Oriflame kampaň 4/2017

by - 02 marca

Ahojte,
určite každý z vás pozná Oriflame, možno s ich výrobkami máte skúsenosť, možno značku nepoznáte, no viete, že existuje. Spoločnosť Oriflame bola v roku 1967 založená dvoma bratmi a ich priateľom. Švédska firma dnes figuruje v 60 krajinách sveta, na trh prichádza každý mesiac s novinkami, svoju ponuku prezentuje cez katalógy a kozmetických poradcov. Inovatívne výrobky, krásne obaly a srdce kozmetiky pochádzajúce priamo zo švédskej prírody, to všetko a viac sa ukrýva v ich produktoch.
Ako som spomínala, Oriflame prezentuje svoje výrobky pomocou katalógov. Aktuálne je platný katalóg číslo 4/2017. Kampaň začala už 27.2.2017 a končí 19.3.2017. Dnes vám predstavím pár noviniek z kampane, pričom ku každému výrobku priradím kódy a strany v katalógu pre lepšiu orientáciu. Pohodlne sa usaďte, začíname. :)


Denný hydratačný krém NovAge True Perfection
Obnovujúci nočný krém NovAge True Perfection

Kozmetická línia je určená pre dehydratovanú pleť a pre vekovú kategóriu 20+. NovAge True Perfection línia obsahuje výťažok z hodvábneho stromu a rastlinných kmeňových buniek z plodov Acai. Vďaka tomuto zloženiu neutralizuje škodlivé toxíny a podporuje obnovu buniek. Pleť dokonale hydratuje, rozžiaruje a chráni pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Pomáha oddialiť prvé známky starnutia, čistí pleť na úrovni buniek a zabraňuje vzniku mdlej a unavene vyzerajúcej pleti. Rýchly spôsob života a nesprávna životospráva často spôsobujú vznik mimických vrások a suchú pleť, preto je línia vyvinutá prevažne na udržanie vlahy v pokožke.
Nočný krém obsahuje kyselinu glykolovú, známu svojimi peelingovými účinkami, pri ktorých sa odstránia odumreté bunky a pokožka získa svieži a mladistvý vzhľad už počas spánku. Okrem toho, krém odďaľuje starnutie a pleť vyhladzuje.
Denný krém obsahuje komplex Acai PhytoCELL, ten zlepšuje hydratáciu pleti v prípade stresu, obnovuje bunkový metabolizmus kože a pokožku rozžiaruje.

S: Moje dojmy z oboch krémov sú skvelé, páči sa mi luxusne pôsobiaci obal a jemná vôňa produktov. Denný krém ma ľahké zloženie, ktoré rýchlo uschne a pokožku nemastí. Oceňujem možnosť aplikácie makeupu bez vytvorenia hrudiek. Pocit na pokožke je veľmi príjemný, cítim, ako je pleť viac hydratovaná a svieža. Nočný krém má gélovo-krémové zloženie, na pleti rýchlo schne a ráno sa zobudíte s prežiarenou a oddýchnutou pokožkou.


Denný krém kód: 31978 , strana 11, 50 ml
Nočný krém kód: 31980 , strana 11, 50 ml



Rúž na pery Colourbox

Rúž na pery s hydratačným účinkom v 20 sýtych farbách v jari jednoducho musíte mať. Po dlhej zime je čas ukázať vaše ženské ja a odviazať sa pri výbere odtieňov. Červené, ružové, fialové či nude, každá si príde na svoje. Prijateľná cena rúžov, 2,49 eur, vám dovolí vybrať si aj viac farieb, predsa len, blíži sa jar a leto, určite sa vám cez toto obdobie zídu.

S: Tieto rúže ma príjemne prekvapili, majú skvelé hydratačné účinky, čiže pery zvláčňujú a dodajú im šťavnatý vzhľad. Výdrž rúžov je cca pol dňa, záleží od toho, či jete alebo pijete. Farby sú veľmi pekné, na perách pôsobia elegantne a nenútene. Mojim favoritom je odtieň Shimmering Cherry.

