Ziaja vlasová línia s kakaovým maslom

by - 28 novembra

Ahojte,
keď som bola malá, mojou najobľúbenejšou maškrtou bola čokoláda. Mliečna, s kúskami ovocia alebo kombinovaná s bielou čokoládou, to bol môj sen. :)
Táto čokoládová závislosť mi ostala doteraz, a keď nakupujem v potravinách, vždy sa mi v košíku "náhodou" ocitne Milka, či Kinderká. :D
Kozmetika s čokoládovou vôňou a obsahom pravého, kakaového masla, si získala moje sympatie, pretože nielen krásne vonia, ale aj skvelo vyzerá.



Ziaja vyhladzujúci šampón na vlasy s kakaovým maslom

Šampón na vlasy s obsahom kakaového masla jemne čistí vlasy, a pokožku hlavy. Zvlhčuje a chráni pokožku pred vysušením, prinavracia lesk matným a poškodeným vlasom. Zabraňuje vymývaniu farby, regeneruje zničené vlasy, a zlepšuje ich stav. Medzi hlavné zložky, ktoré šampón obsahuje, patrí kakaové maslo, provitamín B5 a urea. Urea chráni a regeneruje vlasy, provitamín B5 dodáva vlasom pružnosť, lesk a vitalitu, znižuje štiepenie končekov vlasov a zlepšuje ich rozčesávanie. Kakaové maslo je výborný zdroj antioxidantov a vitamínov, ktoré prospievajú vlasovej pokožke, a aj samotnej hrive. :)
Ziaja šampón na vlasy s kakaovým maslom má 400 ml balenie, tuba je čokoládovej farby, a má skvelé uzatváranie v hornej časti. Obal je minimalistický, logo značky a kakaové bôby sú príjemným spestrením.
Šampón má gélové zloženie svetlohnedej farby, ktoré sa po kontakte s vodou zmení na bohatú krémovú penu. Ja mám polodlhé vlasy, a mne na ich umytie vystačí množstvo o veľkosti vlašského orecha. Po umytí sú vlasy jemné, skvelo sa rozčesávajú a nádherne voňajú. Vôňa kakaa mi vo vlasoch drží cca 2 dni po umytí, čo je podľa mňa úžasné.
Po týždni používania som zaznamenala lesklejšie vlasy, moja farba akoby ožila, a končeky sa mi menej štiepili.
Mne tento šampónik vyhovuje, vlasy mi umyl a vyživil, pritom ich nijako nezaťažil. Ak máte mastné vlasy, určite ho vyskúšajte, mne s ním vlasy vydržali "čerstvé" cca 3 dni. :)


Ziaja maska na vlasy s kakaovým maslom

Maska je určená na poškodené vlasy, pretože dôkladne vyhladzuje štruktúru vlasov a hĺbkovo ich regeneruje. Chráni vlasy pred lámaním a rozštiepením končekov, zaručuje dlhotrvajúci efekt jemných a vzdušných vlasov.
Obsahuje kakaové maslo a provitamín B5, tie napomáhajú regenerácii vlasov. Koruna krásy bude vyzerať zdravo a sviežo.
Maska má hnedý obal s modrým písmom. Hustejšia konzistencia, krásna, kakaová vôňa a príjemné nanášanie považujem za plusy masky.
Maska na vlasy sa nanáša na vlhké vlasy, po celej dĺžke. Nechá sa pôsobiť 3-5 minút, v závislosti od poškodenia vlasov. Následne sa dôkladne opláchne.  Ak máte extrémne poškodené končeky, stačí, ak masku aplikujete na konce, ale nebudete ju zmývať!
Efekt je veľmi fajn, páči sa mi, že maska nie je mastná, a že sa dá dobre vymyť.
Vlasy sú po nej jemné, lesklé, vyzerajú akosi lepšie. Myslím, že je to univerzálne maska, ktorá sa hodí nielen pre poškodené vlasy. Moju hnedú farbu vlasov nádherne zvýraznila, končeky zhydratovala, a moje vlásky voňali ešte dlho po kúpeli. Som s ňou spokojná, a môžem ju len odporučiť. :)


Ziaja produkty ma vždy oslovia- sú kvalitné, majú ich za výborné ceny, a na pokožke naozaj fungujú. Ak ste od nich doteraz nič nevyskúšali, urobte si radosť sami pre seba, a poobzerajte sa po ich širokom sortimente.
Nakupovať môžete priamo v obchodoch, alebo na eshope fortis-slovakia.com.


POZOR!!! Už len do stredy platí akcia, kde pri nákupe produktov nad 10 eur dostanete túto kakaovú masku na vlasy zadarmo. :)

Poznáte značku Ziaja? Ak áno, čo hovoríte na ich sortiment?

Pekný deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Ziaja Slovensko.




You May Also Like

6 komentárov

  1. Kdysi jsem měla z této kakaové řady pleťový krém a myslela jsem, že už se nevyrábí :-) tak na něj asi zase mrknu.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku Ziaja mám moc ráda.. Mám tu okurkovou edici!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z tej edície skúšala enzymatickú masku, o ktorej bude recenzia. :)

      Odstrániť
  3. vyzerá to velmi zaujímavo :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)