Myslím, že som zamilovaná...

by - 25 mája

Zamilovaná do prírody, do výrobkov, ktoré získavame z prírodných ingrediencií, ktoré sa miešajú a pripravujú s láskou a ktoré moje telo a pleť milujú. Pýtate sa, o akých produktoch píšem?
Presne o tých, ktoré sa stávajú súčasťou našej každodennej rutiny.
Ako ste postrehli, mojou vášňou je kozmetika. Nič nové, všakže?
Lenže ako svet speje a vyvíja sa, aj kozmetický priemysel hľadá možnosti vyťažiť maximum z prírodných zdrojov. Milujem homemade produkty, obdivujem ľudí, ktorý dokážu s takým nadšením a úsilím namiešať krémik či mydlo. :)
Najlepšie produkty, ktoré nájdem vždy pod jednou strechou, overené, vyskúšané a milované. Presne takéto výrobky nájdem v eshope krasnakazdyden.cz. Už len samotný balík, v ktorom produkty prídu, má svoje čaro. ;)



* Ponio prírodný deodorant pomaranč a eukalyptus:

Na tento deodorant som počula samú chválu a dobré ohlasy. Kedže milujem skúšanie nových vecí ( niekedy si pripadám ako pokusný zajko, pretože na sebe skúšam rôznu kozmetiku, no vášeň je vášeň :D ), rozhodla som sa, že si náš slávny Ponio deodorant preverím. :)
Obal výrobku je z tvrdšieho eko materiálu, niečo ako lepenka alebo papier. Otvára sa vytiahnutím hornej časti, pričom na prvýkrát to pôjde ťažšie, no zvyknete si. Deodorant sa vytláča v dolnej časti, len zatlačíte smerom ku hornej časti, a vysuniete. Konzistencia je iná, ako som bola doteraz zvyknutá. Pripomína mi piesok zmiešaný s krémom. Vonia osviežujúco, prevažuje pomarančová vôňa s jemným nádychom eukalyptu. Moje prvé nanesenie nedopadlo slávne. :D Výrobok som mala všade, na podlahe, na tričku, na rifliach...Spočiatku som nebola nadšená, nevedela som, ako bude deo fungovať, keď má takú čudnú konzistenciu. Ale, prišla som na to, že si deo treba jemne rozotrieť v oblasti podpazušia, a všetko bude fajn. :P Produkt má antibakteriálne účinky, na tričku nezanecháva stopy a príjemne vonia. A ako u mňa obstál? Vôňa vydržala celý deň, no po čase sa eukylyptus viac rovinul. Držal celkom dlho, ale potila som sa stále. Lenže keď si to vezmeme, je to deodorant, on poteniu nezabraňuje, len prekrýva nepríjemný zápach. 
Určite by som ho vyskúšala na vlastnej koži, pretože len vy sami zistíte, či vám vyhovuje alebo nie. Čo sa týka mojich dojmov, radím ho k fajn výrobkom, ale nenadchol ma až tak, ako som predpokladala.





* Skin Blossom výživný a hydratačný krém na tvár:

Tento krém je fantastický. Pred veľkým balením som mala vzorku, z ktorej som bola nesmierne natešená. Krém ma úplne dostal, svojou konzistenciou, nemastným zložením a prírodnou parfumáciou. Tak spokojná som ešte s prírodným krémom nebola. Akoby sadol presne na môj typ pleti. Balenie má 50 ml, obsahuje pumpičku, ktorá pomôže pri samotnej aplikácii. Skin Blossom hydratačný krém má nemastné, zamatové zloženie. Keď píšem že nemastné, tak myslím naozaj nemastné. Aj napriek tomu, že krémik obsahuje oleje, nemastí a neupcháva póry. Schne rekordne rýchlo, krásne sviežo vonia, no parfumácia nie je veľmi výrazná, čo padne citlivým tváričkám. Pleť vyživuje, dodáva jej potrebné vitamíny a výživné látky. Obsahuje bambucké maslo, vitamín A,B,C,D,E a F, známe svojimi ochrannými účinkami. Milujem tento krém, používam ho večer, pred spaním. Zobúdzam sa so zamatovou, krásne žiarivou a sviežejšou pleťou. 


