U-Box: slovenská krabička krásy

by - 28 októbra

Ahojte kočky,
počuli ste už o slovenskom beauty boxe? Bola som rada, keď som ho objavila, pretože boom krabičiek krásy sa konečne dostal aj k nám. 
Slovenský U-Box sa zatiaľ predáva na facebooku, no onedlho ho zoženiete aj na oficiálnych stránkach. Stojí 11,99 eur, a obsahuje produkty, ktoré sú u nás nové a nepoznané. 
Osobne som box testovala, a dnes vám priblížim októbrovú krabičku. Oplatí sa, alebo nie?


Boxík mi prišiel pekne zabalený v ružovom obale s logom na vrchu. Pre boxík si väčšinou zájdete na poštu, no myslím, že nebude žiaden problém zaslať box pomocou kuriéra. Keď som odbalila obal, čierna krabička bola prvá, ktorú som videla. Po otvorení krabičky sa mi naskytol pohľad na celý komplet produktov.
Bola som celá nadšená, keď som krabičku otvárala. Určite to poznáte, boxy s utajeným obsahom sú veľmi populárne a pri otváraní sa chvejete zvedavosťou, čo v nich asi tak bude.
V boxe som našla presne 11 produktov, o ktorých vám dnes napíšem. :)


* Toaletný parfém Gardenia:

Parfém ma pekné balenia a aj samotný flakón ujde. V podstate je v tvare kvetiny, čo súvisí so samotnou vôňou. Vôňa mi veľmi pripomína parfém Dolce&Gabbana Light blue, ktorú som milovala. Je svieža, s jemnou kvapkou kvetinovej esencie, avšak ak nemáte rady svieže vône, tento parfém nie je nič pre vás. Mne sa páči, a používam ho teraz dosť často. Vadí mi len výdrž vône, ktorá je slabučká. Má to aj svoje pozitívum, parfém si môžete "dávkovať" počas celého dňa. :)


* Kolagénová maska na tvár:

Maska bola najväčšia v celom balíku, a bola položená na vrchu. Najprv som nevedela, čo to je, avšak po prečítaní letáčika, ktorý sa v balení nachádza, som vydedukovala, že sa jedná o masku na tvár. Túto masku som videla na rôznych eshopoch, a popravde, zdala sa mi strašne smiešna. Kedže obsahuje kolagén, vyskúšala ju moja mamina. Pri otváraní obalu si dávajte pozor, aby tekutina, ktorá sa v maske nachádza, nestiekla na podlahu. Nám sa to stalo. :D
Efekt masky bol veľmi prijateľný, mamina mala jemnejšiu a akoby rozžiarenejšiu pleť. Všimla som si úpravu pórov, tie sa uzavreli a vyčistili. 
Nám sa maska páči, videli sme efekt, ktorý sľubovala, takže ju odporúčame vyskúšať. :)


* Látková maska na oči pre pokojný spánok:

Podobnú masku už doma mám, a využívam ju hlavne pri cestovaní. Inak ju mám zastrčenú v šuflíku. Poznám dievčatá, ktoré masku používajú každú noc, no mne na tvári vadí. Čo ma však dojalo, je dizajn masky- ružová farba v kombinácii so saténom pôsobí luxusne. :)


* Vollaré maska na tvár:

Masky v praktickom balení sú vhodné hlavne na cestovanie alebo na jednorazové použitie. Ešte som ich neskúšala, takže ich neviem posúdiť. V mojej kozmetickej taštičke si uplatnenie určite nájdu. 


* Rozdeľovač nechtov a mašlička do vlasov:

Rozdeľovač je fajn vecička pri lakovaní nechtov, a tento má pekný, cukríkový dizajn. Z tohto výrobku sa teším, určite ho využijem. 
Mašlička do vlasov sa mne osobne vôbec nepáči, pripomína mi detstvo. Nie som fanúšik takýchto sponiek do vlasov, takže za mňa palec dole. :/


* Štipec do vlasov:

Táto ozdoba do vlasov ma potešila viac, pretože štipce využívam, hlavne pri čistení tváre. Zlatá farbička krásne vynikne vo vlasoch a spona pevne drží.


