Mary Kay novinky jar/leto 2018

by - 24 júna

Ahojte,
každý rok si pre nás firmy pripravujú letné novinky, ktoré sú plné tých najkrajších vôní a prekrásnych obalov. Na toto obdobie sa veľmi teším, ako milovníčka kozmetiky rada obzerám nové výrobky a premýšľam, čo by som si zaobstarala. Naša obľúbená Mary Kay si tento rok pripravila nálož lákavých a hlavne účelných prípravkov, ktoré si dnes predstavíme. :)


Mary Kay Sheer Dimensions pleťový púder

Produkt s multifunkčným zameraním a dokonalým obalom je opäť v ponuke. Pleťový púder nie je len obyčajný výrobok, vďaka špeciálnej technológii dodá pokožke nevídaný jas, čím opticky koriguje nedostatky pleti. Potláča jemné linky, rozjasňuje, skrášľuje a upokojuje kožu, môžte ho použiť ako pleťový púder, rozjasňovač, očné tiene alebo telový závoj. Transparentná farba umožňuje vyniknúť prirodzenému jasu pokožky, vďaka tomu vyzerá neodolateľne na akomkoľvek tóne pleti. Obsahuje púdrové guľôčky so zamatovo hebkou štruktúrou, tie sú nielen unikátne jemné, ale aj ľahké, preto ich na tvári vôbec necítiť. Farba sa nachádza v dokonale čistej, transparentnej podobe, je odolná proti oteru a vydrží celý deň. Obsahuje rastlinné zložky, tie pleť hydratujú, nevysušujú a poskytujú jej svieži a zdravý vzhľad. 
Obal Sheer Dimensions pleťových púdrov sa nesie v strieborných farbách, pekne tvarované línie balenia vyniknú v každej kozmetickej zbierke. Napriek tomu, že je obal plastový, nepôsobí lacným dojmom, jeho ľahkosť vás príjemne prekvapí a čo sa mi páči najviac je priehľadné uzatváranie, vďaka nemu objavím tú správnu farbu hneď a bez zdĺhavého hľadania. 
Na výber máte 4 sýte, veľmi pekne pigmentované odtiene. Všetky farby sú jemne namleté, preto môžu prášiť, avšak neuberá to z ich výsledného efektu. Na pleti sa výborne rozmazávajú, vrstvia a kombinujú. Odtieň Pearls (svetlo ružový) používam ako rozjasňovač, na líčkach vyzerá prirodzene, no ako lícenku ho teraz neodporúčam. Rozjasnite si s ním lícne kosti, okolie čela, nos alebo viečka. Jeho farba je ideálne hlavne na zimné mesiace, keď je pleť svetlá, môže poslúžiť aj ako lícenka. Ribbon (tmavo ružová) farba sa hodí tmavším typom, pri nanesení menšieho množstva je dobrý aj pre svetlé tóny pokožky. U mňa našiel využitie ako lícenka, v poslednom čase ho dosť často používam. Lace (koralová) odtieň vyzerá nádherne nielen v zime, ale aj v lete. Jemné trblietky a odlesky sa hodia na slávnostné príležitosti, aj na denné nosenie. Ak hľadáte ideálnu koralovú farbu, táto je prekrásna. Farba Chiffon (hnedá) nahradí bronzer, rozjasňovač aj lícenku v jednom. 
Púdre sa mi veľmi páčia, všetky sú niečím výnimočné, na tvári vydržia celý deň, neobtierajú sa ani neodtláčajú, ľahké zloženie dodá pokožke zdravý nádych a vďaka hravému reliéfu sú ideálnym darčekom. 


