Freedom Pro Lipstick Collection

by - 11 júla

Ahojte krásky,
rúž je synonymum ženskosti. Už v minulosti ženy vedeli, že krásne pery sú symbolom krásy, jemnosti a zmyselnosti. 
Ja, ako typická žena, milujem rúže, milujem všetky typy rúžov, či v tyčinke, klasické vysúvateľné alebo v leskovej podobe.
Preto, keď som na eshope parfums.sk videla tieto krásky, neodolala som. Mať doma kolekciu rúžov, ktoré sa hodia na večer, ale aj na deň, to som proste musela mať. :)



V kolekcii sa nachádza 5 rúžov, ktoré patria medzi najobľúbenejšie a najviac predávané kúsky. 
Obal rúžov je veľmi vkusný, nepôsobí lacno, ani prefláknuto. Samotné rúže sú vyrábané v Londýne, taktiež aj tento dizajn obalov bol navrhovaný v londýnskych dielňach. Rúže majú krémovú konzistenciu, na perách vydržia extrémne dlho, mala som problém odlíčiť ich. 
Konzistencia rúžov je navrhovaná profesionálmi, preto okrem dlhotrvácnosti ponúkajú hydratáciu, jemnosť a pohodlné nosenie.
Nájdeme v nich vitamín E, slávny ochranný prostriedok proti škodlivým UV lúčom. Taktiež napomáha regenerácii pokožky, a ak máte na perách rany, alebo boliestky, hravo si s nimi poradí. Konečne na trh prichádzajú rúže, ktoré obsahujú fakt kvalitné vitamínové komplexy, plné výživy a ochrany.
Pigmentácia rúžov závisí od odtieňa. Čo však majú všetky spoločné je výdrž a krémovosť. Rúže nevoňajú, takže ich môžu používať aj citlivky. Otvárajú sa klasicky, ako normálne obyčajné rúže, na pery sa príjemne nanášajú, dokonale splynú s pokožkou, a niektoré z odtieňov dokonca opticky bielia zuby.:)


Red 108- Expression:

Nádherný sýty odtieň teplej červenej s podtónmi jemnej, ružovej farby. Táto farba je univerzálna červená, ktorá sa hodí každej farbe pleti. Farbička tiahne k oranžovej, takže na perách pôsobí sviežo a šťavnate. Túto červenú by mala mať každá žena vo svojej kolekcii rúžov, nakoľko zuby viditeľne opticky bieli, a dodáva úsmevu tú správnu iskru. Krémová farbička, výrazne pigmentovaná, s vkusným leskom, no bez trblietok. To sa mi fakt páči, pretože trblietavé červené rúže veľmi nemusím. Odtieň je vhodný na večerné posedenie s kámoškami, na rande, alebo na párty. Na deň by som ho zvolila len v prípade, ak by môj makeup pozostával zo špirály a líčok. 
Fotky rúžov som nafotila s bleskom, aj bez blesku, aby ste videli, ako farby vyzerajú. :)


Pink 102- Candy Sweet:

Opäť nádherne pigmentovaná farbička. Odtieň je ružový, povedala by som, že až fuchsiový. Hodí sa tmavým typom, hnedovláskam a ryšavkám. Blondínky pozor, odtieň vám možno nesadne. Túto krásku milujem aj kvôli tomu, že má sýty odtieň, a oproti predošlej variante je menej lesklá. Ružové odtiene panujú letu, určite ich zvoľte aj na deň, miesto prísnej červenej. Ja ju rada nosím do mesta, alebo len tak, večer na akcie. ;)


Dusk Till Dawn:

Kto miluje slivkové odtiene, hurááá, kolekcia obsahuje jeden neskutočne krásny. Krémová, veľmi dobre pigmentovaná farba, plná studených tónov fialovej. Fialové rúže ma teraz veľmi bavia, myslím, že sa hodia na každú príležitosť, pristanú každému tónu pleti, a čo je super, hodí sa k nim aj výraznejší makeup. Akurát by som ich neodporúčala bledulkám, pretože na nich môžu vyzerať "modrasto", priam mŕtvolne. 
S týmto malým pomocníkom trávim veľa času, je to môj top odtieň z kolekcie. :P


Bare 111 Untouched:

Nude farbička, menej pigmentovaná, ALE má neskutočnú výdrž. Odporúčam ju na denné nosenie, pre každú farbu pleti, pretože toto je presne ten odtieň, ktorý zúfalo hľadá mnoho žien. Nevyzerá vôbec mŕtvolne, ani ako vosková figurína, je to pekný, prirodzene vyzerajúci rúž. Ja ho nosím dosť často, najmä k snúbencovi, pretože ten má najradšej nude pery. Určite farbičku vyskúšajte, je skvelá. :)


Now 120- True Power:

Tmavá červená farba, patrí k teplým, hnedým tónom. Táto sa hodí skôr olivovým typom pokožky, na svetlej nevyzerá veľmi pôvabne, a taktiež by som ju neodporúčila ryšavkám. U mňa sa táto farba strieda s fialovým odtieňom, predsa len, patrí k tým tmavším. Zase raz príjemná, krémová farbička, lesklá ako v prvom prípade, na perách však vyzerá celkom k svetu. :)


Milujem túto moju Freedom favourite kozmetickú sadu, je plná rúžov, ktoré sú moje obľúbené odtiene, a s ktorými som veľmi spokojná. Cena sady je len 7, 40 eur, čo je úžasné.
Kúpite ju na eshope, priamo z pohodlia domova. :)

Máte doma rúže od Freedom? Ak áno, ste spokojné?

Krásny večer,
S.



You May Also Like

12 komentárov

  1. To jsou barvičky :) Ta nude vypadá nádherně na rtech :) Já od této nějaké rtěnky mám ale ještě jsem se k nim nedostala :D
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, sú fakt super. :) A nude je krásna,veľmi. ;)

      Odstrániť
  2. Anonymný13/7/16 14:06

    Ruzovy odtien sa mi paci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S týmito rúžmi skúsenosť nemám, ale len takto od pohľadu ma vôbec nezaujali :/ ale tvoj článok im vylepšil ranking v mojich očiach :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezké odstíny, nejvíce se mi líbí Dusk till dawn

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, súhlasím s tebou, odtiene sú fakt krásne. ;)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)