Ziaja penové mydlo s karamelizovanými mandľami

by - 15 decembra

Ahojte,
milujete vôňu mandlí? Ja jednoznačne áno. Pripomína mi detstvo, staré dobré časy a Mikulášske balíčky. :)
Penové mydlo, od mojej obľúbenej Ziaji, svojou vôňou vyčaruje najkrajšie Vianoce. Stačí vám jedno privoňanie, a nová, limitovaná edícia produktov, ovládne aj vašu kúpeľňu.


Zimná edícia s vôňou karamelizovaných mandlí okrem mydla, ktoré mám doma, obsahuje aj krém na ruky a cukrový peeling. Všetky produkty vyzerajú veľmi pekne, a myslím, že na toto sviatočné obdobie sú ako stvorené.
Obaly výrobkov majú milý detail v podobe cukroviniek a mandle. Podľa mňa je to strašne zlaté, ide z nich pohoda a radosť. Ziaja ostala verná bielej farbe, no obal máličko skrášlila. Mne sa takéto minimalistické prevedenie páči, vždy som mala rada jednoduchosť a prehľadnosť.

Penové mydlo na ruky a telo má skvelú pumpičku, ktorá slúži na uľahčenie aplikácie. 250 ml balenie vám vydrží počas celých sviatkov, a to sa umyje celá rodina. Mydlo môžno použiť ako klasické mydlo na ruky, alebo ako sprchovací gél. Vôňa prípravku je sladká, pripomína mi perníky a arašidové maslo.
Mydielko jemne čistí a ošetruje pokožku, zanecháva ju hladkú a hebkú. Lahodná vôňa posunie sprchovanie či umývanie rúk na vyšší level, a vy si kúpeľ vychutnáte oveľa viac, ako predtým.
Konzistencia mydla je penová (v tube tekutá), až pri pumpovaní z fľaštičky vznikne bohatá, krémová pena, ktorá jemne splynie s pokožkou.  Mydlo obnovuje prirodzenú rovnováhu pokožky, má neutrálne ph, a používať ho môžu všetci členovia rodiny. Pre mňa je toto mydlo kúskom, ktorý mi spríjemni sviatky a naladí ma na správnu, sviatočnú nôtu. :)


Zimná limitovaná edícia ma veľmi prekvapila, vôňou, ale aj efektom. Som rada, že som vyskúšala mydielko, už sa teším, ako si ho vystavím v kúpeľni. Konečne budem mať produkt, ktorý poteší očko a ulahodí zmyslom. Deti si konečne samé a bez námietok umyjú rúčky, po aplikácii vám mydlo prevonia celú kúpeľňu, a pocit hebkosti vás bude sprevádzať celý deň.

POZOR- počas celého decembra dostanete toto mydlo v predajni ako darček k nákupu produktov nad 10 eur. Ak ešte nemáte nakúpené darčeky, a vo vašom meste sídli Ziaja obchodík, urobte si radosť, obdarujte svoju rodinu alebo seba, veď na Vianoce si darček zaslúži každá z nás. :)
Ak ste zďaleka, a obchodík v meste nemáte, klikajte na stránky fortis-slovakia.com, kde si výrobky môžete nakúpiť online.

Poznáte túto limitku? Čo na ňu poviete? Zaujala vás?

Krásny deň,
Soňa



Za poskytnutie produktu k recenzii ďakujem zastúpeniu Ziaja Slovensko.






You May Also Like

14 komentárov

  1. Tak toto penové mydlo vyzerá fakt úžasne, a verím, že aj jeho vôňa je úžasná! :) Mydlá od značky Ziaja mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj skvelé, určite sa naň pozri keď budeš v predajni. :)

      Odstrániť
  2. Ziaja je dobrá značka a tohle vypadá také dobře :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja mám toto mydielko, vyzerá úžasne, moc sa mi páči tá vôňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá úplně parádně a navíc mandle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňaaam! Perníčky a arašídové máslo zní úžasně, to jsi mě teď velmi nalomila, jestli si ho nepořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku Ziaja mám hrozně ráda a tohle musí být fantastická vůně

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju pěnová mýdla. Ani nevím proč. A vonět musí fantasticky! :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)