(: Rande s Annemarie Borlind :)

by - 15 februára

Ahojte kočky,
čo by ste povedali na make up, ktorý nielen že dobre kryje, ale aj pekne vonia a nerozmazáva sa?
A čo tak ceruzka na očí, ktorej odtieň je prispôsobený až na takú úroveň, že si s ňou pokojne vykreslíte obočie? Alebo chcete radšej tieňovanie? S dekoratívkou Annemarie Borlind žiaden problém. :)
O tejto značke som písala recenziu dávnejšie, avšak chcela som vyskúšať ich dekoratívku, a musím povedať, že je fakt skvelá.
Podotýkam, že ich kozmetika nie je testovaná na zvieratách, neobsahuje karmin, parabény a silikóny, je vhodná aj pre nositeľov kontaktných šošoviek, a tiež neobsahuje minerálny olej ( ktorý sa získava z ropy!!! ).
Vegáni POZOR, táto dekoratívka je určená presne pre vás, pretože sa nevyrába zo žiadnych tiel živočíchov ani živočíšnych produktov. ;)
Tieto krásky a ďalšie iné si môžete zakúpiť na eshope Annemarieborlind.sk.

Poďme k samotným výrobkom, pre ktoré by nie jedna ženská vraždila.


1. Anti-aging makeup odtieň: Natural :

Možno si myslíte, že máte čas na používanie anti aging prípravkov, no opak je pravdou. V meste, kde vzduchom prúdi smog, špina a nečistoty, potrebujete make up, ktorý pleť chráni a nedovolí, aby predčasne zostarla či zosivela. Tento krémový makeup je momentálne mojou srdcovkou. Má hydratačné účinky, čo pocítite už po prvom nanesení. Vonia krásne za kvetinami, vôňa mi pripomína krém Marínu. Balenie obsahuje pumpičku, vďaka ktorej nadávkujete presne toľko, koľko potrebujete. Ja ho nanášam pomocou štetca, no skúšala som ho rozotrieť prstami, a výsledok bol perfektný. Make up vypĺňa jemné línie, vrásočky okolo očí a úst, poskytuje stredné až silné krytie, záleží to od typu pleti. Moja pleť je momentálne posiata jazvičkami po akné, a tie tento make up krásne zjednotil a zakryl. Pri aknóznej pleti by som na zafixovanie použila ešte práškový púder alebo kompaktný púder od Annemarie Borlind, ktorý póry neupcháva a pleť vďaka nemu dýcha. Samotný make up chráni pred voľnými radikálmi, obsahuje tie najlepšie zložky z prírody, ako napríklad: extrakt z morských rias, vitamín E, organickú kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť pekne vyplní a bojuje proti vráskam. Nájdeme v ňom aj aloe vera, ktoré má zjemňujúce a liečivé účinky, a paracress, ktorý redukuje vrásky, spevňuje pleť a obnovuje jej vnútornú štruktúru.
Páči sa mi ľahký pocit na tvári po nanesení, tiež dlhá výdrž a vôňa, ktorá ma zavedie do oázy pokoja. S týmto make upom som nadmieru spokojná, odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú predísť starnutiu a podporiť svoju pleť dávkou energie. Vhodný je pre všetky typy pleti, ideálny tiež pre mamičky na materskej, ktorým chýba spánok, alebo pred biznis žienky. :)
Môj odtieň: Natural



2. Ceruzka na oči odtieň: Black Brown (Tmavohnedá):


Doteraz som ceruzky na oči veľmi nepoužívala. Nie kvôli tomu, že ich nemám rada, no hlavne preto, lebo som nenašla svoju dokonalú ceruzku. Všetky sú nejaké tvrdé, alebo zle kreslia, lámu sa, či sú naprosto hroznej pigmentácie. Dlho som tiež zháňala ceruzku, ktorá bude vyhovovať mojim citlivým očiam a ktorú môžem použiť aj pri kontaktných šošovkách.
Po vyskúšaní tejto lásky nechcem žiadnu inú. Jej mäkkosť, super pigmentácia a dlhotrvácnosť ma dostali. Krásne s ňou vykreslíte hornú linku, pomocou druhého konca ceruzky, kde sa nachádza penový aplikátor, zjemníte ostré črty alebo rozmažete ceruzku ako tieň. V jej zložení nájdete čisto prírodné zložky, ktoré podporujú pigmentáciu ceruzky, a vďaka ktorým je farba sýta.
Myslím, že tento odtieň je univerzálny nielen na oči, ale aj na obočie. Ak ste doteraz nenašli svoju ceruzku na obočíčko, tak vyskúšajte túto. Je fakt skvelá. :)
Prikladám foto, kde som skúšala linku, a tiež tieňovanie pomocou aplikátora. Na oku pôsobí luxusne, no zároveň jemne a tiež pohľad rozjasní. ;)
Môj odtieň nájdete: Tmavohnedá



Zaujala vás táto recenzia? Vyskúšate make up, alebo vás ohúrila ceruzka?

Prajem krásny deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na zrecenzovanie ďakujem eshopu Annemarieborlind.sk

You May Also Like

2 komentárov

  1. Anonymný9/3/18 12:26

    mňa celkovo ohúrila kozmetika Annemarie Börlind..keďže je prírodná a kvalitná..tento make up zbožňujem lebo super kryje a dokonca ešte aj krásne vonia..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anti-Aging Make-up Annemarie Borlind = pre mna hotova zavislost :-) je to kvalitny make up, ktory mojej pleti prospieva a nezatazuje ju :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)