Všade samá kozmetika...

by - 10 novembra

Ahojky,
kozmetiky doma nikdy nemám dosť. Už mi ani poličky, na ktorých mám uložené boxy s kozmetikou, nestačia. Keď ste maniak, podobne, ako ja, určite viete, o čom rozprávam. Na trhu sa objavujú stále rôzne novinky, ktoré keď ma oslovia, musia byť moje. :D
Z eshopu notino.sk som si objednala nejaké goodies, tak sa poďme pozrieť, čo to bolo tentokrát. :)


Kallos sprchovacie gély:

Na eshope nájdete mnoho značiek a produktov. Som rada, že som objavila Kallos, pretože tieto gély ma dostali. 
Sprchovanie patrí medzi moje každodenné rutiny, myslím, že každý sa po dlhom a náročnom dni rád zrelaxuje v teplej sprche. Aby ste si ju vychutnali aj zmyslovo, vône ako citrón, pomaranč či kvetiny, vás nakopnú, a dodajú vám energiu. Cena sprcháčov je 1,30 a 1,20 eur, čo je podľa mňa super. O značke som už písala v minulých článkoch, a ak ste ich čítali, viete, že sa jedná o maďarskú kozmetiku. Eshop ponúka dva druhy gélov, a ja som pre vás vyskúšala obe varianty. :)
Osviežujúci sprchovací gél (žltý obal) má príjemnú, citrónovú vôňu. Hodí sa hlavne v lete, avšak ak preferujete svieže gély, s týmto netrafíte vedľa.
Obal gélu má dolné uzatváranie, čo je fajn, aspoň nemusím vrchnák šraubovať. 
Po otvorení vrchnáka pocítite príval šťavnatosti v podaní citróna. Gél ma priesvitnú farbu, na pokožke dobre pení a umýva perfektne. Po sprche som mala kožu jemnú, mäkkú a voňavú. Vôňa síce nevydrží naveky, no mne to až tak neprekáža, nakoľko používam silný parfém- vône sa mi tak neprekryjú.
Revitalizujúci sprchovací gél (ružový obal) vonia sladko, po kvetinách a ovocí. Vôňa mi pripomína sladké koláčiky, alebo zmrzlinu. Tento gél sa hodí na večer, skúšala som ho použiť aj ako penu do vane, a fungoval celkom dobre. Pokožku mám po kúpeli jemnú, zvláčnenú a prevoňanú. Revitalizujúci gél som si obľúbila trocha viac, než ten predošlý, pretože mám rada sladšie vône, avšak efektom sú gély dosť podobné. Majú rovnakú farbu, balenie, a výdrž, akurát sa líšia vôňou a pocitom na pokožke. Žltý mi pokožku zjemní a akoby zmäkčí, zatiaľ čo ružový ju viac hydratuje. Za mňa dostávajú oba gély palec hore, za tú cenu sa ich oplatí vyskúšať. 


Bourjois deo gulička:

Dezodorantov a antiperspirantov nikdy nie je dosť. Tento ma zaujal hlavne obalom, pretože Bourjois to s nimi jednoducho vie. :)
Milý detail v podobe zlatej guličky na vrchu obalu mi pripomína hravosť, Paríž a štýl. Gulička je určená proti bielym a žltým fľakom v oblastí podpazušia, a stojí okolo 3 eur. 50 ml balenie vydrží cca 2 mesiace, vôňa nie je vôbec výrazná, skôr mierna. Vonia ako ovocie skombinované s kvetmi, ja takéto vône milujem.
Vydrží celý deň, aplikácia je pomocou roll-on guličky, nezanecháva stopy na oblečení a vďaka malému baleniu sa zmestí takmer všade. 
Osobne som s efektom spokojná, neviem však, ako bude pôsobiť u extrémne sa potiacich žien, no za vyskúšanie rozhodne stojí. :)


Okrem týchto skvelých produktov som si kúpila aj iné, ktoré vám postupne predstavím. :P

Čo pekného ste si v posledných dňoch kúpili? Poznáte moje produkty? Ak áno, ako ich hodnotíte?

Soňa

You May Also Like

4 komentárov

  1. Ta gulička sa mi pači a celkovo ma zaujala značka bourjois a ešte od nich nič nemam maju zaujimave očne tiene zo zrkadlom na magnet alebo nejaká ta špirála ma tiež veľmi láka ked miniem čo mám vyskúšam:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež páčia ich tiene, možno raz vyskúšam. :)

      Odstrániť
  2. Musím sa priznať, že GoGo nejak v predajniach obchádzam, nakoľko majú veľké balenia a za veľmi nízku cenu. Ako však čítam tvoju recenziu, zrejme to budem musieť napraviť a skúsim im dať šancu. Ďakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)