Mary Kay novinky

by - 10 septembra

Ahojte,
aj napriek tomu, že je september, doma mám produkty, ktoré som obdržala ešte počas prázdnin. Kedže mám teraz aj iné povinnosti, dúfam, že to pochopíte a s radosťou si recenzie prečítate. Mary Kay je značka, ktorá si ma získala predovšetkým starostlivosťou o telo. Vyskúšala som pár produktov, všetky mali niečo do seba, preto som rada, že sa mi do rúk dostali nové telové prípravky. Kolekcia Believe + Wonder ponúka telovú starostlivosť v troch krásnych vôňach. 


Paint the Sky parfumovaný sprej 

Kvetinovo-ovocná vôňa plná radosti a inšpirácie. Parfumovaný sprej dokonale vystihuje kreatívnu dušu, v horných tónoch vône prevláda čierna ríbezľa, jabloňové kvety a rebarbora. Stredné tóny patria frézii, santálovému drevu a pomarančovým kvetom, zatiaľ čo spodné tóny obsahujú kašmírové drevo, zamatové pižmo, živicu benzoe a zlatú ambru. Vďaka nebeskej kombinácii zložiek je tento sprej odporúčaný pre každú tvorivú dušu alebo čerstvú absolventku. :)
Sprej má plastový obal ružovej farby s bielymi pásmi, ktoré dodávajú flakónu iskru. Pumpičkový aplikátor nesie elegantnú čiernu farbu, s ružovou sa výborne dopĺňajú. Po privoňaní ako prvé ucítite sladkú vôňu ríbezlí a jabĺk, po rozvinutí získa sprej elegantnejšiu nôtu, ktorá sadne snáď každej žene. Táto vôňa ma osobne zaujala najviac, milujem sladké a atypické kombinácie. Parfumovaný sprej Paint the Sky vydrží celý deň, bola som prekvapená, ako intenzívne voňajúci dokáže byť. V lete som nenosila skoro žiadnu inú vôňu, tá krehkosť a sladkosť zároveň si ma úplne podmanila. Keď ma začne prenasledovať jesenná melanchólia, viem, ako si vylepšiť náladu behom sekundy. Za pozitívne pokladám tiež množstvo produktu, 147 ml vám vydrží naozaj dlho, stačí pár strekov a voňať budete až do večera. Produkt hodnotím veľmi kladne, myslím, že toto je vôňa, ktorú si zamiluje každý milovník ovocia a sladkostí. V niektorých momentoch mi pripomína cukríky a tie ja zbožňujem. Vo vôni Paint the Sky ponúka e-shop okrem parfumovaného spreja aj telové mlieko a sprchový gél.


Chase a Rainbow telové mlieko

Zamatovo jemné telové mlieko s okúzľujúcou vôňou vás naladí na šťastnú vlnu plnú optimizmu a radosti. Tak, ako dúha na jasnej modrej oblohe, aj táto kvetinovo-ovocná zmes oplýva farbami. Osviežujúce vrchné tóny manga a hrušiek sa snúbia s príjemnou vôňou kvetín. Uverte v silu snov a prebuďte svoje zmysly s inšpiratívnou vôňou, ktorá stojí za to. 
Telové mlieko ma kvalitný plastový obal lila farby s lesklým povrchom. Opäť vidíme krásu bielych pruhov, ktoré dodávajú obalom jemnosť a vznešenosť. Čierny dolný uzáver napomôže k tomu, aby ani kvapka mlieka nevyšla nazmar. Krémová konzistencia bielej farby sa príjemne rozotiera, na pokožke rýchlo zaschne a nezanecháva mastný pocit. Mlieko má výborné hydratačné účinky, kožu nedráždi, zanecháva ju jemnú, vláčnu a prevoňanú. Ak neobľubujete silné parfumované mlieka, poobzerajte sa radšej po inom produkte, pretože tu je vôňa bohatá a cítiť ju na pokožke aj na druhý deň. Vôňa je mierne sladkastá a púdrová, je vhodná aj pre mladšie ročníky. Pocit hebkosti pretrváva po celý deň, som rada, že mlieko dokáže tak veľa. Vyskúšajte ho použiť namiesto parfumu, uvidíte, ako príjemne vás výdrž vône prekvapí. Telové mlieko Chase a Rainbow som si obľúbila, myslím, že v pomere cena:kvalita spĺňa status luxusného produktu. 


Sail to the Moon sprchový gél

Sprchový gél s citrusovo-kvetinovou vôňou vnesie do vášho života kúsok dobrodružstva. Povzbudivé tóny ružového grapefruitu a lesných plodov vytvárajú harmonickú súhru s kvetmi. Stimulujúca, čarovná a nenútená vôňa pre živelnú ženu s ohnivým srdcom. 
Obal gélu je rovnaký ako pri telovom mlieku, rozdiel je len vo farbe, vôňa Sail To The Moon žiari v zelených tónoch. Hustá, priesvitná konzistencia gélu sa ťažšie aplikuje, kedže sa jedná o hustý gél, niet sa čo čudovať. Tomuto faktu zodpovedá aj penivosť produktu, je nižšia ako pri bežných sprchových géloch. Z trojice vôní ma táto oslovila najmenej, cítim v nej citrusy a drevo. Po kúpeli je pokožka hydratovaná a jemná, vôňa sa mi na tele dlho neohreje, nie je tak silná, ako ostatné. Napriek tomu som gélik dopoužívala, nemôžem povedať, že sa jedná o zlý prípravok, no za tú cenu by som rozhodne siahla po inej vôni.  Sprchový gél Sail to the Moon zanecháva pokožku príjemnú na dotyk, nevysušuje ju a prinavracia jej stratenú rovnováhu. 113 gramové balenie vydrží cca mesiac, odporúčam vám aplikovať gél na mokrú špongiu, ušetríte tak oveľa viac prípravku a špongia je výborná hlavne v takýchto prípadoch, keď má produkt horšiu penivosť. Gél odporúčam ženám, ktoré neobľubujú silné parfumácie, pretože táto vôňa je čistá, svieža a tajomná. V každej "podkolekcii" nájdete sprchový gél, parfumovaný sprej a telové mlieko, je už len na vás, pre akú vôňu sa rozhodnete. 


Telové novinky ma potešili, moja najobľúbenejšia je vôňa Paint the Sky, Chase a Rainbow je tiež fajn, no najmenej ma očarila Sail to the Moon. 
Odporúčam vám hlavne parfumované spreje a telové mlieka, v tomto prípade netrafíte vedľa. :) Všetky produkty nakúpite na e-shope Mary Kay alebo u kozmetických poradkýň.


Ktoré produkty od Mary Kay ste vyskúšali? Vlastníte niečo z noviniek? Ak áno, ako vám vyhovujú?

Soňa

You May Also Like

10 komentárov

  1. Líbí se mi nové obaly u produktů :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkty vyzerajú skvelo, najviac ma zaujal sprej a sprchový gél. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vypadají moc hezky a obaly jsou takové něžné, zkrátka holčičí! :)

    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám doma od MK čisticí gel a krém, maximální spokojenost. :)
    Z článku mě nejvíce zaujalo tělové mléko, to bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)