Bell HypoAllergenic

by - 04 marca

Ahojte,
počuli ste už o značke Bell cosmetics? Bell je poľská kozmetika, ktorá pôsobí v 85 krajinách sveta. Kozmetika je určená pre všetky vekové kategórie, nie je testovaná na zvieratách a zaujímavosťou je, že si firma vyrába svoje vlastné obaly. Výrobky sú dermatologicky testované, podliehajú prísnym výrobným kritériám a sú hypoalergénne. Línia HypoAllergenic je určená pre ľudí s citlivou pokožkou, pre tých, ktorí majú s pleťou závažné problémy ako ekzém, alergie a akné. Produkty môžu používať aj ľudia so senzitívnymi očami či šošovkami. Prírodné zložky obsiahnuté v produktoch zabezpečujú regeneráciu a starostlivosť o pokožku pre zdravo vyzerajúci tón pleti. Problémy so senzitívnou a alergickou pleťou neznamenajú to, že sa musíte vzdať líčidiel, akurát si vyberajte produkty určené pre citlivú pokožku. Bell má kvalitné výrobky, cenovo dostupné a ozaj výborné. :)



Bell HypoAllergenic Mat and smooth hypoalergénna báza pod makeup

Báza pod makeup je určená na aplikáciu pred použitím makeupu. Má jemné, neparfumované zloženie, predlžuje trvácnosť líčenia, uľahčuje nanesenie makeupu a opticky vyhladzuje pleť. Je vhodná pre všetky vekové kategórie a nájdete ju v odtieni 01. Pokožku hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje jemné línie vrások. Pleť zmatňuje, tá je na dotyk hodvábne jemná a neleskne sa. Báza ma dlhotrvajúci účinok, ľahkú, krémovú konzistenciu a jemne ružovú farbu. Delikátna formula dokonale priľne na pokožku, rýchlo schne a nezanecháva ťažký pocit na tvári. Báza je testovaná dermatológmi a ma 30 gramove balenie.
Čo sa týka obalu, báza je zabalená v krabičke. Po otvorení krabičky vytiahnete plastovú nádobku minimalistického štýlu s pumpičkou v hornej časti. Priesvitné obaly umožňujú vidieť množstvo produktu, takže sa ľahšie zorientujete, kedy treba doplniť zásoby. Pumpičkový aplikátor naberie presné množstvo bázy, zabraňuje jej kontaminácii a pre mňa je to najlepší spôsob naberania.
Ja si bázu nanesiem na chrbát ruky, väčšinou mi stačia 3 stlačenia pumpičky. Potom pomocou štetca nanesiem na tvár a nechám zaschnúť. Pleť je na prvý pohľad krajšia, póry sú minimalizované, pokožka je mierne zmatnená a osviežená. Makeup s použitím bázy vydrží celý deň, pleť vyzerá zdravo a prežiarene. Odporúčam ju na všetky typy pleti, pretože pokožku hydratuje a tá je dôležitá nielen pre suchú pleť.


Bell HypoAllergenic Mat and Soft make-up hypoalergénny zmatňujúci mejkap

Ľahké zloženie bez obsahu tuku nezaťažuje pleť, neupcháva póry a dovoľuje pokožke dýchať. Vytvára prirodzený vzhľad pleti, bez pocitu masky na tvári. Makeup je neparfumovaný, testovaný dermatológmi a má výbornú znášanlivosť na pokožke. Maskuje nedokonalosti pleti, červené miesta či žilky na tvári. Zmenšuje viditeľnosť pórov, zlepšuje vzhľad pleti a prinavracia jej zdravý jas. Zanecháva pleť hydratovanú, jemnú a zmatnenú. Je vhodný pre každý typ pleti. Má 30 gramové balenie a nájdete ho v troch odtieňoch. Môj odtieň je 01 Light Beige.
Fľaštička je rovnaká ako pri báze, má pumpičku a minimalistický dizajn. Makeup je ľahkej krémovej konzistencie, výborne sa s ním pracuje a dobre sa nanáša.
Má strednú kryciu schopnosť, ak je vaša pokožka bezproblémová, nádherne ju zjednotí a zmatní. Moja pleť je zmiešaná až suchá, no mne sadol. Pokožku zjemnil, zjednotil a skvelo hydratoval. Počas dňa som ho na tvári vôbec necítila, čo ma prekvapilo. Výdrž je skvelá, zvládne celý deň plus večer ho odstránite jedine micelárnou vodou alebo odličovačom. Voda z kohútika s ním ani nepohne, čo je super najmä ak potrebujete dlhotrvácny makeup. Pleť zmatňuje, no nevysušuje, na pleti vytvára akoby retuš, pretože pokožku dokonalo zjednotí a opticky zmenší viditeľné póry. Tento produkt by som odporučila slečnám s aknóznou pleťou alebo s kožnými problémami, nakoľko krytie je úžasné. Prekryje vyrážky, jazvy a dokonca aj znamienka. Výborne sadne aj na citlivú pleť a vďaka krytiu minimalizuje začervenanie pokožky.
Najsvetlejší odtieň vyzerá v nádobke tmavo, no po nanesení sa prispôsobí tónu pleti ( viď foto ). :)


