Bio-Way e-shop

by - 14 mája

Ahojte,
ako trávite deň? U nás v Košiciach je teplučko, slniečko svieti na všetky strany. Dnes som síce unavená, pretože sme včera boli vonku, no čo by to bola za nedeľa bez novej recenzie?
E-shop bio-way.sk možno poznáte, ak nie, tak je to obchodík, ktorý ponúka širokú škálu prírodnej kozmetiky. Nájdete tu zvučné ale aj menej známe značky, telovú, pleťovú aj dekoratívnu kozmetiku. Ktoré produkty som otestovala a ako mi sadli?


TVOJA soľ do kúpeľa Levanduľa

Soľ do kúpeľa s vôňou levandule je zložená z čisto prírodných ingrediencií, ktoré dodajú telu relax a výživu. Obsahuje morskú soľ, sušenú levanduľu, citrónovú kôru a prírodné silice. Kúpeľová soľ má príjemnú a ukľudňujúcu vôňu, hodí sa najmä na večerné použitie, levanduľa totiž navodí dobrý a kvalitný spánok. Levanduľová soľ do kúpeľa zrelaxuje svaly, lieči kožné problémy, pokožku vyživuje, hydratuje a zjemňuje. Zbaví vás zlých myšlienok a pomáha vyčistiť myseľ po náročnom dni. 
Soľ do kúpeľa ma 400 gramové balenie s etiketou na strane. Minimalizmus sa tu nezaprie, čo ma teší, viete predsa, že ho milujem. Táto relaxačná soľ vonia intenzívne, po otvorení viečka vás opantá sila levandule a morskej soli. Ak si ju pridáte do vody, vôňa sa zjemní a nie je až tak výrazná. Páči sa mi, že si ju do vody nemusíte sypať bezhlavo, mne stačili  dve polievkové lyžice na bohatý a uvoľňujúci kúpeľ. Po kúpaní bola moja pokožka jemná, svieža a hydratovaná. Som rada, pretože soľ môže pleť vysušiť, no pri tejto sa nič také nedeje. Vadí mi na nej ale jedna vec a to tá, že sušená levanduľa ostáva všade vo vani. Avšak nie je to až taký závažný problém, vaňa sa umyje a hotovo. Soľ je vhodná na liečbu ekzémov, akné a lupienky, mne pomohla so suchými lakťami, boli jemné a nevysušovali sa. Produkt hodnotím pozitívne, soľ mojej pokožke prospela, hydratovala ju a zjemnila. Ak vás trápia kožné problémy alebo si chcete dopriať dávku relaxu, siahnite po nej. :)


Soaphoria Babičkina záhrada 
univerzálny balzam 

Univerzálny balzam predstavuje všestranného pomocníka pre vašu pokožku. Je vyrobený z extra panenského olivového oleja v kombinácii so včelím voskom, ktoré pomôžu k hydratácii a regenerácii aj tej najdrsnejšej pokožky. Okrem toho, pokožku vyživujú a hydratujú. Balzam je vhodný na suché a citlivé miesta, pokožku regeneruje a ochraňuje. Poradí si s modrinami, ranami, jazvami a dokonca bojuje proti vzniku herpesu alebo ekzému. Je vhodný aj na masáž celého tela. :)
Univerzálny balzam  má svetlo zelenú farbu, vonia po bylinkách a mentole, má hustejšiu konzistenciu, ktorá sa po nanesení zmení na olej. Balzam používam na všetky kožné problémy, aplikujem ho aj na pery, tie mi výborne vyživí a zjemní. Pomáha pokožku regenerovať, preto je fajn aj po holení. Tento balzam patrí do mojej domácej lekárničky, pokožku ochraňuje a čo je skvelé, lieči všetky nedokonalosti. Som rada, pretože takýto gélik som chcela už dávno a poviem vám, je naozaj skvelý. Produkty od značky Soaphoria zbožňujem, liečivé účinky rastlín sa spojili do gélu s mentolovou vôňou. 
Balzam odporúčam všetkým ženám, mužom a deťom, ktorí majú problémy s pokožkou. Moju vôňu momentálne na e-shope nemajú, avšak levanduľa musí byť tiež výborná.


