Lavera Body wash

by - 08 mája

Ahojte,
ako sa dnes máte? Konečne sa kúsok oteplilo, mám z toho veľkú radosť. Radosť mám aj z testovania nových, prírodných značiek, akou je aj Lavera. Od tejto značky ma najviac ohúrili sprchovacie gély. V minulosti som jeden mala, to si dobre pamätám, a bol fajn. Po čase som vyskúšala vynovené sprchové novinky, ktoré značka ponúka a opäť mi vyhovovali. Čo je na kúpeľových prípravkoch dobré a čo mi prekáža? 



Sprchový gél od Lavery s vôňou limetky a verbeny je ideálny na horúce slnečné dni. Obsahuje výťažky z organickej limetky a verbeny, okrem toho v ňom nájdeme morskú soľ a aloe vera. Gél ma svieži zelený obal, dolné uzatváranie a 200 ml balenie. Vôňa mi pripomína citrónový sorbet, je jemná a lahodná. Citrusový gél prebudí všetky vaše zmysly a prenesie vás do záhrad plných ovocia. 



Sprchový gél má gélovú konzistenciu priesvitnej farby. Na pokožke síce menej pení, no mne to nevadí. Hustý gél stačí nanášať v menšom množstve, preto vám balenie vydrží pomerne dlho. Vôňu by som zaradila k neutrálnym, preto ju môžu používať aj muži, nejedná sa totiž o typicky ženskú vôňu. Po kúpeli je pokožka jemná, hydratovaná a pekne vonia. Moja koža s gélom vôbec negatívne nereagovala, čo ma teší, no mamka ma suchú pokožku a jej ju gél trocha viac vysúšal. Možno to bude aj typom pleti, ak však máte normálnu kožu, určite vám bude vyhovovať. Citrusy a verbena k sebe skvelo ladia, vôňa ma príjemne osviežila a nakopla do nového dňa. Gél je bez parabénov, syntetických látok a farbív. Samozrejme, neobsahuje žiadne umelé vône či silikóny, preto je vhodný aj na jemnú detskú pokožku. 


Sprchový gél mi vyhovuje, okrem mojej limetky a verbeny Lavera ponúka vôňu pomarančov, ruže, mandľového mlieka a medu a kokosovú arómu spojenú s vanilkou. Zaujal ma pomaranč, milujem citrusové vône a táto musí byť neskutočná. :) Cena sprchových gélov sa pohybuje okolo 4-5 eur, čo je celkom dobre, nakoľko sa jedná o prírodnú kozmetiku. 


Lavera ma široký sortiment, nájdete tu telovú, vlasovú, pleťovú a dokonca aj dekoratívnu kozmetiku. Páči sa mi, že ponúka aj dezodoranty, buď v guľôčke alebo v spreji. Dezodoranty voňajú nádherne, ja mám doma ružu a tá vôňa je krásna, nežná a vôbec nepôsobí umelo. Skúste si k nej v drogérii privoňať. :)


Produkty značky Lavera nájdete v DM drogérii, taktiež na internetových e-shopoch ako je organictime.cz alebo Babičkina záhrada.  

Poznáte Laveru? Ak áno, čo od nej vlastníte a ako vám produkty vyhovujú?

Pekný deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Lavera.

You May Also Like

4 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)