Novinky Oriflame kampaň 7/2017

by - 03 mája

Ahojte krásky,
ako sa máte? Mne už pomaličky začína skúškové, tak sa z toho "teším". Som teraz vo veľkom strese, všetko sa mi v škole kopí a nedávne leháro sa pomaličky vytráca. Škoda len, že mám toľko skúšok, chcela som sa naplno venovať blogu, no neviem, ako to budem stíhať...
Vždy ma poteší, keď mi kuriér donesie balík od Oriflame. Rada skúšam nové veci, preto som nadšená z noviniek kampane 7/2017. Nové obaly, vône a účinky, máte si naozaj z čoho vyberať. Katalóg novej kampane je hravý a vytvorený v spolupráci s Barborou Švidraňovou. 


Parfumovaná voda Amber Elixir Crystal

Luxusná orientálno-kvetinová vôňa inšpirovaná morskými hladinami si vás okamžite podmaní. Tajomné hlbiny Baltského mora inšpirovali tvorcov parfumovanej vody k vytvoreniu sviežej a pompéznej vône, ktorá je ideálna na letné mesiace. Úvodné tóny patria baltskému jantáru, v srdci sa nachádza černuška siata a v pozadí dominuje hnedý cukor. Tvárou vône je Barbora Švidraňová a túto 50 ml krásku zoženiete už za skvelých 10 eur. 

Môj názor:
Vôňa sa mi veľmi páči, je výnimočná a hodí sa na každú príležitosť. Nemusí sadnúť každému, pretože v nej dominujú orientálne tóny, no po rozvinutí všetkých zložiek mi pripomína luxusné parfémy. Výdrž je neskutočná, cítim ju aj na druhý deň. Delikátna vôňa pre sebavedomé ženy. :)

Parfumovaná voda Amber Elixir Crystal kód: 33044,  strana 3,  50 ml,  9,90 eur pri nákupe za 20 eur


Hodinky Aruba 

Krásne hodinky s ciferníkom v zlatej farbe a dvoma vymeniteľnými remienkami z imitácie kože. Jeden náramok je zlatej farby a druhý má tropický motív. Remienky sú vhodné aj ako náramok a vy ich môžete nosiť samostatne, alebo spolu. Hodinky sú balené v darčekovej krabičke, sú testované na nikel a vďaka vysokému počtu dierok na remienku sa dajú nastaviť na každú ruku. Ideálny darček pre mamu alebo svokru. 

Môj názor:
Hodinky sú pekné a štýlové. Páči sa mi viac zlatý remienok, hodí sa na každú príležitosť, no ani tropický motív nie je na zahodenie. Veľký ciferník je pre mňa ideálny na rýchlu kontrolu času a oceňujem aj číslice, mám radšej hodinky, ktoré majú na ciferníku čísla. Podľa mňa je to lepšie aj pre staršie dámy, aspoň sa na hodinkách ľahšie zorientujú. Remienky by som ako náramky nenosila, kedže mám úzke zápästie, vyzerajú na mojej ruke masívne. Inak je to veľmi pekný darček, hodí sa nielen pre staršie dámy, ale aj pre mladé slečny. 

Hodinky Aruba kód: 29517,  strana 5,  39,5 x 3 x 0,8 cm,  29,99 eur


Kabelka Gachala

Smaragdovo zelená kabelka z imitácie kože s laserom vyrezávaným vzorom. Taška ma zlatisté detaily na zipse a fialovú podšívku. Vďaka odnímateľnému popruhu na plece, ktorého dĺžku si určujete vy, ju využijete aj ako listovú kabelku. Nádherná zelená farba osvieži váš jarný šatník a oživí aj ten najnudnejší outfit. 

Môj názor:
Túto kabelku som si okamžite zamilovala. Zelená farba mi dokonale ladí k mojim očiam a v šatníku mám kopec smaragdovej, už teraz sa teším na možné kombinácie. Kabelka je síce menšia, no zmestí sa mi do nej obdĺžniková peňaženka a všetky potrebné veci. Fialová podšívka je hravým spestrením na jarné a letné dni. Stala sa mojou vernou spoločníčkou na večer, je to ideálna kabelka na rande alebo párty. 

