Labello balzam na pery Neon Edition

by - 08 novembra

Ahojte,
vonku máme počasie vhodné akurát tak na spanie. Milujem zimu a jeseň, no takéto dni ma doslova ubíjajú. Som unavená, moja nálada je premenlivá, a zmeny teplôt škodia mojej pokožke.
Keď už spomínam pokožku, v takýchto chladných dňoch najviac trpia moje pery. Sú vysušené, popraskané a na pohľad odpudzujúce. Labello prišlo na trh s novinkami v podobe balzamov, ktoré svietia pod UV svetlom a pery hydratujú. :)


Labello Neon edition sa vydarila nielen efektom, ale aj obalmi. Nádherne žiarivé farby plné leta, sviežosti a dobrej nálady, v sebe ukrývajú klasické Labello. Na povrchu sú balzamy akoby matné, čo zabezpečí, že sa nevyšmyknú z ruky.
Mňa na prvý pohľad zaujala neonovo žltá farba, pretože vyzerá skvelo, a v kabelke ju vždy nájdem. Pomády mám uložené rôzne, jedna je v kúpelni, druhá v kabelke a tretiu mám na stole. Vždy, keď potrebujem pery zvláčniť, siahnem po mojich obľúbených farbách. 


Zloženie balzamov je rovnaké, ako pri klasickej verzii. Obsahujú bambucké maslo, ktoré má  hydratačné a vyživujúce účinky. Okrem toho, v pomádach nájdete aj panhenol, ten bojuje proti vysúšaniu a poradí si aj s trhlinkami, či popraskanou pokožkou. Čo je super, dokáže sa vysporiadať so slnečným žiarením, takže balzamy využijete počas celého roka. Ochránia vás na pláži, ale aj na lyžovačke. :)


Moje dojmy z balzamov boli spočiatku hektické. Každý jeden balzam vonia rovnako, cítiť v ňom medovú arómu. Myslela som si, že keď prišla firma s novými obalmi, zmenia tiež vône. Je to škoda, tak by som mala zážitok z každého balzamu zvlášť.
Nanášanie balzamu chválim, pretože sa skvelo rozotiera, aj keď je tuhšej konzistencie. Po nanesení mi pery hydratoval, no nebola to žiadna veľká sláva. 
Stupeň hydratácie pokladám za najvyšší hneď po aplikácii, no neskôr treba pery pretrieť znova. V podstate sa nejedná o nič vážne, veď pery si každý natiera podľa potreby, no troška ma sklamalo, že ta hydratácia mizne.
Musím tiež podotknúť , pery sa s balzamom nešúpali, pekne voňali a dokonca chutili po mede.


Z môjho pohľadu sú pomády celkom fajn, efektom mi pripomínajú strednú triedu starostlivosti. Ak ste milovníci klasického Labella, tieto krásky sú pre vás ako stvorené, a dokonca s vylepšením obalom.
Zaujali ma vôňou, chuťou a okamžitou hydratáciou, no mínus im dávam za výdrž a postupnú stratu vlahy.

Labella v novej limitovanej edícii nájdete v každej drogérii, a ich cena sa pohybuje okolo 2-3 eur. :)

A čo vy? Podľahli ste neónovému kúzlu?

Pekný zvyšok dňa, 
S.

Za poskytnutie produktov na zrecenzovanie ďakujem nivea.sk.

You May Also Like

8 komentárov

  1. UZ si ani nepamätám, kedy som mala labello, no tieto neónové farby sú super

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kvalitná pomadka mam ich rada bielu mame doma super vecička na popraskane pery :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se i barvičky, ale jinak já labello nepoužívám a když ano tak jen jako stav nouze :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja pomády zbožňujem, v zime sú mojou srdcovkou. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)