* Šumivá kúpeľová guľa Meduňková limonáda:

Doma mám peeling s rovnakou vôňou. Tá vôňa je neopísateľná, svieža, sladkastá, ako mojito. Ako viete, doma vaňu nemám, ale môj snúbenec vaňu má, takže guľu budem testovať u neho. Ešte som sa k testovaniu nedostala, preto vám prinesiem výsledky až v ďalšej recenzii. :)


* Mylo mätové mydlo s makom:

Mak a mäta? Kombinácia pripomínajúca svieže rána. Obal mydla je papierový, a vôňa, ktorá sa z neho šíri, je dosť intenzívna. Mne osobne to nijak neprekáža. Mylo mydlo dokonale pení, drží sa dobre v ruke, nekĺza a pekne vonia. Čo sa mi však nepáči, že po viacerých použitiach v mydle necítiť mätu, iba mak. Mak sa v ňom nachádza v semiačkach, preto mydlo používam ako peeling. Telo osvieži, prekrví pokožku a zjemní ju. Neobsahuje umelé látky, žiadne konzervanty či chemikálie. Používam ho teraz dosť často, mojej pokožke vyhovuje. Škoda akurát tej mätovej vône, inak mu nemám čo vytknúť. :)


Používate prírodnú kozmetiku? Máte skúsenosti s prírodnými deo produktami? 

Pekný deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov ďakujem eshopu krasnakazdyden.cz

You May Also Like

14 komentárov

  1. Tak od toho Ponia si ma teraz celkom odradila :(, ale niekedy asi aj tak vyskúšam, možno inú parfemáciu. A od Skin Blossom na mňa v zásobách čaká tonikum a krém, tak som zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som písala hore, musíš si ten deo skúsiť sama, každému sadne inak. Ale krém a tonikum doma mám a neviem si ich vynachváliť. :)

      Odstrániť
  2. Mydlo je super! To miluju! A ty seminka jsou tam skvele! Proste cele 😍😍😍😍😍
    Ponio sampuch me docela zklamal. Slysela jsem na nej samou chvalu, ale teda nic moc. Hlavne to nanaseni je strasne.
    Skin blossom mam objednany, tak jsem zvedava.

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Konzistencia mi príde nejaká divná. A mydlo fakt pecka, pokožku mám prekrvenú a krásne hladkú. Myslím, že ho skúsim aj na tvár miesto peelingu. ;)

      Odstrániť
  3. Ten deodorant si chci koupit, chystám objednávku na příští týden.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíš sama, ako sa vraví: 100 ľudí 100 chutí. ;)

      Odstrániť
  4. Ja som s Poniom spokojna. Len moja verzia ma praktickejsi plastovy obal a mensi objem.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gule do kúpeľa som už skúšala z Lush, zaujímalo by ma, aké sú tieto:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na tu guľu sa veľmi teším, vyzerá skvelo a vonia fakt nádherne. ;)

      Odstrániť
  6. Tak Ponio nebude zrejme nič pre mňa, no možno ho aj tak niekedy vyskúšam. Skin Blossom ma už dlhšiu dobu láka a keďže som sa teraz dala viacmenej na prírodnú kozmetiku, tak ho zrejme vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skin blossom je fajn značka. ja mám doma od KKD tiež tonikum a čistiace mlieko a zatiaľ mi celkom vyhovuje. Určite musí byť skvelý aj tento krém. :-) Tak isto by som chcela vyskšúať tú šumivu guličku. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krém mi veľmi vyhovuje, vôbec nemastí, veľmi rýchlo schne, čo je super hlavne teraz v lete. ;) Určite ti ho odporúčam. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)