* Mini rúž na pery do kabelky:

Rúž ma peknú farbu, takáto mini verzia sa hodí do kabelky, tašky či vrecka.
Nosím ho do školy, a v prípade potreby si viem pery zvýrazniť. :)


* Matný lesk na pery:

Výborný lesk na ústa, podľa mňa asi naj produkt z boxu. Na začiatku mesiaca ho síce z boxov stiahli, vraj naň boli zlé recenzie, no som rada, že ho dali naspäť. 
Skúšala som ho na perách aj ruke, a poviem vám, že ak si aplikujete 2-3 vrstvy, vydrží celý deň. Môžete piť, jesť (samozrejme, nie veľmi mastné jedlá), a on drží a drží. Mala som problém ho odlíčiť, preto odporúčam dvojfázový odličovač.
Mne sadol, je pravda, že pery vysušuje, avšak s takýmto problémom sa stretávam aj pri iných rúžoch. Po nanesení musíte počkať, pokiaľ farba zaschne, a potom môžete bozkávať svojho partnera bez toho, aby sa mu rúž odtlačil na ústa alebo pokožku. Btw, farba vyzerá neskutočne dobre a dá sa kľudne vrstviť počas celého dňa. :)


* Ceruzka na oči:

Klasická čierna kajalová ceruzka sa nestratí u žiadnej ženy, výber môže byť, pigmentácia je fajn a po nanesení sa nerozmazáva. Vydrží dosť dlho, ja ju používam aj na hornú linku. 


* Ružičkové mydlo do kúpeľa:

Darčekovo zabalené mydielka, vhodné pre okamžité darovanie. Ja ich nevyužijem, preto som ich darovala svokre. 


Pri celkovom zhodnotení boxu musím vyzdvihnúť rozmanitosť produktov, tiež farebné prevedenie a nové značky, ktoré u nás nie sú.
Z boxu využijem viac ako polovicu výrobkov, takže si myslím, že sa oplatí. Najviac ma zaujal matný lesk na pery, kolagénová maska, štipec do vlasov a rozdeľovač nechtov. Nepáči sa mi mašlička a ružičkové mydielka do vane, radšej by som ich nahradila inými kúskami.


Ak vás box zaujal, a chceli by ste si ho zakúpiť, klikajte na Facebook U-Box. Kliknite na správy, následne im napíšte, kde chcete box poslať, a tím U-Boxu sa vám spätne ozve s ďalšími informáciami. Neváhajte dlho, pretože októbrové boxy sú už pomaly vypredané. :)

Majte skvelý deň,
Soňa


You May Also Like

13 komentárov

  1. Moc se mi líbí ten nápis October :) Nedá mi to a trochu si rýpnu do matného lesku/barvy na rty - jako by z oka vypadl rtěnkám Kylie Cosmetics :D Protože mám pracně objednaný originál, tak mi to v krabičce trochu vadí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obalom sa podobá no nevedela som, že aj efektom. 🤔

      Odstrániť
    2. Takýto efekt nepochádza od kylie nie je to jej výmysel, vyrába ich aj dermacol pomaly 3 roky ��

      Odstrániť
  2. Popravdě bych řekla, že teda produkty nic moc. Protože víc než polovinu bych nevyužila. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné výrobky sa tam nachádzali a ten štipec je paraadny♥:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fúha, tak o tejto slovenskej verzii počuje po prvýkrát! Vyzerá to super! :) ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super. Konečne niečo aj na Slovensku. Hneď si ho bežím objednať

    Bourjois GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No ja neviem :/ Mne viac než polovica tých vecí príde, že sú objednané z ebayu. Ten rúž najmä. Vôbec si neviem predstaviť dať za takýto obsah 12€. Veľmi slabé, podľa mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektore boxy sú slabšie, no sú aj také, čo majú skvelý obsah. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)