Ziaja a ja

by - 14 februára

Krásneho Valentína kočky!
Ako ho dnes strávite? Budete so svojou polovičkou, alebo si užívate status single života? Ja som momentálne chorá, takže sa liečim, a dnešný deň budem tráviť v posteli. :(
Dnes by som vám rada predstavila ďalšie produkty, ktoré Ziaja ponúka. :)

  
Ziaja Manuka Tree čistiaci gél na tvár

Jemný čistiaci gél na tvár bez obsahu mydla je určený na dokonalé očistenie pleti. Pokožku tváre upokojuje, zabraňuje začervenania a podráždeniu pleti. Hydratuje a zjemňuje pleť, prinavracia jej stratenú rovnováhu. Gél je určený na mastnú až zmiešanú pleť, avšak vyhovuje aj mojej mierne citlivej pokožke.
Ziaja Manuka tree čistiaci gél má skvelé balenie s aplikačnou pumpičkou. Ako je u mňa zvykom, pri pleťovej starostlivosti preferujem pumpičkové balenia. Nádobka, v ktorej sa gél nachádza, má zelenú farbu, čo mi pripomína prírodné zložky v géle obsiahnuté. Konzistencia gélu je prekvapivo, gélová, avšak na pokožke vytvára jemnú penu. Vôňa je prírodná, veľmi mi pripomína kolové lízatko, ktoré som v detstve pravidelne maškrtila. Milujem prípravky, ktoré nielenže fungujú, ale aj krásne voňajú. Potom je radosť používať ich. :)
Použitie gélu je veľmi pracné a rýchle. Pomocou pumpičky aplikujete množstvo, ktoré pokladáte za vhodné (mne stačí jedna pumpička na vyčistenie celej pleti), potom gél nanesiete na navlhčenú tvár a krúživými pohybmi vmasírujete. Následne stačí opláchnuť vodou, osušiť, a pokožka je razom ako vymenená.
Prípravok je dermatologicky a alergologicky testovaný, v jeho zložení nájdeme výťažky z listov manuka- manuka tree=balmín metlatý, ktoré pomáhajú pri akné, lupienke, ekzéme alebo zápaloch.
Aplikácia gélu je veľmi príjemná, aj keď by sa nemal nanášať na oči, ja som ho použila aj na ne, keď som sa odličovala, a poviem vám, vôbec neštípal. Ak na očiach neštípe, znamená to, že v sebe nemá žiadne agresívne zložky. Po vyčistení bola moja pleť ako v bavlnke. Ten komfort, ktorý gél ponúka, je naozaj, prekvapivý. Kedže sa jedná o produkt na mastnú pleť, človek by čakal, že pokožku vysuší. Pri tomto géli sa nič také nedeje, práve že pleť jemne zmatní, obnoví jej rovnováhu a zjemní. Pokožka je celý deň zmatnená, ale nie vysušená, poradí si s akné, a tvárička razom získa obnovu a balans.
Gél ma príjemne prekvapil, hodí sa nielen na mastnú pleť, odporúčam ho každému, koho trápia vyrážky alebo nepekne vyzerajúca pokožka, či iné pleťové problémy.
Momentálne majú v kamenných predajniach Ziaja akciu, kde pri kúpe akéhokoľvek produktu z radu Manuka Tree dostanete tento gélik úplne zadarmo.


