebo potom fakt neviem :D

      Odstrániť
  3. A jde se objednávat, nadherny odstín, euro na poštovné je 😍😍😍

    Andreablog®

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice blog! =)
    Would you like to follow each other? Just let me know, where (GFC and Google +) you are following, and I follow you back. :)

    https://mayitapink.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)