Privítajte jar so Soaphoriou

by - 19 februára

Čavte kočky,
ako sa dnes máte? Ja sa mám už oveľa lepšie, choroba postupne ustupuje, takže sa veľmi teším. Jar už pomaličky prichádza, aj keď je ešte vonku sneh, moja nálada rozkvitá. ;)
Nedávno mi prišiel balíček od Soaphorie plný voňavých produktov. Veľmi som sa potešila, pretože výrobky od slovenskej značky, ktorá sídli neďaleko môjho mesta, zbožňujem.



V balíčku mi prišli štyri plné produkty a dve vzorky. Krabička bola pekne zabalená, páči sa mi, ako si dá firma záležať na balení výrobkov, potom balík vyzerá úplne inak, ako keby bol tovar len tak pohodený. :)
Kozmetika je organického pôvodu, nie je testovaná na zvieratách, vyrába sa ručne, a obaly sú z recyklovateľných materiálov. Dokonca aj na etikety používa Soaphoria ľahko rozložiteľný, recyklovateľný papier a farbu.

Soaphoria Korenistý pomaranč organické telové suflé

Telové maslo penovej konzistencie obsahuje zložky z červeného pomaranča, Ďumbiera lekárskeho a škoricu. Vďaka týmto ingredienciám prináša maslo hrejivý a radostný pocit na pokožke, ktorý pretrváva celý deň. Vôňa masla je neobyčajne krásna, príjemná, mierne korenistá a tajomne zemitá. Pomaranč červený má antiseptické účinky, pokožku osviežuje a pomáha pri depresiách či úzkostných stavoch. Odháňa smútok, podporuje tok pozitívnej energie a uvoľňuje napätie. Škorica je známa svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami, preto sa odporúča na liečbu rôznych kožných ochorení, ako ekzém či lišaj. Ďumbier lekársky patrí medzi prírodné liečivá používané na stimuláciu krvného obehu a na navodenie pocitu zahriatia. Maslo sa hodí na každý typ pokožky a pre každú vekovú kategóriu.
Nádobka telového suflé mi pripomína zaváraninový pohár, v podstate všetky ich produkty sú balené do zaujímavých nádobiek. Podľa mňa je to milý spôsob, ako ukázať originalitu a štýl značky. Vedeli ste o tom, že ak po spotrebovaní výrobku vrátite obal v predajniach, dostanete zľavu na nákup? Takýmto spôsobom značka podporuje recykláciu, a mne sa to páči. Po otvorení nádoby vás opantá spomínaná vôňa, je naozaj, neobyčajná. Príjemná, pritom nevtieravá, mierne korenistá, s prevládajúcou škoricou. Vôňa sa hodí do aktuálneho počasia, kedy sa vám nič nechce, len lenošiť pod dekou. Suflé ma penovú konzistenciu vanilkovej farby, ktorá sa po kontakte s pokožkou premení na olejovo-mliečny film, a ten sa dobre vstrebáva. Vďaka obsahu esenciálnych olejov a olejov organického pôvodu bude pokožka hĺbkovo hydratovaná, hebká a príjemne voňavá. Produkt je, samozrejme, bez živočíšnych tukov, chemických a konzervačných látok, preto je vhodný aj pre vegánov. V minulosti som od tejto značky skúšala levanduľové telové suflé, a poviem vám, obe mi veľmi vyhovujú.
Pri tomto masle naozaj očakávajte hydratáciu, pretože oleje sa o ňu postarajú, a zážitok v podobe šťavnatej vône berte ako malý bonus. :)


Soaphoria čistiaca pena na zmiešanú pleť

Čistiaca pena na tvár slúži na prečistenie pórov a reguláciu kožného mazu. Je určená pre zmiešanú pleť, ktorej prinavráti stratenú rovnováhu. Obsahuje zelený íl, ten reguluje tvorbu kožného mazu. Nechtíkový a tamanu olej majú protizápalový a regeneračný účinok, zatiaľ čo pupalkový olej navráti pleti elasticitu a pružnosť. Esenciálne oleje z rozmarínu, bergamotu a limety pleť rozjasnia, osviežia, stiahnu rozšírené póry a majú antibakteriálne účinky.
Čistiaca pena sa nachádza v rovnakej nádobe ako telové suflé. Má hustú, krémovo-penovú konzistenciu svetlej farby, ktorá má bylinkovú vôňu. Nanáša sa na navlhčenú pleť ráno aj večer, a krúživými pohybmi sa rozotiera, pokiaľ nevznikne pena. Práca s ňou je príjemná, na pokožke neštípe, a celkovo mi vyhovuje. Po umytí je pleť čistá, hebká a póry sú mierne stiahnuté. Mne vyhovuje, povedala by som, že na odstránenie makeupu a nečistôt z tváre je ako stvorená. Rozhodne stojí za vyskúšanie. :)