Ziaja línia Kozie mlieko očný krém

Neparfumovaný krém na oči je určený na jemnú pokožku v okolí očí. Kožu hydratuje, zlepšuje jej sfarbenie a bojuje proti strate elasticity. Pokožku vyživí, má ľahké zloženie, a viditeľne vyhladzuje vrásky.
Krabička, v ktorej je krém zabalený, ma pekný, sivý dizajn. Páči sa mi, že si Ziaja svoje výrobky balí do ochranných krabičiek, predsa len, vyzerá to oveľa luxusnejšie. Tuba, v ktorej je krémik obsiahnutý, má 15 ml balenie a sviežu, bielu farbu. Ak ste už skúšali očný krém od Ziaji, viete, že balenia majú presný aplikátor. Očný krém s mliečnymi proteínmi má nadýchanú konzistenciu bielej farby, ktorá sa dlhšie vstrebáva. Ak ste videli minulé recenzie na očné krémy, tie som zbožňovala. Na tomto kréme mi vadí to dlhšie vstrebanie, preto si ho aplikujem len pred spaním. Obsahuje komplex z ingrediencií kozieho mlieka, vitamín A a E a D-panthenol. Línia s kozím mliekom je najobľúbenejšia rada, akú kedy značka uvidela do predaja.
Krém sa aplikuje na pokožku v okolí očí a nechá sa vstrebať. Ja si aplikujem množstvo hrozienka na prst, a potom jemne vklepem do očného okolia. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, pružná a vyživená. Skúšala som ho použiť aj pod makeup, no tým, že sa dlhšie vstrebáva, by som nestíhala s prípravami do školy, preto ho nanášam večer. Očný krém je síce fajn, no predošlé mi sadli viac. Všimla som si akurát menší výskyt vačkov a kruhov pod očami.
Odporučila by som ho skôr staršej pleti, ktorá nutne potrebuje vyhladenie vrások a línii, avšak pri mladej pokožke zvoľte trebárs gély alebo môj obľúbený petržlenový krém.
Pri nákupe nad 10 eur máte tento krémik v kamenných predajniach grátis. :)


O kvalite Ziaja výrobkov sa presviedčam každý jeden deň, a poviem vám, sú neskutočné. Nikdy by ma nenapadlo, že budem až takým milovníkom ich produktov, no ak ich raz vyskúšate, podľahnete- či chcete, alebo nie. Dokonca cenová relácia výrobkov je na dobrej úrovni, nakoľko si kozmetiku môžu dovoliť aj normálni ľudia z mäsa a kostí.
Ak sa u vás kamenný obchod nenachádza, celú ponuku nájdete na stránke fortis-slovakia.com, kde sa táto kozmetika predáva. :)


Poznáte tieto produkty? Ak áno, ako vám vyhovujú?

Sladký Valentín,
S.


Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti Ziaja a Fortis.

You May Also Like

15 komentárov

  1. Doma mám od této značky schovaný krém na obličej. Čekám, až spotřebuji krémy, které mám teď rozdělané a vrhnu se na něj. Slyším na Ziaju samou chválu, tak jsem zvědavá. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy jsem Ziaju nezkoušela a vždycky jsem chtěla. Ted si můžu nechat zajít tak akorát chut :D :/
    Ejnets in Lisboa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak si nabudúce niečo pekné od nich kúp, uvidíš, budeš spokojná. ☺

      Odstrániť
  3. já sice nejsem single, ale bydlíme daleko od sebe, takže to nějak moc neřešíme. Ziaju jsem už párkrát měla a byla moc fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja Zjaju velmi nepouzivam, ale ten cistiaci gel vyzera zaujimavo :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z komzmetiky ziaja som skúsila doteraz jeden krém a veľmi mi nesadol, ale je pravda že som dosť háklivá na krémy, okrem toho som nič iné neskúšala lebo ma to odradilo, ale ten gél ale vyzerá dosť dobre! Myslím, že tej kozmetike dám predsalen ešte jednu šancu. Ďakujem za tip!

    dazzlera.blogspot.sk

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús jej dať ešte šancu, možno ťa prekvapí. :)

      Odstrániť
  6. Od Ziaji mám nějaké krémíky a jsou fajn :) Jeden je i takový hutnější, ideální na zimu. Tenhle čistící gel vypadá fajn.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krémy majú výborné, taktiež ostatné produkty. :)

      Odstrániť
  7. Od Ziaji som už pekne dlho nič neskúšala a ako vidím, musím to napraviť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)