Soaphoria organická kvetová voda Medovka

Hydrolát z medovky lekárskej, nazývaný aj elixír mladosti, sa hodí na všetky typy pleti, no najmä na suchú, zrelú a mastnú pleť. Napomáha obnoviť jej prirodzenú rovnováhu, upokojuje ju a upravuje jej tonus. Voda ma protizápalové, sťahujúce a regeneračné účinky. 
Organická voda je vhodná aj na upokojenie pokožky po holení, na podráždenie, pôsobí proti bolestiam hlavy a uľahčuje rozčesávanie vlasov. Lieči opary, bojuje proti nespavosti a pleť posilňuje. 
Kvetová voda je už moja tretia, ktorú som vyskúšala. Predtým som mala vôňu levandule a uhorky. Najviac ma dostala levanduľa, tá je božská. Uhorková vôňa je fajn, no neohúrila ma až tak, ako predchádzajúca. Túto kvetovú vodu som si kúpila preto, lebo e-shop popisuje vôňu ako energickú a sviežu. Keď mi prišla domov a ovoňala som ju, skoro som sa povracala. Vonia ako olomoucké syrečky, proste tá parfumácia je tak odporná, že si ju na pleť jednoducho nemôžem naniesť. Ako voda je účinná, sťahuje póry, pleť čistí a osviežuje, no tá vôňa ma odradila od používania. Neviem prečo tak smrdí, je ešte v záruke, no túto vôňu určite neodporúčam. Kvetové vody pokožku liečia, stimulujú ju a regenerujú. Ak by som si ju mala znova kúpiť, siahnem po levanduli. Tú mám vyskúšanú a vôňou bola najlepšia, akú som mala. Účinok je rovnaký pri všetkých vodách, no parfumácia sa odlišuje.

UPDATE: Po zlej skúsenosti s vodou som obdržala nový kus z e-shopu ako náhradu za zlý produkt. Keď som ovoňala novú fľašku, voňala krásne, sviežo a skoro ako mentol. Takže určite ju teraz môžem doporučiť, vedela som, že sa udiala chyba, pretože keď ostatné vody voňajú príjemne, prečo by táto mala byť iná, však. Všetci sme len ľudia, chybička sa občas stane, takže som rada, že e-shop je v tomto smere výborný a škodu mi nahradil. Ďakujem, že sa ešte stále nájde férový predajca kozmetiky. 


Vzorky

Zo vzoriek som dostala k nákupu Soaphoria mydlo s vôňou korenistého pomaranča, ktoré je výborné. Vonia ako škorica a pomaranč, dobre pení a pokožku vyživuje. Používam ho na ruky, tie hydratuje a vôbec ich nevysušuje. Toto mydlo sa hodí na sviatočné obdobie a v zime, pretože vonia sladko a pripomína mi Vianoce. 
ZAO vzorka make-upu bola fajn, no odtieň mi veľmi nesedel. Make-up ma hydratačné a osviežujúce účinky a hodí sa na všetky typy pleti. 


Produkty z e-shopu mi sadli, všetky výrobky, ktoré som dostala, ma zaujali. Kvetovú vodu som si objednala sama a tu som sa sekla, tá vôňa mi vôbec nesedí. Ak ju máte doma, aj tá vaša tak hrozne zapácha?
Všetky výrobky si zakúpite na stránke bio-way.sk. :)


Pekný deň,
S.

You May Also Like

16 komentárov

  1. Soaphoria medovkovú kvetovú vodu som mala i ja, no moja vôbec nesmrdela, takže sa tomu dosť čudujem. Inak som bola s vodou veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem prečo je moja taká, asi s ňou nie je všetko v poriadku. :(

      Odstrániť
  2. Pěkná změna vzhledu blogu :-) Soaphoriu mám moc ráda, dnes jsem si také pár kousků objednala, tak jsem zvědavá, co mi přijde za vůně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé veci. :) Najviac sa mi páči ten univerzálny balzám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Koupelové soli miluji a ten univerzální balzám nevypadá vůbec špatně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. milujem veci od Soaphorie, ten balzám vyzerá peckovo :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ha! Tak přece nejsem blázen! Po fantastické zkušenosti s květovými vodami Soaphoria jsem si koupila na Černém Mostě slaměnkovou a heřmánkovou vodu a jaké bylo překvapení doma... Obě odporně smrděly. Jako kdyby byly spálené. Fuj. Řešila jsem to i s výrobcem, ale vyšlo z toho něco ve smyslu, že asi blbě cítím... Takže už tyhle vody nedoporučuju.
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O Soaphoria jsem četla recenzi nedávno a protože mám ráda bio kosmetiku, tak jsem si říkala, že si musím něco pořídit... no zapomněla jsem. Díky tvému článku jsem si na tuto kosmetiku zase vzpomněla a moc se mi líbí ten univerzální balzám... hned jdu pátrat na Notinu :-) Díky!

    Kalamita life

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné produkty! Miluju značku Soaphoria a už bych se měla zase dokopat k tomu, abych si od ní něco objednala. ♥
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)