Energy Nature

by - 20 apríla

Ahojte,
aj vy ste prepadli bio trendu a zdravému životnému štýlu? Mne sa veľmi pozdáva a snažím sa ho dodržiavať. Na trhu je mnoho prírodných produktov, ale kozmetika Annemarie Börlind je pre mňa vyjadrením úplnej bio dokonalosti. Firma rešpektuje prírodu, zvieratá a tým aj samotných ľudí. Zakladateľka spoločnosti vždy tvrdila, že si na tvár nedá nič, čo by nemohla zjesť. Vďaka tejto myšlienke sa kozmetické impérium drží na popredných rebríčkoch prírodných spoločností a teší sa obľube na celom svete.
V minulých článkoch som vám predstavila Energy Nature, líniu určenú pre mladú pokožku. Sľúbila som podrobnejšie rozobratie pleťového krému, tak sa pohodlne usaďte, ideme na to. :)


Krém na tvár Energy Nature je určený na normálnu až suchú pokožku a pre vekovú kategóriu 20 – 30 rokov. Veľa ľudí si myslí, že mladá pleť nepotrebuje starostlivosť. Opak je pravdou, hýčkanie pokožky v mladom veku posilní kožnú bariéru a prinavráti pleti jas, jemnosť a vitalitu. Prírodné látky obsiahnuté v kréme sú natoľko účinné, aby zabránili predčasnému starnutiu a tvorbe vrások. Stres, aktívny životný štýl a znečistené prostredie prispievajú k ochabnutiu pokožky, pleť má sivastý nádych a pôsobí staršie. Aby sme tomu zabránili, potrebujeme pleti poskytnúť to, po čom najviac túži. Aktívne prírodné ingrediencie, vyvinuté špeciálne u Annemarie Börlind, obsahujú kmeňové bunky zo Schwarzwaldskej ruže, organický kofeín, mentolderivát, fytonutritient zo žeruchy a hesperedín z pomaranča. Dodávajú extra dávku energie, vlhkosti, redukujú známky únavy a osviežujú pokožku. Sú výborné aj na prevenciu vrások, vytvárajú tzv. „pre-aging“ efekt. Pleťový krém kožu zjemňuje, hydratuje, vyživuje, posilňuje a stimuluje produkciu kyseliny hyalurónovej.


Recyklovateľný obal v minimalistickom štýle s jemným, ružovým písmom mi príde nielen ekologický, ale aj štýlový. Ja osobne preferujem jednoduchosť, páči sa mi, ak je obal pekný, ale nie veľmi prekombinovaný. Potom mám pocit čistoty a oveľa radšej produkty používam. Zloženie krému je na prírodnej báze , kmeňové bunky zo Schwarzwaldskej ruže chránia kolagén pleti, hydratujú ju a zvyšujú produkciu kyseliny hyalurónovej. Organický bio kofeín zjemňuje pleť, zásobuje ju kyslíkom a živinami a pokožku stimuluje. Fytonutritient zo žeruchy ma antioxidačný a detoxikačný účinok, regeneruje pleť a chráni ju pred stresovými faktormi vonkajšieho prostredia. Mentholderivát osviežuje pleť a hesperedín z pomaranča redukuje nejednotný tón na pokožke. Okrem toho, všetky produkty od Annemarie Börlind obsahujú termálnu vodu z prameňa v Čiernom lese, bohatú na draslík, magnézium, vápnik a zinok.  
Balenie krému vydrží cca 3-4 mesiace, stačí ho nanášať v tenkej vrstve, nemusíte to preháňať. Energy Nature denný krém ma hustejšiu konzistenciu, ktorá sa na pokožke zjemní a dobre sa vstrebe. Vôňa je svieža, cítim v nej kokos. Energy Nature produkty majú špeciálne navrhnutú vôňu, ktorá zaujme mladšie, ale aj staršie ročníky. Aplikácia krému je jednoduchá, stačí naniesť malé množstvo a dôkladne ho rozotrieť. Krém sa vstrebe tak do 5 minút, takže treba kúsok počkať. Po nanesení sa pleť jemne leskne, pretože krém pokožku nezmatňuje, skôr ju rozžiaruje a prejasní. Hodí sa aj namiesto podkladu pod make-up. Tým, že pokožku výborne hydratuje, make-up na pleti drží a pokožka je svieža a nešúpe sa. Pleťový krém som testovala pomerne dlho a za tú dobu som na pleti pozorovala rozjasnenie, hydratáciu a zjemnenie. Produkt je fajn v podstate na všetky typy pleti, okrem mastnej, pretože sa po nanesení pleť leskne a póry sú viac rozšírené. Krém doprial pokožke hydratáciu, vyhladil mi jemné mimické vrásky a pleť zbavil sivastého nádychu. Pokladám ho za krém, ktorý by mal byť u každej ženy, lebo hydratácia je v dnešnej dobe potrebná nielen zvnútra, ale aj zvonku. :)




Prírodná kozmetika Annemarie Börlind patrí medzi certifikované nature značky, pýši sa Eco control, Vegan a CSE-label certifikátmi. Je vyrobená v Nemecku, v zložení má prírodné ingrediencie, je netestovaná na zvieratách a vhodná aj pre vegánov. Prísady používané na výrobu kozmetiky sú často objavené len v laboratóriach Annemarie Börlind, značka dbá na výskum a venuje mu skoro polovicu svojho času. Kvalitné produkty za rozumné ceny lákajú nielen ženy, ale aj mužov. Doprajte si pocit luxusu a zdravo vyzerajúcu pokožku v každom veku. :)

Kompletnú ponuku značky nájdete na ich eshope Annemarieborlind.sk.

Poznáte túto prírodnú značku? Ak áno, čo od nej vlastníte?

Pekný dník,
S.

Za poskytnutie produktu na testovanie ďakujem spoločnosti Assay.sk a zastúpeniu AMB Slovensko. 

You May Also Like

6 komentárov

  1. Značku jsem na internetu zaregistrovala, ale osobně jsem nic nezkoušela. Krémík má pěknou hustou konzistenci, tu mám u krémů ráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne viac vyhovujú ľahké krémy, avšak tento je na pleti fajn. :)

      Odstrániť
  2. Značku jsem už na pár blozích viděla, ale nic od ní nemám, vypadá ale dobře a hydratace se vždy hodí :-) hutňáky mám docela ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme rozdielne, mne hutné krémy nevadia akurát na tele. :)

      Odstrániť
  3. Anonymný12/4/18 14:44

    Mne sa paci aj filozofia znacky :) Aj sa velmi radujem z toho ze Energynature mi udrzuje plet pruznu a sviezu :) To je najviac mat zdravu a krasnu plet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vynikajúca značka a skvelé produkty!
    túto radu používam od Annemarie Börlind a urobila som dobre, že som si od kamošky dala poradiť a som túto značku vyskúšala, kvalitné prírodné zloženie robí svoje :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)