Rúže na pery odtiene:

Shimmering Cherry kód: 32993
Soft Red kód: 32985
Pearly berry kód: 32994
- strana 38, 4g



Krémový rozjasňovač The ONE

Rozjasňovač na tvár slúži na zvýraznenie lícnych kostí, nosa, hornej pery a okolia očí. Má hodvábne krémové zloženie, vytvára prirodzený efekt a najlepšie sa rozotiera špongiou alebo prstom. Keďže sa jedná o krémový produkt, nie je vhodné ho aplikovať na prepudrovanú tvár, mohol by vytvárať šmuhy. Najlepšie sa používa na tzv. nahé líčenie a na pleti vytvára svieži a zdravo vyzerajúci finiš. Krémové produkty sa používajú na strobing, čo je vlastne technika založená na odraze svetla. Vďaka nej bude pleť pôsobiť plastickejšie a rozžiarene.

S: Produkt mi vyhovuje, má jemnú konzistenciu, ktorá sa do pleti krásne vpije. Nevytára šmuhy, pokiaľ ho nepoužijete navrch suchých produktov a na pleti pôsobí sviežo.

Krémový rozjasňovač kód: 33416 , strana 45, 30 ml


Profesionálna špongia na krycí krém

Špongia slúži na jednoduché nanesenie krycieho krému alebo krémového rozjasňovača. Dokonalo padnúci tvar a jemná polyuretánová pena zabezpečia dobré priľnutie produktov na pleti. Hubka sa dá použiť na mokro ale aj na sucho.

S: Túto hubku mám doma už asi pol roka a makeup či korektor si s ničím iným nenanášam. Som rada, že bola v balíčku, pretože moju som nechtiac „natrhla“, takže si ju vymením za novú. Určite ju vyskúšajte, je mäkká a dobre sa s ňou pracuje. (foto hore-fialová špongia)

Profesionálna špongia kód: 27686 , strana 45

Zdokonaľujúci podkladový krém Giordani Gold

Hodvábny podkladový krém zamaskuje rozšírené póry, zjemní jemné linky a vrásky. Pleť rozjasní, pripraví ju na aplikáciu makeupu a pokožku hydratuje. Vďaka podkladu bude makeup držať oveľa dlhšie ako bez neho. Obsahuje výťažok z orchidey, ten má omladzujúci účinok.

S: Moju pleť podklad vyhladil a póry viditeľne zjemnil. Má krémovú textúru, pekne sa vstrebáva a nezanecháva šmuhy ani fľaky. Pleť mierne hydratuje, no skôr badať zjemňujúci účinok. Líčenie mi vydržalo celý deň, oceňujem neparfumáciu produktu a pumpičkový aplikátor.

Podkladový krém kód: 32058 , strana 61, 30 ml


Sypký púder Giordani Gold Invisible Touch

Hodvábne hladké a výnimočné zloženie s obsahom výťažku z orchidey prepožičia pleti jemný, prirodzený tón. Sypký púder v neutrálnom odtieni sa hodí každému tónu pokožky a na pleti vytvorí zamatový finiš. Balenie obsahuje malý štetec, dokonca sa vnútro výrobku otáča, takže sa púder nevysype. Po nanesení stačí otočiť rukoväť a plastová časť zaistí otvory na púder.

S: Púder vytvára zamatový efekt na pokožke, líčenie fixuje na celý deň a čo sa mi páči je obal, ktorý ma fakt zaujímavé riešenie. Luxusný produkt pleť zmatňuje, vyhladzuje a rozjasňuje. Tvárička je jemná, krásne vyzerajúca a bez fľakov. Za mňa jeden z top púdrov, aké som kedy vyskúšala.

Sypký púder kód: Natural 30556 , strana 63, 10g


Kabelka Camel Classica

Ak milujete béžovú farbu, táto kabelka je pre vás ako stvorená. Klasický dizajn s imitáciou kože vo farbe ťavej srsti osvieži váš šatník. Obsahuje kovový zips s príveskom z imitácie kože a vo vnútri vrecka má zips a bočnú priehradku. Kabelka je vyrobená z PU (polyuretánová pena), polyesteru, nylonu a detaily sú z mosadzného pokovovania, zinkovej zliatiny, medi a železa potiahnuté zlatou farbou. Na prednej strane sa nachádza ozdobný kvietok, vzadu je kabelka bez ozdôb.

