U-Box November

by - 09 decembra

Hello,
sviatky sa už pomaličky blížia, no mne akosi stále nedochádza, že o chvíľku sú tu Vianoce. V meste vidím hordy ľudí, ktorí sú úplne bez seba, pretože nákupy darčekov im očividne na nálade nepridávajú, aj keď by to malo byť naopak.
V tomto rušnom období som si urobila menšiu radosť, a objednala si parádny U-Box original.
Zaujal ma novembrový box, no keď som si ho objednávala, bol už naskladnený aj decembrový, o ktorom vám napíšem nabudúce. :)



Box má klasickú, čiernu farbu s logom. Krabica je pevná, takže produkty ochráni pred nárazom. Novembrový box sa niesol v ružovej farbe (aspoň ten môj), a výrobky, ktoré obsahoval, využije snáď každý. :)

Pinzeta na obočie

Pomôcka, ktorá vám v kozmetickej taštičke nesmie chýbať. Páči sa mi dizajn, bodkovaná rukoväť je fajn nápad. Už som ju stihla vyskúšať, a musím povedať, že skosené hrany umožňujú lepšie vytrhávanie chĺpkov, a je to oveľa rýchlejší spôsob, ako pri rovných koncoch. Som s ňou spokojná, mne sadla a určite ju využijem. :)


Meis paleta korektorov

Korektor je pre mňa najdôležitejší dekoratívny produkt, preto som bola nadšená. Mini paleta sa vojde aj do listovej kabelky, má úžasnú, krémovú textúru, a farby korektorov mi sadli ako uliate. Tmavý odtieň používam na kontúrovanie, stredný pod oči, na zamaskovanie kruhov, a svetlý na vyrážky alebo jazvičky. Ak korektor zmiešate s olejom, zmení sa na tekutý, ten potom  aplikujete pod oči bez toho, aby zaliezal do vrások. Paletka vonia za kamilkami, som rada, že bola súčasťou boxu.




Pilník na nechty

Neznášam kovové pilníky, tie nechty ničia. Oveľa radšej používam papierové, nechty kvalitne opilníkujú, a pritom nepoškodia. Tento krásavec ma potešil, je vyrobený z tvrdého papiera, takže sa tak rýchlo nezlomí. ;)



Pemza na nohy-rybka

Pemza na nohy sa hodí vždy, myslím, že je to pomôcka, ktorú využije každý z nás. Modrá rybka bude skvelým oživením nudnej kúpelne. :)


Sponky do vlasov

Modré trblietavé sponky ma nenadchli, popravde, farba je krásna, no nevyužijem ich. Nechám si ich pre vás do súťaže, alebo ich niekomu darujem.


Lak na nechty

V lete som na nechtoch ružovú milovala, no omrzela ma. V týchto chladnejších dňoch preferujem tmavé alebo nude farby. Lak ma zlatý vrchnáčik, je to milé a štýlové, avšak nenechám si ho, podarujem ho ďalej.


Vodeodolná linka na oči

Linka ma veľmi peknú pigmentáciu. Hrot je umelý, troška tvrdší, no pracuje sa s ním skvelo. Vydrží celý deň, mala som problém odlíčiť ju. Obal je tiež podarený, v mojej zbierke si vyslúžila čestné miesto. :)


Hubky na makeup

Nie som fanúšik týchto hubiek, pretože sa mi zdajú byť zbytočné a neúčelné. Makeup poriadne nerozotrú, pohltia veľa produktu, a na tvári vytvárajú šmuhy.
Tieto hubky vyzerajú byť troška kvalitnejšie, no ešte uvidím, či ich skúsim, alebo ich podarujem ďalej.


Kallos Go Go regeneračný šampón na vlasy

Kallos značku milujem, na mojom blogu ste o nej už čo to počuli, a na tento šampón sa veľmi teším. Ešte som ho nevyskúšala, ale vôňu ma naozaj krásnu. Vonia sladko, ovocne, a má priesvitnú farbičku. Ako u mňa dopadol, sa dozviete v spotrebovaných produktoch.


Kallos Go Go výživný sprchovací gél

Tento gélik som už na blogu recenzovala, mne sadol, a pokožku pekne zjemnil a prevoňal. Aby ste mohli skúsiť účinky gélu na vlastnej pokožke, posuniem ho do súťaže. :P


MAC kajalová linka na oči

Veľkým prekvapením boxu bol MAC produkt. Linka síce má krásnu farbu, no na očiach vôbec nedrží. Mne sa rozmazáva a očucháva, je to veľká škoda, pretože ta farbička je naozaj veľmi pekná. :(


Ak vás zaujal boxík, a chceli by ste preskúmať decembrový kúsok, kliknite na Facebookovú stránku boxu, kde si ho viete objednať. V boxe nájdete 11 produktov, a stojí 11,99 eur.



Ja už svoju decembrovú krabičku mám, a som z nej natešená. Zo všetkých boxov, aké tu boli, december radím k najlepším. Poponáhľajte sa, rýchlo sa míňajú. :)

Krásny deň,
Soňa


You May Also Like

20 komentárov

  1. Odpovede
    1. Posielajú ho aj do Čiech, tak ak ťa zaujal, môžeš si ho objednať. 😉

      Odstrániť
  2. U box poznám len tak zbežne, ale mám problém s týmito krabičkami, že nie všetko by mi sadlo - veľa z takejto kozmetiky nepoužívam... škoda.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je tak krásná krabička tato! Asi jeden z nejlepších beautyboxů, co jsem viděla, moc díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty linky vypadají skvěle a ty houbičky na makeup!!:-)
    Rozka's my name

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tento decembrový U-box vyzerá fakt pekne. Ja teraz očakávam black friday box z Lookfantastic, a mám pocit, že to bude katastrofa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O U-Boxu jsem už na jednom blogu četla, ale nijak mě nezaujal :(. V nějakém balení byl ale sobí náramek, což bych brala hned :D.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten bol v decembrovom balíku, o ňom bude recenzia nabudúce. 🙂

      Odstrániť
  7. Nemůžu si pomoct, ale většina těch produktů mi přijde jak koupená u Vietnamců. Jediné co mě zaujalo je paletka korektorů a linka na oči, která má vážně pěkný obal :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já ten UBox teď vídám docela často a začíná se mi opravdu líbit a přemýšlím, že si ho taky objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. O tomto boxe som zatiaľ nepočula, no je to super nápad... kedysi keď bol "LadyBox", tak som si jeden objednala a keď som chcela ďalší, tak už sa nevyrábal.. na tento sa určite pozriem :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten šampon, gel a linky. Za tyhle věci bych vraždila. Ale za tu růžovou barvu... Brr.... Radši ne.
    Docela mě ten box láká, ale když já se nemaluju :D

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, no dobré je, že v boxe niesú len šminky. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)