Prírodné maskovanie

by - 03 októbra

Ahojte,
leto je už za nami, aká škoda, bude mi chýbať. :( Prišla jeseň, tá ma tiež svoje čaro, opadané lístie, vôňa tekvice a pečených gaštanov, teplé kašmírové svetre… Kto by jej odolal, však? So zmenou počasia nastáva povinnosť, ktorá je nielen príjemná, ale aj nevyhnutná. Kozmetika, ktorú sme používali v lete, nám v chladnom počasí nemusí vyhovovať, predsa len, pokožka si žiada nielen hydratáciu, ale aj ochranu pred nepriaznivým počasím. Aby sme pleť prispôsobili novému režimu, je potrebné dodať jej extra dávku vitamínov zvnútra, ale aj navonok. O potrebnú hydratáciu, prečistenie a krásu sa postarajú vynovené masky na tvár od prírodnej značky Annemarie Börlind. Produkty obsahujú aktívne ingrediencie, ktoré pleť okamžite upokoja a majú dlhotrvácny účinok. Dnes si môžete prečítať o vitamínovej maske, nabudúce ulahodím ženám s aknóznou pokožkou. 


Annemarie Börlind vitamínová duo maska 
na tvár

Intenzívna pleťová maska je určená na ošetrenie unavenej a mdlej pleti. Vďaka vysokému obsahu vitamínov poskytuje pokožke sviežosť, žiarivosť a hebkosť v jednom. Goji, acai a bobule rakytníka rešetliakového stimulujú obnovu buniek a revitalizujú unavenú pleť. Antioxidanty v dužine acai berry povyšujú toto ovocie na super ovocie. Bojujú proti vzniku vrások, pokožku zjemňuje a zabezpečia jej zdravý vzhľad. Goji bobule majú vysoký obsah vitamínov A, B a C, ich protizápalové a antioxidačné vlastnosti pôsobia na pleť blahodárne a podporujú regeneráciu buniek. Vitamín E zo sójových bôbov chráni pred oxidačným stresom a napomáha predchádzať predčasnému starnutiu pokožky. Maska je čisto na prírodnej báze, vegan friendly a taktiež nie je testovaná na zvieratách. Jej účinnosť a pleťová kompatibilita je vedecky potvrdená. 


Maska na tvár vám príde v krabičke, ktorá je ladená do bielych a oranžových tónov. Keď ju z nej vytiahnete, prekvapí vás luxusne pôsobiaci obal. Obal sa mi veľmi páči, maske dodá gráciu. Strieborné uzatváranie v hornej časti ukrýva pumpičkový duo aplikátor, ten zaistí jedným stlačením rovnomerné nanesenie oboch častí masky. Priesvitné balenie odhaľuje dve samostatné nádobky, oranžovú a bielu, v ktorých sa nachádzajú jednotlivé zložky masky. Toto je zatiaľ prvá prírodná maska v balení, od ktorého neodtrhnete oči. Bio produkty nemusia byť len fádne a v papierových krabičkách. :) 
Vitamínová duo maska má príjemnú, pomarančovú vôňu bez umelých parfumácii. Som rada, pretože u masiek veľmi neobľubujem silné vône, dráždi mi to pleť počas pôsobenia. Krémová konzistencia sa skvelo nanáša, je príjemná na pokožke a nesteká po tvári. Prípravok ma jednoduchú aplikáciu, stačí, ak stlačíte pumpičku a obsah nanesiete na tvár. Pred samotným nanášaním je lepšie zmiešať si obe zložky v dlaniach a až tak aplikovať, pokožku tak pokryjete oboma časťami. Samozrejme, vynechajte okolie očí a pier. Po 10-15 minútach prípravok umyte teplou vodou a máte hotovo. Najlepšie je používať masku dva krát do týždňa, no je to len na vás, ako často ju vaša pokožka potrebuje. Ja si masku zmiešam v miske, potom ju pomocou štetca nanesiem na tvár, nechám pôsobiť cca 20 minút a pleť mám ako bábätko. Okamžitá jemnosť, rozžiarenosť a zjednotenie tónu pleti sú viditeľné už po prvom použití. Pleťovú masku som testovala skoro dva mesiace, za ten čas som si všimla viditeľné výsledky, moja pokožka pôsobila oddýchnuto, nemala typický sivastý nádych, bola hladká a svieža. Hydratácia mi vyhovovala, pleť bola menej suchá a pocit napnutia sa po aplikácii stratil. 


