Ziaja BB a CC krém

by - 17 októbra

Vítam vás na mojom blogu,
značku Ziaja som si v poslednom období veľmi obľúbila. Kamenný obchod bol u nás, v Košiciach už dávnejšie, no nikdy som nemala odvahu vstúpiť doň a kúpiť si niečo. Nevedela som, čo je to za kozmetiku, a či mi vôbec sadne.
Myslím, že som urobila chybu, pretože kozmetika ma nadchla, príjemné vône a skvelé zloženie sú znakom kvality a dostupnosti.
Testovala som pre vás BB a CC krém. Oba krémy sú v tube, oba veľmi nežne voňajú, len ich použitie je iné.



BB krém na tvár s nedokonalosťami:

Korekčný krém na nedokonalosti, tak si ho u nás ženy prekladajú. BB krém, alebo tiež beauty balm, má za úlohu poskytnúť pleti kompletnú starostlivosť s korigovaním nedokonalostí pokožky. Využíva sa ako univerzálny produkt na zlepšenie stavu pleti. 
Pleť jemne zmatňuje, vyhladzuje jej nerovnosti, chráni ju pred UV žiarením, a hydratuje. Medzi základné zložky nachádzajúce sa v kréme sú provitamín B5, vitamín E, minerálne pigmenty a kyselina hyalurónová. UVA a UVB minerálne filtre pokožku ochránia pred fotostarnutím a škodlivými vplyvmi. 
Tuba má 50 ml, SPF 15 (stredný stupeň ochrany) a môj krém je určený pre normálnu až suchú pokožku. Biela farba produktom sekne, pripomína mi čistotu a sviežosť. Krém vám príde zabalený v škatuľke, ktorá je pokrytá priesvitnou fóliou. Skvelý nápad, ako udržať tubu bez škrabancov. 
BB korekčný krém na tvár má jemné zloženie, textúra mi pripomína rozpustenú čokoládu. Vonia príjemne, môžete si vybrať z dvoch odtieňov- neutrálny alebo opálený. Krém má stredné krytie, vhodné pre normálnu pokožku. Aknózna pleť nemusí smútiť, v predaji je tiež BB krém na pokožku s vyrážkami.
BB krém sa príjemne rozotiera, stačí bodka na oblasť čela, nosa, líc a brady. Mal by sa jemne vklepávať, ja som ho používala spolu s beauty blendrom alebo štetcom na makeup. U mňa zabodoval najmä ľahkosťou, no farebný odtieň je tmavší, než moja pleť. Kedže som sa nechcela vzdať  používania krému len kvôli odtieňu, môj problém som vyriešila bielym púdrom, ktorý farbu mierne upravil. 
Keď máte tmavší tón kože, odporúčam opálený odtieň, a ak ste ešte bronzové z dovolenky, postačí vám neutrál.
Za plusy pokladám hlavne konzistenciu, jemnosť a výdrž produktu. Mínusy vidím len v odtieni, no keď ste šikovné, poradíte si tak, ako aj ja. 
Pozor, krém môžu používať dievčatá od 12 rokov! Konečne výrobok aj pre tínedžerky. :)


CC upokojujúci krém na podráždenú pokožku:

Krém na citlivú pleť s rozšírenými cievkami používam ako podkladovú bázu. Má zamatové zloženie, zlepšuje začervenanie pleti, ochraňuje a regeneruje pokožku. 
Produkt pleť rozžiaruje, zmierňuje rozšírené cievky, vyrovnáva jej farebný tón a hydratuje ju. Obsahuje UVA a UVB minerálne filtre, koenzým Q10 (spevňuje pokožku), D-panthenol (ukľudňuje podráždenie) a vitamín C. Taktiež obsahuje SPF 10, stupeň nízkej ochrany. Mal by sa používať cez deň, má svetlú farbu a neutrálnu vôňu.
Nachádza sa v tube s uzatvárateľným viečkom. Konzistencia je ľahučko krémová, po nanesení rýchlo zaschne, a pleť skvelo ošetrí. 
CC krém od Ziaji má bielu farbu, a v podstate je to prvý produkt, ktorý som s takouto farbou videla. Väčšinou sú CC krémy zelené, pretože zelená farba opticky redukuje červené miesta, no pre mňa je to len bonus, krém si tak môžem naniesť na celú tvár ako bežný, hydratačný produkt.
Plusy v tomto prípade sú očividné, jemnosť, konzistencia a rýchle schnutie zabezpečia unikátny výsledok na pokožke. Pri CC som žiadne mínusy nezistila, a ak vás trápia červené fľaky či žilky, vyskúšajte ho tiež. :)


V kamenných predajniach prebieha celý október akcia, pri nákupe nad 10 eur si môžete vybrať medzi BB alebo CC krémom zadarmo. Ak premýšľate, že krémy vyskúšate, nečakajte, a bežte do predajní. 
Túto skvelú akciu si nenechajte ujsť!
Dievčatá bývajúce ďalej nezúfajte, na eshope fortis-slovakia.com zoženiete celú ponuku Ziaja výrobkov. :)

Používate BB alebo CC krémy? Ak áno, ktoré značky preferujete? 

Soňa


Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Ziaja Slovensko.

You May Also Like

6 komentárov

  1. Ja BB ani CC kremy moc nepouzivam ale vypada to dobre =)

    LUCY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám taky moc ráda Ziaju. Takže BB krému neodolám. Jsem si ani nevšimla, že tento sortiment vedou. :)
    KattyLife
    Bali - den čtvrtý: Noční návštěvník

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to novinka, a myslím, že urobili dobre, keď BB a CC zaradili do predaja. Ich sortiment mám veľmi rada. :)

      Odstrániť
  3. u nás v kamenných obchodech Ziaja není k dostání, jinak ten BB krém by se mi moc líbil, měla jsem svůj oblíbený CC krém od essence a teď bych ho za BB či CC ráda vyměnila:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak nemáte kamenný obchod, objednáš si ho na eshope, myslím že Fortis ma aj českú stránku. ;)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)