Hello autumn!

by - 20 októbra

Ahojte!
Po dlhšej dobe som konečne späť, poviem vám, chýbalo mi to tu a veľmi... V mojom živote sa udialo pár zmien, ktoré vyžadovali celú moju pozornosť a sústredenie. 
Ako všetci isto viete, jeseň je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Milujem šuchot lístia, krásne sfarbenie stromov, horúcu čokoládu a sviečky. O jeseni by som mohla básniť, konečne nastal čas na módne vybláznenie sa. Svetre, šály, kožené bundy, dokonalé kabáty, topánky v neutrálnych tónoch...to je moje. 
Typické jesenné kúsky nájdete v mojom obľúbenom Bonprix, tiež som neodolala a vybrala si pár zaujímavých vecičiek. 


Tentokrát som sa pokúsila vyskladať si kompletný outfit, ktorý by ma bavil a bol by vhodný nielen do práce, ale aj na stretnutie s kámoškami. 

Prvý kúsok, od ktorého som sa odrazila, sú Biker čierne nohavice s koženými detailmi. Tieto nohavice ma okamžite zaujali, páči sa mi, že sú obtiahnuté a dostatočne dlhé. Mám ich vo veľkosti 32/34, sadli mi ako uliate, pričom moja bežná veľkosť je XS/S. Legínove nohavice majú gumičku v páse, sú skvelé k dlhým tričkám, no ja ich nosím aj k svetrom a kardigánom. Veľmi dobre vyniknú na postave, koženkové prestrihy vytvárajú očarujúci dojem, hodia sa k športovým ale aj elegantným veciam, stačí ich len dobre skombinovať. Nohavice sú vyrobené zo zmesi materiálov, zadná časť je veľmi príjemná na pokožke, kožené detaily nájdete len na prednej časti. Hrubšia tkanina nie je vhodná na teplé dni, zbytočne by ste sa v nej potili. Ak však hľadáte kvalitné legínove nohavice na jeseň a zimu, tieto vám určite odporúčam. Cítim sa v nich veľmi dobre, s koženou bundou a nízkymi čižmami vyzerajú priam božsky. 

K nohaviciam som zvolila obyčajne biele tričko, ktoré som už v šatníku mala. Druhým skvelým must-have kúskom sa pre mňa stali krátke čierne čižmy. Čižmy z imitácie velúrovej kože a syntetickou 7 cm podrážkou nosím takmer každý deň. Bála som sa, ako mi Bonprix číslovanie obuvi sadne, pretože som od nich brala topánky prvý krát...Krásky moje, objednávala som číslo ako bežne nosím a čižmičky sú presne na moju nôžku. Ponúkajú ich v čiernej a hrdzavej farbe, číslovanie je od 36 do 42, zapínajú sa na bočný zips, čo je nielen rýchle, ale tiež praktické. Vďaka basic štýlu ich jednoducho a pohodlne doladíte takmer ku každému outfitu, vyzerajú perfektne so sukňou, šatami, džínsami, aj so širokými nohavicami. Nikde ma netlačia, vydržím v nich celý deň, protišmyková podrážka istí môj krok a materiál sa takmer vôbec nešpiní. Pred prvým obutím vám odporúčam topánky impregnovať, budú menej znečistené a ochránia vás aj v daždi. Z kvality som tiež milo prekvapená, za tú cenu sa rozhodne oplatia. :)

Čo iné mi k tomuto outfitu chýbalo než dlhý pletený kardigán? Pletený sveter v temnej čiernej farbe dopĺňa jednoduchosť a originalitu celého diela, nebojte sa tmavých odtieňov, s postavou urobia priam zázraky. Svetrík so štýlovými detailmi na predných vreckách a lemovaním je vyrobený z polyakrylu a viskózy, tieto látky sa dobre nosia, sú vzdušné. Vybrala som si najmenšie číslo, teda 32/34 a je mi tak akurát. Na tomto kúsku sa mi nepáči to, že rukávy sa na konci rozťahujú, mám radšej, keď mi zápästie krásne obopínajú. Pletený sveter zoženiete v 4 nádherných farbách, petrolejová vám v šatníku nesmie chýbať. Už dlhšie som hľadala voľný pletený kardigán z tenšieho materiálu, som rada, že som natrafila práve na tento. Myslím, že za tú cenu ho využije naozaj každá žena, hodí sa ku všetkému, v lete je skvelý na večer, v zime zahreje pod páperovou bundou. 


Plno inšpirácii nájdete na stránkach e-shopu Bonprix, výber je naozaj široký, v ponuke sú dámske, pánske aj detské kúsky. Som rada, že obchodík existuje, našla som si tam veľa zaujímavých vecí, ktoré nemá na ulici každá druhá žena. Odporúčam vám popozerať sa aj po doplnkoch a obuvi, ich topánky som si zamilovala. :)

Aké vecičky ste si naposledy kúpili? Máte obľúbený jesenný kúsok?

Pekný zvyšok nedele,
S.H. 

#collab

You May Also Like

7 komentárov

  1. Veľmi krásne fotky a tie topánočky sú veľmi pekné. ♥

    Prajem ti pekný deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najviac ma zaujali čižmy — sú krásne! Ale vyskladala si nádherný outfit, veľmi ti to pristane ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY FAVOURITE DAIRY SUBSTITUTES"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bonprixem si ráda listuji, mají tam opravdu hezké kousky. Jinak moc ti sluší ty brýle ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc povedený outfit, sekne ti to! A ty legíny jsou opravdu dokonalé :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty brýle a celkově celý outfit ti moc sluší 😍.

    Www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeseň je moje obľúbené ročné obdobie. Je síce trochu zima, ale nie je to nič, čo by nenapravila napríklad fínska sauna. :) Tá vás pekne prehreje. Ale páči sa mi to, ako to hrá celý čas farbami. Potom príde zima, všetko sa to zahalí a je po všetkom. Ale ja si jednoducho tú jeseň, prechádzky, napríklad aj ranné výbehy v mrazivom počasí, fakt veľa užívam. :) ​

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)