Balea Haul

by - 13 februára

Ahojte,
ešte v januári som navštívila Dmko a odniesla si odtiaľ plnú tašku Balea výrobkov. Balea značku zbožňujem, ich výrobky sú nielen kvalitné, ale aj cenovo dostupné. Za 11 výrobkov som platila cca 18 eur, čo je podľa mňa celkom fajn. Kúpila som si pre mňa neznáme produkty, ale aj tie, ktoré kupujem pravidelne. :)


Čistiace utierky na tvár Tropical Fantasy

Utierky na tvár ma očarili hlavne kvôli vôni a krabičke, v ktorej si ich môžete uskladniť. Sú vhodné na odlíčenie makeupu, alebo na osvieženie pleti. Majú nádhernú, tropickú vôňu, čo ma neprekvapuje, nakoľko to Balea s vôňami vie. :)
Utierky sú hrubšie, takže s jedným kúskom odlíčite celú tvár. Bacha na oči, mňa po použití štípali. Myslím, že aj v inštrukciách píšu, aby sa nenanášali na očné okolie. To by som ale nebola ja, keby som ich na oči neskúsila. :D  Pre mňa sú to utierky na rýchle odlíčenie, najmä ak prídem domov z párty, a som extrémne unavená. Moju pleť nedráždia, celkovo odlíčia pekne, len škoda, že nie sú použiteľné na oči. :/
V balíčku nájdete box a dva balenia obrúskov. :)


Antibakteriálne mydlo na ruky s panthenolom:

Toto mydlo si kupujem pravidelne, používam ho nielen na ruky, ale aj na čistenie štetcov. Má jemné zloženie, pokožku nedráždi a nevysúša. Vonia celkom pekne, som rada, že v ňom nie je cítiť alkohol, alebo iné, dezinfekčné látky. Kedže má veľmi jemnú konzistenciu, štetce mi nezaťaží, zbaví ich zvyškov makeupu, a pritom vôbec nezničí. Ak ste doteraz nenašli vhodné antibakteriálne mydlo, skúste sa poobzerať po tomto, je naozaj, úžasné. :)


Lak na vlasy pre objem vlasov a silnú fixáciu:

Medzi mojich vlasových pomocníkov patrí aj lak na vlasy. Na výbere laku si väčšinou nepotrpím, len chcem, aby mi vlasy nezlepoval a nezaťažil. Skúšala som už rôzne laky, no vždy sa vrátim k Balee. Páči sa mi vôňa, efekt, ktorý síce nie je extra silný, ale vlasy mi spevní a nadvihne. Kadere nezlepuje, dodá im prirodzený efekt, a za tú cenu, vydrží dosť dlho. Mne vyhovuje, preto sa k nemu stále vraciam. :)


Sprchový gél Frische Energie- rodinné balenie:

Hustý, sprchový gél s delikátnou vôňou. Pamätáte sa na multivitamínové cukríky, ktoré mali tekuté vnútro? Stále ich predávajú, napríklad v Lidli. Tak sprcháč vonia úplne rovnako. Keď sa s ním kúpem, tá vôňa ma tak nakopne, že mám hneď lepší deň. Gélik je jemnej, modrej farby, má hustejšiu konzistenciu, ako ostatné gély od Balea. Pokožku zjemní, prevonia a vyživí. Podľa mňa jeden z top sprchových gélov, aké kedy Balea ponúkala. :)


Sprchový krém s mangovou vôňou:

Milovníci manga, zbystrite pozornosť. Krémový, hustý sprcháč, má neskutočne lahodnú vôňu manga. Po sprche ju cítiť v celej kúpelni, dokonca vôňa na tele vydrží pomerne dlho. Pokožku zjemňuje, nevysušuje ju, a skvelo hydratuje. Jeho cena je neuveriteľných 0,99 centov, preto ak budete v Dmku, aspoň si k nemu privoňajte.


Zlupovacia maska na zmiešanú pleť:

Masku som chcela vyskúšať, pretože v poslednom období fičím na zlupovacích maskách, no urobila som chybu. Veľmi zle sa po zaschnutí zlupuje, pokožku mi vysušuje, a dokonca mám pocit, že pleť vôbec nevyčistí. Možno na mastnú pleť bude fajn, ale mne, čo ju mám zmiešanú až citlivú, vôbec nevyhovuje. Skúšali ste ju? Ako vám vyhovovala?


