U- Box Marec

by - 28 marca

Ahojte,
dlhšie som sa neozvala, no dokončovala som diplomovú prácu. Už mám v škole voľnejšie, preto mi nastáva vytúžený čas blogovania. :D
Marec sa blíži ku koncu, no ja som vám ešte nepredstavila marcový U-Box. Kto ho ešte nemá, oplatí sa, alebo nie?



V boxe sa nachádzalo presne 9 produktov z kozmetiky a doplnkov. Box vám príde pekne zabalený v krabičke, ktorú potom využijete trebárs na laky na nechty. Keď som otvorila marcový box, ostala som potešená. Plné balenia produktov, výrobky, ktoré využijem a nové značky. Na zadnej strane uzáveru krabice sa nachádzal produktový list s jarným motívom. Čo sa v boxe ukrývalo?


Neutrogena vyživujúce telové mlieko

Neutrogenu značku mám celkom rada, skúšala som od nej pár produktov a všetky mi vyhovovali. Toto telové mliečko ma skvelý pumpičkový aplikátor, čo mám na telových produktoch veľmi rada. Mlieko má akoby gélovo-krémovú textúru, ktorá sa do pokožky ľahko vpije a nezaťažuje ju. Má nemastné zloženie, jemnú vôňu a je vhodné na citlivú pokožku. Pokožku zanecháva vyživenú a hydratovanú, za mňa určite áno. Produkty Neutrogena sú navrhnuté špeciálne na suchú a citlivú pokožku, preto ak trpíte exzémami, šupaním kože alebo inými problémami, skúste ho, prekvapí vás. :)


Johnson's sprchový gél s vôňou manga a marakuje

Svieži sprchový gél bol pre mňa najhorší produkt z boxu. Má jednoduché balenie, nádhernú sladkú vôňu a gélovú konzistenciu. V tube vyzerá fajn, no v okamihu nanesenia na pokožku sa všetko mení. Sprchu s ním si vychutnáte, avšak problém nastáva po okúpaní. Pokožku extrémne vysušuje, takto vysušujúci gél som ešte v živote nemala. Po oblečení ma telo strašne svrbelo, koža bola veľmi napnutá a vôbec som sa necítila komfortne. Za mňa rozhodne neodporúčam, u nás v domácnosti som nebola jediná, ktorej gél nevyhovoval. Mamka a sestra mali podobné "príznaky", neviem, čím to je, no gél určite posúvam ďalej. Ak už vlastníte box, dajte mi vedieť, ako vám sprcháč vyhovuje.


Nivea tuhé mydlo

Nivea mydlá si u mňa nájdu využitie, v poslednej dobe ich používam oveľa častejšie, ako pumpičkové. Vôňa mentolu a bieleho čaju je vhodná pre celú rodinu, naladí vás do nového dňa a ešte k tomu nevysušuje pokožku.
Mydlo je klasika, v boxe nesklamalo, myslím, že to bol celkom trefný produkt pre ženy v každom veku.


Pilník na nohy

Drevený pilník na nohy je oveľa lepší, než bol v minulých boxoch. Hodí sa hlavne teraz, pred začiatkom jarnej sezóny. Praktická vec, ktorá si nájde uplatnenie nielen u žien. :)


Medilona krém na ruky

Krém na ruky z lekárne som neskúšala, pretože mám momentálne toľko krémov, že si môžem otvoriť drogériu. Zvláčňujúci a hydratačný krém s propolisom má pekný obal, neviem síce, ako vonia, no určite dobre.
Posuniem ho do súťaže, myslím, že niekomu inému určite poslúži. :)


Kvety do vlasov, gumičky do vlasov a vlasová čelenka

Dekorácie do vlasov nie sú moja šálka kávy. Sponky mi prídu ako pre 5 ročné dievčatko a gumičky som musela vytriediť, pretože nemám rada pestrofarebné doplnky. Kvietky si ale nechám, hodia sa ako dekorácia na fotky a gumky budem nosiť len po byte. :D
Čo sa mi páči, je čelenka. Tú by som si na hlavu natiahla, predsa len, nevyzerá až tak hrozne a ak už mám zvoliť kvetovanú ozdobu, tak sa zmôžem jedine na túto čelenku. Ku romatickým šatám si ju viem v účese detailne predstaviť.


Kolagénová maska na pery Pilaten

Maska ma potešila najviac, takéto kolagénové masky sú teraz veľký hit. Na Youtube som videla rôzne videá, ktoré masku propagovali. Zo začiatku sa mi to zdalo smiešne, no som rada, že ju môžem vyskúšať. Pery si predsa tiež zaslúžia starostlivosť a hýčkanie. Ešte som ju ale neskúšala, nechávam si ju na apríl, vtedy ideme na svadbu a hydratácia pier sa určite zíde, predsa len, tekuté matné rúže pery vysušujú a ja sa chystám vziať si na seba nejaký výrazný, červený odtieň. :)


Box stojí 11,99 eur a vychádza každý mesiac. Marcová edícia mi pripomínala december, kedy boli v boxe tiež plné balenia. Všetky produkty využijem, okrem sprchového gélu a krému na ruky. Kvietky sa mi hodia ako dekorácia na fotenie a čelenku využijem aj na bežné nosenie.

Ak by som krabičku krásy mala ohodnotiť, dávam jej 8 bodov z 10. Výrobky v ňom sú u mňa zastúpené tak na polovicu, polku využijem, druhú nie. Myslím však, že produkt od Neutrogeny a Pilaten maska na pery stáli za objednanie.

V prípade záujmu, kliknite na facebookovú stránku U-Box Original a objednajte si svoj marcový box. :)

Krásny deň,
Soňa


You May Also Like

17 komentárov

  1. Tiež sa mi páči ta kolagénova maska tak si počkám na recenziu!
    Na mojom blogu prebieha jarná giveaway tak budem rada ak sa zapojiš:) http://lifebyvan.blogspot.cz/2017/03/jarna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež sa mi páči ta kolagénova maska tak si počkám na recenziu!
    Na mojom blogu prebieha jarná giveaway tak budem rada ak sa zapojiš:) http://lifebyvan.blogspot.cz/2017/03/jarna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To vypadá super! Jen tedy tuhé mýdlo a doplňky do vlasů(až na čelenku) bych nejspíš neuvyužila :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja by som využila asi celú krabičku. Všetko sa mi páči :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tieto vecičky vyzerajú fakt super :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Marcový u-box je skutočne vydarený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. U-Box vyzerá super, doposiaľ som o ňom nepočula, ale určite si ho niekedy objednám 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta kolagenová maska vypadá moc dobře! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Po otevření boxu bych také byla mile překvapena. Vypadá totiž moc pěkně a plný zajímavých věcí. Ta Neutrogena je super, používám jí dost často a jsem s ní spokojená. Z boxu se mi stejně ale nejvíc líbí ty doplňky do vlasů :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)