Kabelka Gachala kód: 29480,  strana 27,  21 x 4,5 x 15 cm,  16,99 eur


Prsteň Gachala 

Zlatistý prsteň so zeleným skleneným kamienkom a maličkým nepravým diamantom skvelo dopĺňa Gachala kolekciu. Má prispôsobiteľnú veľkosť a je testovaný na nikel. Kamienky krásne odrážajú svetlo, na ruke pôsobia žensky a zvodne. Prsteň dostanete v darčekovom vrecúšku z organzy, preto je ideálny na darovanie, trebárs ku Dňu Matiek. :)

Môj názor:
Prstienok ma opäť očaril, výborne dopĺňa kabelku. Zlatá farba v kombinácii so zelenou pôsobí luxusne a štýlovo. Mne bol prstienok veľký, preto som si ho zmenšila a teraz mi skvelo sadne. Na ruke nepôsobí príliš masívne, no napriek tomu púta pozornosť všade tam, kde prídem. 

Prsteň Gachala kód: 29521,  strana 27,  vnútorný priemer 1,7 cm,  4,49 eur


NovAge Ecollagen denný krém na tvár

Sada pleťovej kozmetiky Ecollagen s ľahkým denným krémom obsahuje produkty každodennej hygieny. Pri starnutí pokožka stráca vzácny kolagén, ktorý upravuje štruktúru a pevnosť pleti. Línia bojuje proti známkam starnutia, chráni pokožku pred vznikom vrások a pleť rozžiaruje. Účinné zložky, komplex tri-peptide a výťažok z kmeňových buniek z ľuľkovitých rastlín si poradia s poklesom kolagénu v pleti a vyplňujú vrásky. Výsledkom je korekcia, zjemnenie tónu a textúry pleti. Sada kozmetiky sa hodí pre ženy vo veku 30+. Denný krém ma ultra ľahkú textúru a pleť zjemňuje. 

Môj názor:
Krém sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný pocit na pleti a jemne redukuje mimické vrásky. Obal obsahuje pumpičku, čo ma teší a krém príjemne vonia. Ľahké zloženie pokožku nezaťažuje a pleť môže voľne dýchať. Je vhodný aj pod make-up, pokožku hydratuje a rozjasňuje. Za mňa rozhodne áno, krém mi  vyhovuje. 

NovAge krém kód: teraz v kompletnej sade 29380,  strana 35,  50 ml,  sada cena: 67,99 eur


Kolekcia Love Nature

Novinky v podobe nových krémových zložení a vôni som vám predstavila v minulom článku. Oriflame obohatil kolekciu o levanduľovú a avokádovú líniu. 
Najviac ma zaujala levanduľa, tú mám totiž najradšej. 


Sprchovací krém s avokádom Love Nature

Sprchovací krém s prírodným avokádom čistí pokožku tela a zanecháva ju nádherne jemnú. Avokádo je zdrojom vysokokvalitného oleja, ten má regeneračné a utišujúce účinky. Krém je šetrný k prírode a biologicky rozložiteľný. Vôňa avokáda spríjemni každý kúpeľ a sprchový gél pokožku výborne hydratuje. 

Môj názor:
Krém ma príjemnú vôňu, ktorá nie je intenzívna, preto ho môžu používať aj muži. Zloženie je krémové, dobre pení a pleť zjemňuje. Mne vôňa až tak nesadla, mám radšej intenzívnejšiu parfumáciu, no pre citlivky alebo pre deti je tento krémový sprchový gél ako stvorený. Pokožku hydratuje a po kúpeli je hebká a vláčna.

Sprchový krém kód: 32605,  strana 59,  250 ml,  4,49 eur


Sprchovací gél a telové mlieko s levanduľou Love Nature

Levanduľa je rastlina, ktorá rastie v hojnom množstve na juhu Francúzska. Sprchový gél a telové mlieko obsahujú prírodný levanduľový olej, ktorý utíši zmysly a zregeneruje telo. Relaxačné účinky levandule sa hodia na večerné použitie, levanduľa navodí pokojný a dobrý spánok. Doprajte si relax vo vani a oddýchnite si po náročnom dni. 

Môj názor:
Sprchový gél ma jemné zloženie, vôňa je krásna, nie je veľmi intenzívna a vonia ako pravá levanduľa. Gél dobre pení, pokožku šetrne umýva a vďaka obsahu oleja aj zvláčňuje. Telové mlieko mi až tak nesadlo, konzistencia je vodnatá a ja mám rada zlatú strednú cestu. Myslím, že v lete mi sadne viac, vtedy mám radšej rýchle schnutie a nemastné zloženie. Mlieko by som odporučila ženám s mastnejšou pokožkou, pleť sa po ňom neleskne ani nie je veľmi zaťažená. :)

Sprchovací gél kód: 32612,  strana 60,  250 ml,  4,49 eur
Telové mlieko kód: 32613,  strana 60,  200 ml,  4,99 eur


Šampón a kondicionér s avokádovým olejom a harmančekom Love Nature

Krémový šampón a kondicionér v jednom obsahuje prírodný avokádový olej a harmanček. Vlasy šetrne čistí, zlepšuje ich kondíciu, hydratuje ich a chráni. Neobsahuje silikóny a je biologicky rozložiteľný. Harmanček ukľudňuje vlasovú pokožku, svetlé vlasy zosvetľuje a tmavým dodáva lesk. Zároveň vlasy zjemní a regeneruje. 