Suchý šampón pre tmavé vlasy:

Suchý šampón považujem za zázrak kozmetického priemyslu. Tvrdím, a vždy budem tvrdiť, že najlepší suchý šampón je Batiste, avšak ak chcem vlasy osviežiť, a dodať im objem, siaham po tomto produkte. Balea má v ponuke ešte jeden šampón, ktorý je v modrom obale, no ten je hrozný. Varianta na tmavé, či svetlé vlasy, ma príjemne prekvapila. Šampón je tónovaný, zakryje šediny alebo odrasty, a pritom vlasy odmastí a dodá im objem. Stojí 2 eurá, a myslím, že za vyskúšanie stojí. Ja osobne som testovala už mnoho suchých šampónov, a poviem vám, tento prekonal značky ako Syoss či Schauma.


Čistiaca pena na tvár s mandľovým extraktom pre citlivú pleť:

Môj najobľúbenejší produkt na odlíčenie do sprchy. Už ste o ňom na mojom blogu počuli a budem sa síce opakovať, no fakt stojí za to. Pena na pleti vytvára zamatový pocit, pokožku vyčistí, je vhodná aj na očné okolie, proste jednička. Stále sa k nej vraciam, v ponuke majú aj modrú variantu na normálnu pleť, či zelenú na mastnú pokožku. Stačia mi tri stlačenia pumpičky na vyčistenie celej tváre a očí. Ak ste lenivé, alebo jednoducho preferujete odlíčenie v sprche, vyskúšajte túto penu. Vyhovuje aj mojej mamine a sestre, preto si myslím, že bude vyhovovať viacerým z vás. Pleť je po vyčistení jemná ako hodváb, čistá a hydratovaná.


Balea antiperspirant Fit for stress:

Od Balei som vyskúšala mnoho deodorantov a sprejov, no nikdy mi ani jeden poriadne nevyhovoval. Vždy sa na ňom niečo našlo, čo ma od používania odradilo. Tento kúsok má nádhernú, limetkovú vôňu, spojenú s verbenou. To je všetko pozitívne, čo som na spreji našla. Pred potom ma neochráni, vytvára biele šmuhy na oblečení, dokonca pri aplikácii zanecháva v oblastí podpazušia biele hrudky. Tešila som sa, že ho vyskúšam, pretože sa jedná o novinku, avšak namiesto radosti prišlo sklamanie.


Pena na holenie s grapefruitom:

Peny na holenie patri k mojim stáliciam, vždy sa k ním vraciam. Nádherná vôňa, zmena konzistencie po nanesení, a pohodlné a šetrné holenie, to všetko pena ponúka. Pred nanesením vytlačíte z tuby gél, ktorý sa zmení na penu. Pomáha ochrániť pokožku pred ostrými čepieľkami žiletky, a po holení kožu hydratuje. Ak ju raz vyskúšate, zamilujete si ju. :)


Maslo na pery s citrónovým kvetom a mandľami:

Toto maslo som si kúpila na odporúčanie youtuberky PattyImage. Má sviežu vôňu, troška hutnejšiu konzistenciu, no je fakt výborné. Pery hydratuje, zjemní a vyživí. Obsahuje bambucké maslo a kokosový olej, teda je trocha viac mastné, no pre mňa to nie je problém, pokiaľ viem, že funguje. A toto maslo funguje. :)
Maslo je balené v krásnej dózičke, preto ho v kabelke ľahko nájdete.


Všetky produkty majú krásne obaly, na tom som u Balei zvyknutá. Taktiež vône pripomínajú to najšťavnatejšie ovocie či pompézne kvetiny. Všetky produkty kúpite len v Dm drogérii, a ceny, ktoré značka má, vás prekvapia.

Nakupujete v Dmku? Čo od Balei by ste mi doporučili?

Krásny deň,
Soňa

P.S: Článok nie je sponzorovaný Dm drogériou, produkty som si nakúpila za vlastné peniaze.


You May Also Like

11 komentárov

  1. Tomu říkám velký nákup :-) tu čistící pěnu na pleť mám také ráda, používám ji po odlíčení pleti na dočištění... já vždy vyhlížím nové sprchové gely. Naposledy mne zaujal čokoládový a ve stejné vůni tělové mléko s pumpičkou, tyto dva produkty jsou nej :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, sprcháč s čokoládou musím skúsiť, som naň zvedavá. 😉

      Odstrániť
  2. Baleu mám ráda, ale musím se přiznat, že zrovna z těch věcí jsem nic nezkoušela, většinou sahám po šamponu, kondiciéru a masce :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som skúšala aj vlasové produkty, no nie všetky ma nadchli. ☺

      Odstrániť
  3. Neviem ale balea pripravky ma nejako obchadzaju, jediny pripravok, ktory stal podla mna za to bol taky ten olejcek na konceky vlasov, ktory bol fakt super ale ten som uz v drogerii dlho nevidela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Týjo tomu se aspoň říká nákup! :D Balea má většinou dobré věci, tak snad nebudeš zklamaná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balea je pro mě prostě top!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)