Soaphoria Medovka organický balzam na pery

Balzamy na pery sú moja slabosť, preto ak narazím na dobrú pomádu, držím sa jej. Balzam na pery obsahuje vitamín E, prírodné oleje a včelí vosk. Včelí vosk chráni pery pred vysušením a vonkajšími vplyvmi, oleje ako ricínový či kokosový dodávajú perám hydratáciu, sú plné antioxidantov, a chránia jemnú pokožku pier pred starnutím. Olej z hroznových jadier poskytuje perám vysoké dávky vitamínu E a vypína ich. Okrem olejov obsahuje balzam aj bambucké maslo, známe zvláčňujúcimi účinkami. Medovka lekárska patrí medzi rastliny s vysokým liečivým efektom, bojuje proti herpesom, oparom, dokonca pôsobí antibakteriálne a pomáha hojiť rany.
Balzam na pery má sviežu vôňu a sladkú chuť. Vonia rovnako, ako peeling medovková limonáda. Pery hydratuje, má nemastné zloženie, je vhodný aj pre mužov, a čo ma dostalo je efekt- pery sú po ňom vláčne, jemné a bez suchých miest. Perfektná voľba pre ženy, ktoré očakávajú od pomády na pery viac. :)


Soaphoria Himalay penivá bomba do kúpeľa

S kúpeľovými bombami mám skúsenosť, no vyskúšala som šumivú variantu.
Penivá bomba s obsahom himalay, čo je peeling s himalájskou soľou a extraktom z rastliny Mimózy, má tonizujúce a relaxačné účinky. Čistá prírodná himalájska soľ má dezinfekčné a uvoľňujúce vlastnosti. Mimóza sa pýši liečivými, hojivými a regeneračnými účinkami, okrem toho, bojuje so striami.
Himalay guľu som ešte neskúšala, pretože doma nemám vaňu, no keď ju skúsim, dám vám na instagrame vedieť, ako u mňa obstála. :)


Zo vzoriek mi viac sadlo mydlo Mliečne potešenie, ktoré ma šetrné zloženie, je vhodné na umývanie rúk, ale aj celého tela. Vonia kokosovo, priam ako koláčik, a prevonia celú kúpeľňu. Hodí sa aj pre deti a mužov, pretože má vôňu, ktorá nie je typicky ženská. Chillophoria maska a čistič mi nevyhovuje, čo je samozrejmé, kedže je určená na mastnú a aknóznu pleť. Ja mám pokožku zmiešanú, preto mi tvár po aplikácii sťahuje a drží ju v "napätí". Verím, že mastnú pokožku zmatní a prečistí, pretože póry opticky sťahuje, no na môj typ pleti sa žiaľ nehodí.


Svoje skúsenosti so značkou Soaphoria hodnotím pozitívne, zatiaľ mi skoro všetky produkty od nich vyhovovali, a to sa nestáva často.
Ak by ste si chceli niečo pekné zakúpiť, navštívte kamenné predajne, alebo klikajte na eshop Soaphoria.sk. :)

Krásny deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Soaphoria Slovensko.

You May Also Like

18 komentárov

  1. Produkty vypadají opravdu dobře. Líbí se mi hlavně to tělové suflé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soaphorii mám moc ráda. Vyzkoušela jsem sprchovou pěnu, balzámky na rty, tuhý šampon nebo marocký jíl a je toho ještě spousta, co chci vyzkoušet :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V Soaphorii som ešte nenakupovala, ale tvoje recenzie ma povzbudzujú k tomu, aby som niečo vyskúšala🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Som rada, že je ti lepšie.. nie je nič horšie, ako choroba. Ja som sa jej nejakým zázrakom vyhla, aj keď boli chorí všetci okolo mňa a dúfam, že ani nebudem :) Produkty od Soaphorie mám veľmi rada - najradšej mám ale čistiacu penu na pleť, ktorej som spotrebovala už 2 balenia :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mam Soaphoriu velmi rada, aj ked som zatial skusala, len par vyrobkov. Inak odkial si, pretoze Sopahoria sidli nedaleko odkial pochadzam ja :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Great post, Dear!
    I'd be happy friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Soaphoriu mám veľmi rada! Doma mám jednu masku na vlasy, masku na pleť a ešte nejaké peelingy, ktoré sú perfektné :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)