Bio sprchový gél s levanduľou

by - 25 februára

Vitajte na mojom blogu,
ako sa máte? Ja som dnes nejaká unavená, asi to bude tým počasím. Teším sa na dnešný relax v sprche, ktorý si vychutnám s Bio levanduľovým sprcháčom z eshopu www.bionatural.sk. Sprchový gél ma moju obľúbenú vôňu, ktorá ma snáď nikdy neomrzí. :)



Oléanat bio sprchový gél je vhodný na každodenné použitie pre celú rodinu. Obsahuje olivový olej, sezamový olej a esenciálny olej z levandule. Vďaka prídavku olejov zanecháva pokožku zjemnenú, vyživenú a krásne prevoňanú. Sprchový gél vyniká obsahom 98% prírodných zložiek, pričom 10% pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Má upokojujúce účinky vďaka povrchovo aktívnym látkam rastlinného pôvodu a 100% prírodným vôňam. Pri jeho výrobe sa používajú tradičné postupy, nie je testovaný na zvieratách, pýši sa certifikátom Ecocert a je vyrobený vo Francúzsku. Neobsahuje parabény, silikóny ani syntetické parfumy.


Fľaštička so sprcháčom je vyrobená z plastu a má hliníkový vrchnák na povrchu. Obal produktu je zhotovený z recyklovateľných materiálov. Po otvorení nádoby pocítite závan Toskánska, nádhernú, ukľudňujúcu vôňu levandule. Voňa je presne taká, ako pri sušenej rastline. Vo fľaši je pomerne aromatická, no pri kúpeli sa troška zjemní. Levanduľový olej je známy svojimi relaxačnými a uvoľňujúcimi účinkami, pridáva sa do kúpeľa za účelom upokojenia svalového a nervového napätia. Už starí Gréci poznali účinky rastliny, okrem kozmetiky ju často využívali aj ako liek proti kašľu. Kvety levandule pôsobia protizápalovo a sú vhodné na liečbu rôznych kožných ochorení.
Sprchový gél ma gélovú konzistenciu pivovej farby, ktorá na pokožke príjemne pení. V sprche sa skvelo rozotiera, má veľmi jemné zloženie, ktoré pokožku nedráždi. Po sprche je hebká, vláčna a mäkučká. Vôňa ma skvelé upokojujúce účinky, preto sa odporúča na večerné použitie, pripraví vás na kľudný spánok. Gél som si veľmi obľúbila, moje unavené svaly zrelaxuje, pokožku prevonia a poradí si aj s atopickou pleťou.


Gélik zoženiete v 250 ml alebo 1000 ml balení. Stačí použiť malé množstvo produktu, pokožke prinavracia stratenú hydratáciu a krásu. Milujem dizajn fľaše, je jednoduchý a pritom zaujímavý. Ak vás gél zaujal, kúpite ho na eshope bionatural.sk. Značka okrem môjho sprchovacieho gélu ponúka vôňu marhule a verbeny. :)

Poznáte túto značku? Aké vône sprchových gélov preferujete?

Krásny večer,
Soňa

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem spoločnosti Bionatural.

You May Also Like

10 komentárov

  1. Tak to vypadá nádherně! Díky za tip :)
    Gingernika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeeee vůni levandule mám ráda a tenhle sprcháč je navíc přírodní... takže ho možná vyzkouším :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mam rada ovocne vone alebo svieze morske, mandarinky a podobne..znacku poznam ale este som nemala moznost vyskusat daky produkt od nich

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love it!! I wish you a very happy sunday!

    Mary María Style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá krásně! Vůně levandule je opravdu příjemná a docela by mě zajímalo, jak tu vůni oživuje ten sezamový olej :) Používám ho na vaření :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V podstate tam cítiť len tu levanduľu, tá sa skvelo rozvinie. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)