Naozaj funguje?

by - 01 júla

Ahojte krásky,
ešte stále sa nájdu ženy, ktoré cvičenie neobľubujú, alebo im nerobí radosť. Každý sme predsa iný, jednému vyhovuje drieť v posilke, inému stačí ráno vstať z postele. Čo však my, ženy, chceme všetky rovnako, je krásne a pevné telo. Môžem mať krásne, pevné a jemné telo bez cvičenia? S MARK scrub môžeš. A to nie je všetko- tento miláčik si poradí s problémami pokožky, ako napríklad lupienka, ekzém či atopická pokožka. No nie je to skvelé?
Poď sa zoznámiť s tvojou budúcou láskou. :)


Mark scrub je prírodný peeling, ktorý obsahuje bio ingrediencie.
Jeho hlavnou zložkou je káva, tá si poradí s celulitídou, striami či ekzémom. Určite vieš, čo s tvojím vnútrom spraví ranná káva. Okrem energie, ktorú rázom pocítiš, dodá tvojmu ránu chuť a silu do nového dňa. Mark sa o takúto "chuť" postará v sprche. Nakopne ťa, povzbudí a skrášli. :)
Aby toho nebolo málo, peeling obsahuje morskú soľ, hnedý cukor, kokosový olej a tiež esenciálne oleje. Okrem toho, Mark sa vyrába na Slovensku, neobsahuje žiadne konzervanty ani chemikálie, veď načo by mu boli, keď najlepšie veci sú z čistej prírody, že. :)
Tento peeling nie je obyčajný. Svoje kúzlo ukrýva v papierovom obale, lenže obal je natoľko odolný, že neprepustí vodu, ani špinu.
Po otvorení ťa opantá skvelá vôňa. A ako vonia? Tak, ako si vyberieš- citrónovo, čokoládovo, klasicky kávovo, mentolovo či kokosovo.
Peeling sa najlepšie používa v sprche alebo vo vani, keď oddychuješ. Stačí navlhčiť pokožku, nabrať si hrsť peelingu, a krúživými pohybmi masírovať pokožku. Viacúčelové vecičky, tie ja milujem. A môj Mark je tak úžasný, že si ho kľudne môžem aplikovať aj na tváričku. Tá sa razom zjemní, rozžiari a nabije energiou. A po dlhom dni je pre mňa tento rituál viac ako žiadaný. Balenie scrubu vydrží dlho, stačí len malá hrsť, netreba to preháňať. Na eshope, kde Marka predávajú, natrafíš aj na krásnu tubičku, kde si svoju lásku môžeš presypať, a mať ju stále pri sebe. Po sprche ma najviac baví hladkanie pokožky. Ona je totižto tak vláčna a jemná, ako nikdy predtým. Keď si budeš masírovať partie, kde máš celulitídu, výsledok nenechá na seba dlho čakať tak, ako aj u mňa. Moja celulitída sa postupne stráca, dokonca strie, ktoré mám na stehnách, akosi vybledli. 
A či verím, že Mark je pre mňa ten pravý? Verím, a dúfam, že bude pravý aj pre teba. Veď telo máme len jedno, prečo ho nerozmaznávať a nedopriať mu poriadnu dávku kávy? Holky, konečne produkt, ktorý funguje. Marka milujú baby po celom Slovensku, pridaj sa k nim aj ty, a vyskúšaj na svojej pokožke, ako pomáha. 
Mňa každý večer víta Mark scrub citrus, s ktorým som nadmieru spokojná. Rande s ním zažila aj moja mamina, a nevedela si ho vynachváliť. Určený je pre každú vekovú hranicu, takže bude vhodný aj ako darček, či už pre mamku, alebo svokru. :)
Podľahneš Markovmu kúzlu?


Tak čo, očaril ťa Mark natoľko, že si s ním dáš druhú schôdzku, a to priamo pri jeho kúpe?
Alebo už doma svojho krásavca máš? Ak áno, si s ním spokojná?

Krásny dníček, plný rozmaznávania a relaxu,
S.

Za poskytnutie produktu na testovanie ďakujem markscrub.com



You May Also Like

8 komentárov

  1. Noo, ale vypada opravdu dobře😍 sice jsem ted zamilovana do merunkovo-medunkoveho peelingu Tvoja, ale urcite zkusim i tento😝

    Andreablog®

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm ako ja neviem, ale mám domáci vyrobený peeling káva + kokosák + hnedý cukor iba tá morská soľ mi tam chýba. Mne toto príde ako marketingový ťah a teda určite si ho kupovať nebudem :) ale jasné, že komu sa nechce vyrábať doma, tak nech kľudne má, ja si tiež kupujem veľa vecí, čo by si iný možno nekúpil :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem ťa, no ja niesom typ človeka čo si doma niečo vyrába. Nikdy to nedopadne dobre, takže som od týchto DIY vecí upustila ;D

      Odstrániť
    2. Anonymný4/7/16 22:43

      uplne suhlasim :) ja som si tiez vyrobila peeling z kavy, kokosoveho oleja,cukru a dokonca aj tu sol som tam dala :D a je to bomba...Mark scrub som neskusala, ale naco pride mi drahy, ale zas moze byt lepsi no bohvie :)

      Odstrániť
    3. Tak každý ako jemu je lepšie ;) Je fajn, keď si kreatívna a vieš si vyrobiť svoje vecičky :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)