Mary Kay súprava štetcov

Sada štetcov na líčenie tváre obsahuje 5 základných pomôcok, s ktorými si vyčarujete dokonalý make-up. Aj napriek tomu, že prsty sú pre niekoho ideálnym líčiacim doplnkom, odkedy som začala používať štetce, moje beauty zručnosti nabrali nový rozmer. Vždy budem tvrdiť, že dobrý a hlavne kvalitný štetec je na nezaplatenie. V tejto súprave nájdete základné štetce, určené na tvár aj oči. Štetec na púder ma perfektne skosený tvar, ktorým nanesiete nielen kompaktné, ale aj práškové produkty. Husté štetiny aplikujú produkt rovnomerne, udržia ho a vďaka tomu vám pri nanášaní farba neopadáva. Tento kúsok ma príjemne prekvapil, odkedy ho mám, púder nanášam len s jeho pomocou. Štetec na farbu na líčka sa podľa mňa hodí aj na nanášanie tekutých produktov, líčka sa s ním aplikujú veľmi zle, štetec totiž naberie veľké množstvo púdru a na tvári ho nedokáže dôkladne rozotrieť. Ak ho ale použijete na tekutý make-up, rovno skosené štetiny vám dokonale zapracujú korektor, samotný krycí krém aj krémové kontúry. Štetec na očné tiene je pre mňa absolútne nevyužiteľný, okrem toho, že má tvrdé štetiny, zle sa mi s ním pracuje, čo je škoda. Štetec na tieňovanie očí má nízko posadené vlákna, naberá malé množstvo produktu a opäť raz mi nesadol. Štetec na krémové líčenie je celkom fajn, dobre sa mi s ním rozotierajú krémové líčidlá, korektor a je dobrý aj na vytvorenie "skoseného oblúka". 
Čierna farba pomôcok sa mi páči, púzdro, v ktorom sú zabalené je perfektné na cestovanie, jeho štruktúra pôsobí luxusným dojmom a hodí sa na prenášanie viacerých štetcov. Štetce majú plastové rúčky, sú odľahčené, štetiny pôsobia husto, hlavne tie na pleťových kusoch. Vlákna sú kombinované, prírodné aj syntetické štetiny vedia naniesť sypké, krémové aj tekuté prípravky. 
Už nejaký ten čas vlastním sadu štetcov nemeckej kvality, možno som veľmi vyberavá, možno nie, ale tieto štetce ma sklamali. Veľké púdrové kusy sú fajn, tie používam denne, vlákna mi z nich neopadávajú ani ma na tvári neškriabu, no kusy určené na líčenie očí sa nevydarili. Určite by som zvolila jemnejší vlas, ktorý tak neškriabe a nenaťahuje viečko, štetec na blending by mal mať dlhšie štetiny a hlavne hrubšie. Pre začiatočníkov je to ale fajn sada, aspoň si vyskúšate, či vám takýto typ štetcov vyhovuje. 


Mary Kay fixačný sprej na make-up

Mary Kay prichádza na trh s vynoveným fixačným sprejom na make-up. Tento sprej je skvelým pomocníkom hlavne v lete, keď bojujeme s vysokými teplotami. Fixačný sprej ma inovatívne zloženie, fixuje líčidlá počas celého dňa, je určený pre všetky typy pleti. Pomáha zabrániť roztekaniu make-upu, rýchlo zasychá, jednoducho sa zmýva a čo je výborné, na pokožke ho vôbec necítiť.
Po aplikácii dodá pokožke prirodzený jas, príjemne chladí, jeho ľahké zloženie sa okamžite vstrebáva bez toho, aby robilo fľaky. Priedušná, stálofarebná a nemastná technológia vydrží 16 hodín bez pohnutia, hydratovaná a hlavne osviežená pleť je samozrejmosť.
Balenie produktu ma praktický aplikátor, ktorým vyčarujete jemnučkú hmlu behom sekundy. Nanáša sa na pleť zo vzdialenosti približne 20 cm, stačí, ak ho rovnomerne nastriekate a chvíľku počkáte. Okamžite redukuje nadmernú tvorbu mazu, pleť zvláčňuje a zdokonaľuje. Pre ženy, ktoré uprednostňujú aktívny spôsob života je tento malý pomocník nevyhnutnosť. Môžte ho použiť kedykoľvek počas dňa na schladenie pokožky, zároveň si make-up upravíte. Neparfumované transparentné zloženie je vhodné aj pre citlivú pleť, páči sa mi, ako dokonale priľne na povrch líčidiel. Fixačný sprej odporúčam hlavne v lete, pri dôležitých stretnutiach alebo udalostiach. Neverili by ste, ako vám fixácia pomôže v boji s mastnou T-zónou, vyskúšajte ho samé, prekvapí vás nielen svojim účinkom, ale aj 59 ml balením, vhodným do kabelky.

 
Všetky novinky nájdete na stránkach Mary Kay, myslím, že sa vydarili, najviac ma zaujali púdre a fixačný sprej, štetce odporúčam začiatočníkom, no ak by ste sa predsa len nevedeli rozhodnúť, po akom kúsku siahnuť, vyskúšajte štetec na púder a líčka. :)

P.S: Na mojom Facebooku a Instagrame si môžte zasúťažiť práve o tieto novinky. :)

Krásny zvyšok dňa,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie a do súťaží ďakujem zastúpeniu Mary Kay.

You May Also Like

16 komentárov

  1. Tie púdrové produkty majú nádherný dizajn! Najviac sa mi páči odtieň Lace a Chiffon :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od MK jsem ještě žádnou kosmetiku neměla, ale všechny kamarádky si to chválí, tak možná taky nějaký ten produkt vyzkouším :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty pleťove produkty bych si koupila už jen kvuli vzhledu! Vypadají krásně😍

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně mě zaujaly ty tvářenky, jsou krásné. A štětce taky vypadají super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty odstíny tvářenek jsou nádherné!

    ATUNAI

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to jsou nádherné novinky, moc se jim všechny produkty povedly :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)