S: Taška sa mi veľmi páči, je to presne môj štýl- jednoduchý a minimalistický. Farba sa hodí na tieto jarné dni, taktiež si ju viem predstaviť k jesennému outfitu. Kabelky od Oriflame poznám, mala som jednu doma a poviem vám, vydržala veľmi dlho. Vyskúšajte samé. :)

Kabelka kód: 29332 , strana 69


Šatka Camel Classica

Obdĺžniková keprová šatka z polyesteru vo farbe ťavej srsti má moderný dizajn a farby. Ružová v kombinácii s červenou a ťavou vytvoria ženský look, ktorý stačí podporiť správne zvoleným oblečením a kabelkou. Najviac sa k nej hodí kabelka Camel Classica, má totiž rovnakú farbu, ako šatka.

S: Šatka je vyrobená z príjemného materiálu, je jemná, pohodlne sa nosí a na pokožke „nekuše“. Nosím ju na kabáte, ten mám tiež v ťavej farbe a vyzerá to dokonalo. Zladené farby a módne detaily sú túto sezónu in. :)

Šatka kód: 29334 , strana 69, rozmery 90x190 cm


Toaletná voda Wonder flower

Viete ako vonia rajská záhrada? Ak nie, privoňajte si k novej toaletnej vode plnej hrušky, zmesi farebných voňavých kvetov a kašmíru. Príjemná, sladkastá vôňa so srdcom tvoreným vodným melónom, jazmínom a éterickými kvetinovými tónmi vás prenesie do kúzelnej krajiny zázrakov. Dokonca aj flakón pripomína jar, šťastné chvíle a lúku plnú kvetov.

S: Nádherná vôňa plná radosti. Ja osobne som na vône háklivá, nie vždy mi každá sadne, no toto bola láska na prvý čuch. Vydrží veľmi dlho, aj napriek tomu, že sa jedná o toaletnú vodu. Okolie mi ju chváli a aj ja sa s ňou cítim sebavedomo a šťastne.

Toaletná voda kód: 31300 , strana 75, 50 ml


Tyčinky Natural Balance čokoláda

Proteínové čokoládové tyčinky s vysokým obsahom proteínu a prírodných ingrediencií sú ideálnym snackom do práce či školy. V tyčinke sa nachádza zmes rôznych proteínov, kakaové maslo, vanilkový extrakt, mliečny proteín a sójová múka. Energetická hodnota tyčinky je 1614 kJ/ 384 kcal. V balení nájdete 7 kusov.

S: Tyčinky sú chutné, zdravé a poskytujú okamžitú energiu. Ja si ich beriem do školy na desiatu, no kľudne si ich doprajte aj miesto raňajok. Mne chutia, nie sú ani veľmi sladké, čo je fajn. Urobte pre seba niečo dobré a skúste zdravú alternatívu čokolády. :)

Tyčinky kód: 25385 , strana 32 , gramáž 280g (7x40g)


Ak vás výrobky zaujali, prezrite si katalóg a pevne verím, že si vyberiete. :)
Určite odporúčam kabelku, šatku, krémy na tvár a rúže na pery.

Poznáte značku Oriflame? Čo z noviniek vás najviac zaujalo? Ktoré sú vaše top produkty?

Krásny večer,
Soňa

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti Oriflame.


   

You May Also Like

9 komentárov

  1. Veľmi sa mi páčia rúže, majú pekné farby. Jasné, že značku Oriflame poznám, je to už dlhá doba. Ale pravdou je, že si ich produkty veľmi nekupujem. Avšak ich katalóg si vždy rada pozriem. :-) Pekný článok. ;-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z Oriflame som už dlho nenakupovala, no musím sa priznať, že som ho celkom rada používala

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyčinky Natural Balance mám veľmi rada. Hlavne tie čokoládové! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám katalóg doma, no zatiaľ som si nenašla čas si ho poriadne prezrieť :) Ale vyzerá to, že tam určite niečo nájdem :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)