Collistar set

by - 13 marca

Ahojte,
ešte stále toho mám v škole veľa, pomaly mi začínajú zápočty a dorábam diplomovku. Avšak snažím sa nezanedbávať blog, tak dúfam, že to pochopíte.
Mesiac marec je venovaný prevažne recenziám, no v apríli troška zvoľníme. :)
Eshop Notino patrí medzi moje najobľúbenejšie, pretože tu nájdem vždy to, čo potrebujem rýchlo a prehľadne. Collistar set som kupovala ešte pred Vianocami, no len teraz som sa k nemu dostala. Odporúčam ho, alebo radšej nie?



Collistar set už momentálne na eshope nemajú, ale produkty z neho sa dajú kúpiť aj samostatne. Okrem toho, v ponuke sú ešte dva sety, ktoré sa od môjho líšia akurát tak špirálou a farbou kozmetickej taštičky.
Môj set pozostáva z troch "častí"- maskary Shock, dvojfázového odličovača a kozmetickej taštičky.



Collistar riasenka Shock pre objem a vytočenie rias má luxusné balenie, ktoré vynikne v každej kozmetickej zbierke. Špirálka je ľahučká, má 8 ml balenie a mám ju v čiernom odtieni. Po otvorení špirály ma prekvapila kefka, ktorá je mierne zahnutá. Husté štetiny sú ideálne rozostúpené po obvode kefky, páči sa mi aj jemné ohnutie, vďaka nemu sa dostanete aj k najmenším mihalniciam. Maskara nemá žiadnu vôňu, je bez parabénov, má nádherne čierne pigmenty a dlho vydrží. Obsahuje panthenol, keratín a komplex KeratrixTM. Panthenol posilňuje riasy a spevňuje ich, keratín obnovuje lesk mihalníc, dodáva im zdravý vzhľad. Aplikácia je jednoduchá, stačí naniesť dve vrstvy a riasy sú krásne vytočené a objemné. Keď nanesiete viac vrstiev, vaše riasy budú vyzerať ako umelé. Výdrž špirály je celodenná, nerozmazáva sa ani netrúsi pod oblasť očí. Odličuje sa pekne, no pritom sa počas dňa z rias ani nepohne. Túto špirálu som si veľmi obľúbila, vidno, že Collistar je iná kvalita, ako trebárs drogériové značky. V podstate je to moja najdrahšia špirála, ktorú vlastním. Nikdy som nebola zaťažená na maskary, veď moje obľúbené kúsky pochádzajú od značky Miss Sporty. Som rada, pretože táto špirála ma presvedčila o tom, že aspoň raz za život si treba dopriať aj vyšší level. Chystám sa vyskúšať tiež značky ako Helena Rubinstein, Dior a YSL. Špirála Shock je naozaj, šokujúca. Hodí sa aj pre nositeľky kontaktných šošoviek či citlivky. Odporúčam ju každej žene, ktorá túži po objeme, dokonalej farbe a ohromnej výdrži. :)



Collistar Makeup removers and cleansers odličovač vodeodolného makeupu odstráni líčidla jemne a šetrne. V sete sa nachádza 50 ml balenie produktu, ktoré je ideálne na cestovanie. Fľaštička má elegantný dizajn s modrými detailmi. Obsahuje výťažky z mesiačika a slezu, tie sa postarajú o hydratáciu a komfort pri odlíčení. Dvojfázové zloženie je bez parfumácie a je vhodné aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Ak sledujete môj blog dlhšie, viete, že olejové produkty nemusím. Tento odličovač ma skvelú konzistenciu, nezanecháva mastný pocit na viečkach, čo je pre mňa veľké plus. Riasy pri odlíčení nezlepuje, naopak, vyživí ich a posilní. Odstráni aj tekuté matné rúže s extra výdržou, čo nezvládne len tak hocaký produkt. Za mňa klobúk dole, pokožku nedráždi, je jemný a bezpečný.



Posledná časť zo setu je kozmetická taštička. Sýta ružová farba poteší každú ženu, však? :) Je priestranná, vyrobená z kvalitného materiálu a dobre umývateľná. Nosím ju hlavne na cesty a zmestí sa do nej všetko, čo na víkend potrebujem.  


Set ma vyšiel na 15 eur, čo je skvelá cena. Škoda, že ho už nemajú, no ostatné dva sety tiež stoja za vyskúšanie.
Collistar značka sa mi pozdáva, má kvalitné výrobky a za rozumné ceny. Som zvedavá na ich ďalšie produkty, no o nich si povieme až niekedy v budúcich recenziách. :)

Ak sa vám set páči, alebo produkty z neho, klikajte na Notino.sk. :)

Poznáte značku Collistar? Ak áno, čo od nej vlastníte?

Krásny večer priatelia,
S.


You May Also Like

6 komentárov

  1. Panebože, to je krása! Chci všechny barvy, ale nejsem boháč, tak to asi nevyjde :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cena je vyšší, ale řasenka dělá moc krásné řasy, úplné vějíře :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá riasenka sa mi veľmi zapáčila! :) Raz ju určite vyskúšam, len doma mám momentálne ďalšie tri, a to by bola vražda :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, ja mám doma tiež poriadnu nálož kozmetiky. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)