Weleda pleťová starostlivosť

by - 25 decembra

Hello,
čo vy a zimná pleťová starostlivosť? Používate krém na tvár, alebo sa radšej nechávate poriadne vyštípať mrázikom? Ak áno, tak pozor na to, vaša pokožka trpí viac, ako si myslíte.
Weleda pleťová starostlivosť poskytuje pokožke komfort, aký si zaslúži, a to aj v zime. Krémy sú navrhnuté tak, aby sadli každému typu pokožky. Majú prírodné zloženie utvrdené NaTrue certifikátom. Značka patrí medzi Bio kozmetiku, neobsahuje ropné deriváty, syntetické látky ani chemické konzervanty.


Mandľový hydratačný krém na tvár

Hydratačná denná aj nočná starostlivosť pre extrémne citlivú pokožku s mandľovým olejom, je vhodná pre mastnú a zmiešanú pleť. Obsahuje prírodné zložky, ktoré prinavrátia pleti potrebnú hydratáciu a sviežosť.
Jemný, neparfumovaný krém upokojuje pokožku a chráni ju pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Zmierňuje začervenanie pleti, dodáva jej vlahu a vitamíny.
Obal krému má dolné, šraubovacie uzatváranie. Je to škoda, pretože otváranie krému trvá dlhšie, než obvykle. Krémik má 30 ml balenie, ružovo zafarbený obal a mal by byť neparfumovaný, no ja v ňom cítim mandle.
Mandľový krém na tvár je určený pre všetky vekové skupiny a dá sa používať ako na deň, tak aj na večer. Krémik má ľahšiu konzistenciu bielej farby, na pleti sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Pokožku zjemňuje, hydratuje a spevňuje. Mne osobne sadol, no vadí mi na ňom jedna maličká vec- aj napriek ľahšiemu zloženiu sa ťažko rozotiera. Vstrebáva sa skoro, no čas zaberá samotné rozotrenie po tvári. Avšak svoj účel dlhodobej hydratácie spĺňa, čo ma teší. Po 2 týždňoch používania bola moja pokožka viac hydratovaná, dokonca sa pleť menej červenala.
Odporučila by som ho skôr suchej pokožke, ktorá potrebuje okamžitá dávku vlahy. :)


Kosatcový hydratačný krém na tvár

Hydratačný krém na tvár s obsahom výťažkov z kosatca optimalizuje rovnováhu pleti, udržuje vlhkosť pokožky a má výborne, roztierateľné zloženie. Zanecháva pleť čistú, sviežu a rozžiarenú. Vďaka svojím vlastnostiam je vhodný aj ako podklad pod makeup. Sadne normálnej, ale aj zmiešanej pleti. Neobsahuje syntetické zložky, farbivá a vône.
Hydratačný krém má bylinkovú vôňu, ktoré nie je vôbec prenikavá, čo je super najmä pre citlivky. Farba krému je smotanová, a konzistencia gélová. Okamžite sa vstrebáva, má nemastné zloženie a pleť skvelo zjemní. Uzavrie póry, pleť vyzerá sviežo a mladšie. Oproti predošlému krému má vynikajúcu konzistenciu, pracuje sa mi s ním veľmi dobre. Vyhovuje mi skôr na deň, make-up udrží dlhšie svieži. Po týždni používania bola moja pokožka hydratovaná, čo ma teší, lebo u mňa je strata vody hlavný problém, ktorý momentálne s pleťou mám. Odporúčila by som ho každej vekovej kategórii, taktiež každému typu pleti a obom pohlaviam, pretože jeho účinky prekvapia rovnako ženy, aj mužov. :)


Značka Weleda okrem krémov na tvár ponúka telovú a vlasovú starostlivosť. Páči sa mi ich dizajn, to, že výrobky sadnú každému, a tiež fakt, že sú podrobené rôznym eko testom. Ak vás zaujali ich produkty, navštívte weleda.sk, kde sa dozviete informácie, ktoré vás zaujímajú. :)

Majte krásny zvyšok sviatkov,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Weleda.


You May Also Like

8 komentárov

  1. Ja mám Weledu veľmi rada, ich Skin Food mi v zime zachraňuje ruky! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyyjo, o Weledě jsem zatím neslyšela :). Vypadá to ale dobře.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kosatcový momentálne používam a na deň je super, veľmi rýchlo sa vstrebe a pokožka ostane matná - takže naozaj výhoda pred nanášaním make-upu. Teším sa, keď vyskúšam mandľový :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)