Bell HypoAllergenic Curling mascara
hypoalergénna vytáčajúca maskara na oči

Špirála na oči intenzívne vytáča mihalnice a dodáva im objem. Čierne pigmenty zaistia mihalniciam sýtu farbu a lesk. Obsahuje karnaubský vosk, ten sa získava z listov brazílskej palmy a prinavracia mihalniciam stratený lesk. Argánový olej a panthenol riasy zjemňujú, stimulujú ich rast a spevňujú ich. Špeciálne navrhnutá kefka riasy oddelí, zabráni ich zlepovaniu a vytočí. Maskara neobsahuje alkohol a je neparfumovaná. Určená je pre ženy s citlivými očami, pre nositeľky kontaktných šošoviek a pre alergickú pokožku. Mám ju v odtieni Black a má 9 gramové balenie.
Milujem dizajn špirály a kefku, sú veľmi podarené. Špirála ma veľmi intenzívnu čiernu farbu, čo sa mi páči, pretože stačí pár ťahov a riasy sú krásne vytočené a nafarbené. Má ľahké zloženie, počas dňa ju na riasach vôbec necítiť. Kefka nadvihne aj tu najmenšiu mihalničku, je dobre tvarovaná a dostanete sa s ňou bez problémov ku každej jednej riase. Na riasach sa nezhlukuje, neopadáva, nevytvára šmuhy a nemrví sa. Z tuby vytiahnete kefku, ktorá nie je celá zafarbená, ako sa to pri iných špirálach stáva. Tak aspoň zabránite vzniku šmúh či hrudiek na mihalniciach. Odporúčam ju všetkým ženám očakavajúcich od špirály objem, nadvihnutie a trvácnosť.


Bell HypoAllergenic stick eye liner pencil
kajalová ceruzka na oči

Hľadáte perfektnú kajalovú ceruzku? Už vás nebavia krivé a nepekné línie? Ceruzka na oči pomáha vytvoriť perfektný look a krásnu a rovnú linkou. Má neobyčajne sýtu čiernu farbu, ktorá je skvelo pigmentovaná. Na očiach vydrží celý deň, nerozmazáva sa a neobtiera. Vyvinutá bola pre majiteľky citlivých a alergických očí. Ja mám doma odtieň 10, no nájdete ju ešte v 5 odtieňoch.
Obal ceruzky je klasický s otváracím uzáverom. Ceruzka je vysúvacia, čo ma teší, neznášam strúhať kajalky. Má ostrý hrot pre precíznejšiu aplikáciu a jemné zloženie. Dobre sa s ňou kreslí, pretože je mäkká, no nie príliš. Väčšina ceruziek sa mi po nanesení do vnútrajška horných mihalníc obtiera o tie dolné a nevyzerá to dobre. Avšak táto ostala na svojom mieste, ani sa nepohla. Som rada, že existuje aj takáto skvelá kajalka a odporúčam ju každej jednej žene a dievčaťu.


Bell HypoAllergenic línia ma dostala, všetky produkty mi vyhovujú. Tým, že sú určené na citlivú pleť moju pokožku nezaťažujú ako iné produkty. Určite stoja za to, ja ich môžem len odporučiť.

Produkty Bell sa predávajú vo vybraných obchodoch Teta drogérie. Ak by ste si chceli výrobky pozrieť a kúpiť, no vo vašej drogérii nie sú dostupné, klikajte na www.polcostex.sk, je to eshop, kde po vybraní produktov napíšete vašu objednávku na email a oni sa vám následne ozvú. Polcostex distribuuje Bell produkty na Slovensku a momentálne pracujú na spustení ehopu. Dovtedy im treba písať na email, no garantujem vám, že u nich nájdete všetky Bell produkty, ktoré inde nezoženiete.

Poznáte značku Bell? Vlastníte od nej niečo? Ak áno, ako ste spokojné?

Krásny víkend,
Soňa

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Polcostex.


You May Also Like

21 komentárov

  1. Výborný článok. Už dlhšie som obzerala v TETA drogériách stojan s kozmetikou Bell, ale vôbec som tie výrobky ani tú značku nepoznala. Vďaka. Určite sa pozriem po tej báze aj po makeupe. Vyzerajú skvele.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada že ťa recenzia zaujala a podporila v kúpe. :)Dúfam, že ti produkty sadnú. :)

      Odstrániť
    2. Ja mám alergiu na bežnú kozmetiku používam len antialergické výrobky , takže stále sledujem ak sa na trhu objavia nové značky a vyskúšala som aj značku Bell Hypoalergenic a som s ňou nadmieru spokojná vyhovuje mi nemám začervenané miesta okolo očí pôsobí prirodzene a budem stálou zákazničkou tejto značky.

      Odstrániť
    3. To ma veľmi teší a som rada, že ti sadla. :)

      Odstrániť
  2. Super článek! Líbí se mi, jak o tom píšeš :) dokonce je to takové, že bych podle toho mohla i něco koupit!
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj tak to som rada, snažím sa urobiť vždy recenzie, čo vyzdvihnú klady aj zápory produktu. Tieto výrobky však zápory nemajú žiadne, určite ich skús. :)

      Odstrániť
  3. O tejto značke som ešte nepočula, ale vyzerá dobre :)
    janesworldblog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný článek! značku jsem myslím už někde viděla, ale nezkoušela jsem od nich zatím nic. Určitě to napravím. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto značka mi nič nehovorí, ale vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak značku teda vůbec neznám, ale již od začátku mě hodně zaujala báze pod makeup, ještě když jsou produkty určeny na citlivou pleť, teď ještě zjistit jestli se dá tak dobře sehnat i v Čechách :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa bude dať, skús napísať ehopu, možno posielajú aj do Česka. :)

      Odstrániť
  7. O této značce čtu poprvé, vypadá celkem dobře. Líbí se mi černá tužka.:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super produkty, už som dávnejšie rozmýšľala, že si nejaké zaobstarám. :)
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článok Soni :) Bell kozmetiku som zatiaľ neskúšala, no po prečítaní tvojej recenzie by som si rada niečo od Bell kúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj som rada, tak to si počkaj, Bell ma super produkty, uvidíš nabudúce v recenziách a potom sa rozhodneš. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)