Annemarie Börlind Hyalurónové hydratačné obklady na oči

by - 22 marca

Ahojte,
ako sa máte? U mňa je to teraz dosť chaotické, samé zápočty a všetko možné. Už ani neviem, kedy som sa dobre vyspala, to, že mi chýba spánok, sa u mňa odzrkadľuje na pleti. Je sivá, mdlá a moje kruhy pod očami ani nechcite vidieť. Stres je každodennou súčasťou mnohých žien, sme podráždené, chceli by sme už konečne jar, teplo a slniečko. Svoju pokožku potrebujem naštartovať peelingom a geniálnym vynálezom, obkladmi pod oči.
Moja obľúbená prírodná kozmetika Annemarie Börlind ponúka nielen vynikajúcu pleťovú starostlivosť, ale aj doplnkové prípravky pre krásu našej pokožky. 


Hyalurónové hydratačné obklady na oči pomôžu redukovať príznaky únavy a stresu, ktoré sú ako prvé viditeľné práve na našich krásnych kukadlách. Okrem skvelej hydratačnej schopnosti ponúkajú výplň vrások a osvieženie pohľadu. Ak trpíte nespavosťou a stresom, toto je ideálny pomocník pre vaše "ťažké" noci. :)
Obklady pod oči obsahujú čisto prírodné zložky, nájdete v nich botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá vytvára ochranný film, vyplňuje jemné línie a vrásky, zabraňuje predčasnému starnutiu a perfektne hydratuje očné okolie. Konjac root vytvára zásoby vlhkosti na dlhú dobu, pokožku zjemňuje a rozmaznáva. Všetky produkty obsahujú čistú termálnu vodu z prameňa v Čiernom lese, ktorá je bohatá na minerály ako draslík, magnézium, zinok a kalcium. Táto voda nie je chemicky ošetrená a je bez umelých prísad. 
Vankúšiky patria medzi prírodné produkty, sú bez parabénov, silikónov, ropných derivátov, syntetických vôní a farbív. Produkty Annemarie Börlind nie sú testované na zvieratách a neobsahujú žiadne živočíšne výťažky. 


Balenie hydratačných obkladov ma zaujalo hlavne kvôli jednoduchosti, jednotlivé vankúšiky majú svoje vlastné "púzdro". 6 sáčkov s 2 obkladmi vám vydrží približne dva mesiace, záleží od toho, ako často si ich budete nanášať. Ja si ich pred samotným nanesením vložím do chladničky, potom mi očné okolie nielen hydratujú, ale aj schladia. Najlepšie je aplikovať ich pod vyčistené očné partie a relaxovať. Milujem, keď si nanesiem masku na tvár a následne obklady, uložím sa na gauči a len tak oddychujem. Doba pôsobenia je cca 15 minút, pre výraznejšie a lepšie účinky odporúčam nočné použitie. Ráno sa zobudíte s prejasneným, sviežim a vitálnejším pohľadom. Ochladzujúci účinok redukuje opuchy a vačky, zloženie podporuje tvorbu kolagénu a výplň mimických vrások. Už po 4 kúrach si môžte všimnúť jemnosť, vlahu a krásu okolia očí. Tmavé kruhy budú zredukované, opuchy sa zmiernia a vy budete priam žiariť. Pre mňa je tento vynález čerešničkou na torte, dodá pleti potrebný komfort a ľahkosť. Gélové vankúšiky sú napustené účinnými látkami, neskĺzajú z očí a príjemne osviežujú. Po odstránení obkladu je vhodné gélik rozmasírovať v oblastí očí, rýchlo sa vstrebe a pleť nedráždi. Citlivé očné partie dôkladne spevní, vzpruží a hydratuje. Pre večne unavené ženy alebo mamičky na materskej je tento zázrak priam kozmetickou nutnosťou. :)


Pozitíva hydratačných obkladov pod oči:
  • redukcia únavy, známok stresu a starnutia
  • skvelé hydratačné vlastnosti
  • spevnenie a vypnutie očného okolia
  • chladivé účinky a zmiernenie opuchov
  • prírodné zloženie
  • vegánska kozmetika
  • netestovaná na zvieratách
  • ekologické obaly
Negatíva hydratačných obkladov pod oči:
  • výraznejší efekt až po 2-3 použitiach

Obklady som si zamilovala, myslím, že sú ideálne nielen v letných, ale aj zimných mesiacoch. Naša pokožka potrebuje extra dávku vlahy, preto nezabúdajme na hydratačné krémy a gély. Očné okolie si vyžaduje špeciálny nežný prístup, tieto obklady sú preň ako stvorené. :)

Poznáte prírodnú značku Annemarie Börlind? Ak áno, ktoré produkty ste od nich vyskúšali a ako vám sadli?

Krásny zvyšok večera,
S.

Za poskytnutie obkladov na testovanie ďakujem spoločnosti Annemarie Börlind Slovensko. 

You May Also Like

21 komentárov

  1. Túto značku nepoznám ale tieto obklady ma zaujali. Hodili by sa mi hlavne, keď mám nočné. Musím sa na nich pozrieť.


    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sadli, moje očné okolie je po nich ako znovuzrodené. Inak sú skvelé aj po párty alebo pred nejakou dôležitou oslavou. :)

      Odstrániť
    2. Anonymný26/3/18 17:07

      ..nepoznáš?..ja používam už celú radu tejto značky..:)..ale to som nechcela..tieto obklady sú parádne..najskôr som ich ja začala používať a keď ségra na mne spozorovala zmenu..tak tiež som jej ich musela objednať..:)

      Odstrániť
  2. Toto bych někdy potřebovala na moje kruhy pod očima, aby je to pořádně vyživilo a zmizely tak jednou provždy pryč :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, ten boj s kruhmi je niekedy na nervy. :)

      Odstrániť
    2. Mne kruhy niekoľko rokov znepríjemňovali život, ešteže jestvujú takéto obklady, ktoré môj problém vyriešili ako mávnutím čarovného prútika :P

      Odstrániť
  3. O tejto značke som ešte nepočula, ale vyzerá naozaj zaujímavo, už len ten názov ma zaujal ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak po těch se musím podívat, něco takového sháním :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páči sa mi najmä to, že nie sú testované na zvieratách. Vždy sa snažím uprednostňovať tento typ kozmetiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ja tiež a páči sa mi, že aj napriek vyššej cene dokonale fungujú. :)

      Odstrániť
    2. Anonymný4/4/18 16:23

      Katka myslim ze toto je vec ktoru odcenime kazda a este ked ide o prirodnu kozmetiku s kvalitnym zlozenim ktora nie je testovana na zvieratach a este aj zabera a plet na nu skvelo reaguje tak podla mna niet lepsej kombinacie :P

      Odstrániť
  6. Tyhle obklady mám hrozně ráda, chtěla bych je vyzkoušet z alíka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzerajú super, už dlhšie rozmýšľam, že si takéto vankúšiky pod oči kúpim :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plno žien zháňa niečo podobné, takže sa teším, že moja obľúbená bio značka má takéto napustené vankúšiky v ponuke. :)

      Odstrániť
  8. Obklady vyzerajú dobre, mala by som si aj ja niečo takéto zaobstarať. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús niečo pozrieť v Nemecku, možno na niečo podobné natrafíš. :)

      Odstrániť
  9. Moc se mi líbí že se jedná o přírodní lesní vodu v obsahu, Zinek je pro pleť výborným obohacením :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, minerály sú pre pleť aj telo veľmi prospešné. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)