Masku odporúčam všetkým vekovým kategóriám, je ideálna na akýkoľvek typ pleti a vhodná aj pre vegánov. Ak potrebujete dodať pleti stratenú rovnováhu, extra dávku hydratácie a vitamínov, s týmto produktom nešliapnete vedľa. Pýši sa bio certifikátmi ako ECO Control, Vegan, CSE a GMP. V procese výroby je používaná čistá termálna voda získaná z prameňa v Čiernom lese, ktorá obsahuje vysoký podiel draslíka, kalcia, magnézia a zinok. Za mňa je táto prírodná maska dokonalý pomocník v boji s unavenou pleťou, veľmi rada ju zaradím aj do jesennej skin care rutiny.

Poznáte túto masku? Ak áno, ako vám vyhovuje? Skúšali ste už prípravky od Annemarie Börlind?

S.

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem spoločnosti Annemarieborlind.sk

You May Also Like

15 komentárov

  1. Nezkoušela jsem a neznám tu kosmetiku nicméně ta maska musí být super hlavně ted když přišel podzim a plet docela hodně trpí. :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, ja ako už sa jeseň začala prejavovať som začala dávať pleti ešte väčšiu starostlivosť, aby mala všetko, čo potrebuje a táto maska tomu úžasne dopomáha. Celá kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND je supiš :)

      Odstrániť
    2. Dievčatá, to ma teší, že vás maska zaujala, je vážne skvelá. :)

      Odstrániť
  2. Od značky jsem nic nezkoušela. Líbí se mi ta duo maska, kde je vidět, kolik produktu ještě zbývá. Takového balení s pumpičkou mám ráda, ale pak mě naštve, když zmáčknu a už nic neleze ven :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj mňa, škoda no, keby tam toho produktu bolo stále plno, že? :)

      Odstrániť
    2. JE TO SUPER VYMYSLENE, MNA TIEZ VELMI ZAUJALA UZ AJ VZHLADOVO A KED SOM SI ESTE POZRELA CO OBSAHUJE, NO JA SOM DO NEJ TOTAL BLAZON! :)

      Odstrániť
  3. Od tejto značky som neskúšala nič ale dosť som čítala a celkom ma aj lákaju tieto produkty. Dvojitu masku vidím teda prvý krát a také vitamíny pre pleť sa zídu na zimu:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anonymný6/10/17 12:26

      - tiež som dlhšiu dobu o značke Annemarie Börlind iba počula, od kamarátiek, ale po nejakej dobe som sa aj ja rozhodla, že ju vyskúšam a urobila som veľmi dobre, prírodné zloženie pri kozmetike je veľmi dôležité :) a masky sú paráda! -

      Odstrániť
    2. Súhlasím s vami, vitamínový doping je pre pleť vynikajúci. :)

      Odstrániť
  4. Masku ani značku neznám, ale vypadá zajímavě 😉
    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, je super, určite ju niekedy vyskúšaj. :)

      Odstrániť
    2. Anonymný9/10/17 14:06

      Ahojky žienky, keby len vyzerá, ona fakt aj je. Ja mám od Annemarie Börlind vyskúšané už viaceré masky a ja som vytešená ako lečo z nich. A keby len ja, ale aj pleť. Pred rokmi som dobre, že neplakala, keď som videla akú mám mdlú pleť, bez farby, vyzerala choro. Konečne keď má všetko, čo potrebuje je aj na nej vidieť, že je fit. Podľa mňa stojí za vyskúšanie! :)
      Karin

      Odstrániť
    3. Karin, máš pravdu, masky sú skvelé. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)