Môj názor:
Šampón ma hustejšie zloženie s príjemnou vôňou. Vlasy nezaťaží, jemne ich umýva a ošetruje. Po umytí sú vlasy hebké na dotyk, jemne lesklé a vzdušné. Zbaví vás mastnoty a ako bonus dostanete vlasy čerstvé niekoľko dní. Mne vyhovuje, som s ním spokojná a určite ho odporúčam na každý typ vlasov. 

Šampón a kondicionér kód: 32624,  strana 67,  250 ml,  3,99 eur



Guľôčkový antiperspiračný dezodorant Silk Beauty

Guľôčkový dezodorant s príjemnou vôňou sa postará o jemnú a sviežu pokožku po celých 24 hodín. Obsahuje účinné látky, ktoré bojujú proti zápachu bez vysušenia pokožky v oblastí podpazušia. Dezodorant je vhodný na aplikáciu po holení, pleť zahojí a zregeneruje. Hodvábny komplex prinavráti pokožke stratenú jemnosť a vláčnosť. 

Môj názor:
Guľôčku som podrobila testu v chladnom ale aj teplom počasí. Prekvapila ma výdrž, držal celý deň bez nepríjemného pocitu alebo zápachu.  Produkt dokonca bojuje proti zarastaniu chĺpkov a odďaľuje ich rast. Nečakala som, že bude až tak dobrá, no mne sadla a to sa potím tak na strednej úrovni. Guľôčka nezanecháva šmuhy na oblečení a nemrví sa. Pokožku hydratuje, zjemňuje a príjemne osviežuje. 

Dezodorant kód: 31365,  strana 122,  50 ml,  2,99 eur


Krémový antiperspiračný dezodorant Activelle
Pure Care

Hydratačný krémový dezodorant obsahuje 3-násobne vyšší obsah hydratujúcich zložiek než spreje alebo guľôčky. Oblasť podpazušia vyživuje, zjemňuje a chráni pred potením. Krémové zloženie obsahuje aktívne látky, ktoré sa aktivujú počas dňa a ochránia vás v každej situácii. 

Môj názor:
Dezodorant je výborný, má kvetinovú vôňu a krémové zloženie, ktoré sa na pokožke zmení na hustý gél. Po uschnutí nezanecháva biele stopy v podpazuší, no dávajte si pozor na oblečenie, na ňom už stopy zanecháva. Inak je to dobrý produkt, ochráni ma pred potom a pokožku vyživí a zregeneruje. Podpazušie mám hodvábne jemné na niekoľko hodín a ochrana mi príde lepšia, než u predchádzajúceho dezodorantu. 

Krémový dezodorant kód: 30137,  strana 124,  50 ml,  2,99 eur


Najviac ma zaujala kolekcia prsteňa a kabelky. Určite vám odporúčam skúsiť vynovenú líniu Love Nature, hlavne levanduľu a šampón na vlasy s avokádovým olejom a harmančekom. Vôňu a hodinky radím k najlepším tipom na darčeky, trebárs ku Dňu Matiek, ktorý tu bude čo nevidieť. :)

Ktoré produkty zaujali vás? Čo hovoríte na novinky?

Krásny večer,
S.

You May Also Like

8 komentárov

  1. Ja som šperková, takže za mňa hodinky a prstienok naozaj TOP !! :))
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Samé úžasné veci. :) Oriflame si ale objednávam veľmi málo aj vďaka tomu, že robím Avon tak skôr mínam tam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oriflame ma v poslednom čase same super vecičky. :)

      Odstrániť
  3. Ta vůně vypadá zajímavě, ale vůbec nechápu smysl patlání sprchových gelů a šamponů na ruku...o ničem to nevypovídá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Týmto aspoň priblížim konzistenciu a farbu produktu, aby ste videli, ako asi vyzerá.

      Odstrániť
  4. tak naozaj máme na veľa produktov rovnaký názor :) tieto novinky boli skvelé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)