Mary Kay jeseň 2018

by - 05 novembra

Ahojte,
tento rok ubieha veľmi rýchlo, len nedávno som sa tešila z letných limitiek s exotickými vôňami a momentálne už testujem tie zimné. Kozmetické firmy prichádzajú na trh stále s novými výrobkami, rôzne obaly, parfumácie, konzistencie, je si z čoho vyberať. Značka Mary Kay nezaostáva a chrlí jednu novinku za druhou. :)


O štetcoch Mary Kay ste u mňa na blogu počuli, medzi novinku patrí aj štetec na nanášanie tekutého make-upu, ktorý ma celkom prekvapil. Rad vôní sa rozrástol o novú členku, Eau So Daring, ktorá sa mi až tak veľmi nepozdáva. :/


Eau So Daring toaletná voda

Kvetinová vôňa s nádychom Orientu dokonale vystihuje odvážnu ženu. Vďaka vrchným tónom ako taliansky bergamot, zázvorová ľalia, červené jablko a marhuľa budete stredobodom vesmíru, tieto zložky vytvoria neobyčajne lahodnú kompozíciu plnú optimizmu. Kvetinové a ovocné časti v strednom tóne vône si perfektne sadnú s drevitým základom, pričom spolu utvoria veľmi zmyselnú, originálnu a dobrodružnú parfumáciu.
Eau So Daring toaletná voda ma veľmi pekný flakón, ktorý pôsobí hravým a štýlovým dojmom. Mašlička sa otvára na jednej strane, dvojfarebná kombinácia poteší oko. Samotná vôňa sa mne osobne nepáči, nie je to môj typ parfumu, príde mi veľmi ťažká a drevité tóny mi v nej akosi prekážajú. Hodí sa skôr starším ženám, pretože aj napriek vzhľadu obalu sa jedná o veľmi silnú, zmyselnú vôňu. Toaletná voda vydrží celý deň, stačí vám malé množstvo, pri navrstvení sa jej šarm akosi vytráca. Toaletka je perfektná na chladné obdobie, v letných mesiacoch si to žiada niečo svieže a citrusové. Aj napriek tomu, že mám väčšinu parfumov z dielne Mary Kay rada, tento ma príliš neoslovil. Jednoducho mám pocit, že sa v ňom snúbi veľa zložiek, ktoré sú sami o sebe dosť výrazné. Odporúčam ju starším dámam a milovníkom silných, ťažkých vôní. 


Mary Kay Liquid Foundation štetec na tvár

Štetce na tvár značky Mary Kay sa stále rozrastajú, čo ma veľmi teší, lebo ich pleťové pomôcky používam každý deň. O štetcoch som písala v minulej recenzii, ak ste ju čítali viete, že mi kusy na líčenie očí vôbec nesadli. Doteraz sa s nimi neviem skamarátiť, vadí mi ich tvrdosť a nepoddajnosť. S čím som sa ale veľmi stotožnila sú pleťové štetce, okrem hustých štetiniek dokonale nanášajú sypké aj tekuté produkty a ja si už svoju dennú rutinu bez nich neviem predstaviť. Potešilo ma, že značka rozširuje svoj sortiment hlavne v tejto oblasti, nový štetec je absolútna pecka. :)
Štetec na tekuté prípravky vám zaručí dokonalý finiš bez šmúh a fľakov na pleti. Syntetické štetiny v sebe udržia požadované množstvo produktu, sú husto posadené a šikmý tvar samotného štetca umožňuje aplikáciu aj v tých menej dostupných miestach. Tento kúsok je vhodný pre nanesenie make-upu ale aj podkladovej bázy. Ľahké telo sa dobre drží, pri umývaní zo štetca nevypadávajú žiadne vlákna, tekuté prípravky nanáša priam profesionálne a čo sa mi najviac páči je fakt, že produkt neostáva na pomôcke ale je aplikovaný na tvár. 
Už som ho testovala ako na podklad, tak aj na make-up, vyhovuje mi oboma spôsobmi, bázu vie kvalitne zapracovať, zatiaľ čo pri krycích krémoch vytvorí lepšie krytie než beauty blender. Na pleti je príjemný, nezanecháva mapy, ak s ním jemne krúžite, vytvoríte dokonalý a hlavne prirodzený efekt. Milá Mary Kay, poprosím viac takýchto skvelých štetcov. :)


V promo balíčku sa tiež nachádzala plátená taška s milým nápisom, nosím ju so sebou všade, nikdy neviete, kedy sa vám zachce nakupovať. Okrem toho, šetrím prírodu, pretože si nepýtam tašky v obchodoch, čo je predsa len malé plus pre našu Zem. 


Cestovanie bude odteraz len zábava, konečne si nájdem svoju batožinu. Vďaka roztomilým štítkom na kufor, ktoré boli súčasťou balíka, vycestujem štýlovo a bez obáv. 


Všetky produkty nájdete na oficiálnych stránkach Mary Kay. Už teraz sa teším, ako vám predstavím ďalšie skvelé výrobky, zimná sezóna môže začať. :)

Čo hovoríte na štetce Mary Kay? Ktoré prípravky vás zaujali a čo by ste z tejto značky chceli vyskúšať?

Pekný deň,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Mary Kay.

You May Also Like

20 komentárov

  1. Já tekutý make-up nanáším hlavně houbičkou, nějak mi to pak přijde ve výsledku lepší :-) a chválím tu tašku, já už igelitky odhodila dávno a jednu plátěnku nosím neustále v kabelce :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež, plátené tašky sú skvelé do kabelky. :)

      Odstrániť
  2. Tak tu naozaj platí, že obal predáva! Ale musím povedať, že by som si k nemu tiež skôr predstavovala sviežu mladistvú vôňu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, obal je nádherný, no vôňa mi príde veľmi silná a pre staršie ročníky.

      Odstrániť
  3. MK jsem párkrát vyzkousela, ale stejně nakonec zvitezilo Rituals... 😍 Srdcovka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S Mary Kay nemám moc zkušeností. Vím, že mají super toaletní vody, jednu má doma i mamka a chválí ji. Mě pár produktů láká, ale zatím jsem se k nim nedostala :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten flakonek je nádherný, škoda že ti moc nesedí :/

    Hlava v knihách

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od Mary Kay som vyskúšala peeling na ruky a bol úžasný mám od nich aj štetec, ale tem mi teda nesadol, inak tá taška je fakt super :D Môjblog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja MK veľmi nemusím, mala som v minulosti makeup a to bolo peklo... Toto je asi prvýkrát, čo ma od nich niečo zaujalo a to štetec. Flat top mám najradšej :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mejkap som neskúšala, neviem ti naň povedať svoj názor, no štetce sú fajn. :)

      Odstrániť
  8. Ta vůně se mi moc líbí. Jak ten obal, tak věřím, že i obsah. Štětec bych asi nevyužila, ale tu tašku rozhodně. Má moc pěkný design :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)