2 SIS

by - 11 júna

Ahojte,
som rada, že je na Slovensku prírodná kozmetika tak obľúbená. Bio vecičky stále frčia a na trhu sa objavujú nové a nepoznané značky. Za značkou 2 SIS stoja dve sympatické baby, Martinka a Katka, ktoré kozmetiku ručne vyrábajú a ponúkajú ju na svojej stránke. Dievčatá predávajú prírodnú, vegánsku a ekologickú kozmetiku, o ktorej si dnes niečo viac povieme. :)


Produkty som testovala pomerne dlho, zo začiatku mi niektoré prípravky vôbec nevyhovovali, no dala som im druhú šancu a ako to teda dopadlo?

CUCU balzam na pery

Balzam na pery ružovej farby s malinovo- jahodovou vôňou má krásny, makrónkový obal. Obsahuje bambucké maslo, známe svojimi hydratačnými  a regeneračnými účinkami, kokosový olej a ochranný včelí vosk. Jahody a maliny sú plné vitamínov, minerálov a antioxidantov, pery zvláčňujú a skrášľujú. 
Balzam na pery mi padol do oka ako prvý, má hravý obal, čo sa mi páči. Obal je síce úžasný, no otváranie až tak skvelé nie je. Otvára sa vysunutím prednej časti a niekedy to poriadne neide, z čoho som potom nervózna. Taktiež uzatváranie by mohli troška lepšie vymyslieť, nehovorím, že je to úplne o ničom, no vysúvacia tyčinka by bola možno lepšia. Samotný balzam má veľmi sviežu letnú vôňu, niekedy mám chuť pomádu zjesť, ako lahodne vonia. Balzam je v kelímku silnejšie stlačený, preto ho potrebujete nabrať viac krát, čo tiež nie je extra. Ak ho už na pery nanesiete, poskytne im výživu, hydratuje ich a skvelo zjemňuje. Konzistenciou mi príde ako vosk, ale nie je tak mastný. Účinkom je tento balzam naozaj výborný, avšak to balenie a spôsob aplikácie je nepraktické. Pery mi hydratoval približne pol dňa, pokožku nevysušuje, skôr regeneruje popraskané pery a dodáva im výživu. Ja ho používam hlavne na noc, vtedy si naberiem poriadne množstvo a pokryjem ním celé pery. Ráno sa zobudím s príjemnými, jemnými a mäkkými perami. Keď vám nevadí spôsob nanášania, určite ho vyskúšajte, je to jeden z produktov, ktoré som si obľúbila. 


CUCU sprchové želé

Sprchové želé jemne čistí a hydratuje pokožku. Malinovo-jahodová vôňa pripomína jahodový milk shake, je sladká a pritom nenútená. Želé obsahuje extrakt z malín a jahôd, taktiež glycerín, morskú riasu a kokosový olej. 
Balenie sprchového želé má jemný minimalistický dizajn, to chválim. Kedže sa nachádza v nádobke, malo by sa dobre aplikovať. Vôňa je nádherná, to je proste sen. Ale, želé mi absolútne nesadlo. Keď som sa s ním prvýkrát sprchovala, normálne som ho vybrala z nádobky a chcela som ho napeniť v rukách. Žiadna bohatá pena ma nečakala, želé mi akosi nepenilo. Myslela som, že ho používam nesprávne, preto som pri druhom pokuse vyskúšala to, že som si z neho kúsok odobrala a snažila som sa ho na tele rozotrieť. Želé bolo všade v sprchovacom kúte, len nie na mojej pokožke. Do tretice som ho skúšala naniesť na špongiu, no tu sa opäť dostalo všade, len nie na ňu. Bola som z toho sklamaná, neviem prečo, no mne sa nijako nedarilo aplikovať ho na telo. Ak som ho aspoň kúsok naniesla, vôbec mi nepenilo a bolo to celé zle. Po kúpeli mi pokožku strašne vysušovalo, preto som ho už viac krát nepoužila. Za mňa ho neodporúčam, neviem, ako sadlo vám, no u mňa je to hrúza des. Možno ho zle používam, neviem, no na stránke píšu, že sa ma aplikovať tak, ako som vám opísala vyššie. Aj vy ste s ním mali podobné problémy?


CUCU tuhý šampón

Jahodovo-malinový šampón je vhodný na všetky typy vlasov. Vlasy zjemňuje a rozžiaruje. 100 % ovocné prášky z jahôd a malín vlasy vyživujú a dodávajú im krásny lesk. Výťažky z kostihoja regenerujú štruktúru vlasu a žihľava bojuje proti lupinám. Extrakt z morskej riasy vlasy zjemní a budú sa ľahšie rozčesávať. Okrem toho, vydrží naozaj veľmi dlho. 
Tuhý šampón má príjemnú vôňu, cítim v ňom hlavne maliny. Papierové balenie je nepraktické, na tento druh šampónu je potrebnú dokúpiť si nádobku. Produkt ma zaujal hlavne svojou vôňou a efektom, vlasy skvelo umyje, zanecháva ich jemné a svieže. Používa sa ľahko, stačí, ak si ho napeníte v rukách, vytvorí sa vám naozaj bohatá pena, nie ako pri želé a nanesiete ho na vlasy rovnako, ako pri tekutom šampóne. Výhodou tuhých šampónov je ich výdrž, to, že vám nezaberú veľa miesta na poličke a že sú vyrábané z prírodných ingrediencií. Po použití sú vlasy čisté, hydratované a vyzerajú zdravo. Pozor však, mastným vlasom ho neodporúčam, mne vlasy vydržali čerstvé maximálne dva dni a to ich mám viac menej normálne. Od šampónu očakávam, že mi vlasy bude držať svieže čo najdlhšie. Napríklad šampóny od Gliss Kur nemôžem používať, na druhý deň po umytí sú také mastné, akoby som ich vôbec neumyla. Celkovo hodnotím produkt pozitívne, je to skvelé balenie na cestovanie. Keď vás tuhé šampóny lákajú neváhajte, ak ho raz vyskúšate, nebudete chcieť už žiadne tekuté balenie. :P


CUCU vlasový kondicionér

Vlasový kondicionér dopĺňa tuhý šampón z rovnakej línie. Má sladkú vôňu, vonia úplne ako malinový jogurt, je určený na všetky typy vlasov a prinavracia im stratený lesk a výživu. Balenie sa mi páči, dokonca 200 ml obsah vystačí na dlhú dobu. Ružový kondicionér s jogurtovou konzistenciou sadne naozaj každému, patrí medzi produkty, ktoré by mala mať každá žena. Vlasy zjemňuje, sú na dotyk hebké a vláčne, poskytuje im starostlivosť, akú si zaslúžia. Kadere vôbec nezaťažuje, nemastí ich a stačí ho naozaj málo. Aplikuje sa na šampónom umyté vlasy, ja si ho nechám chvíľu pôsobiť a potom ho opláchnem. Používam ho rada, myslím, že tento kondicionér ulahodí normálnym, suchým ale aj mastným vlasom. Ak by som si mala vybrať, ktoré produkty sú pre mňa z testovaných najlepšie, bude to tento krásavec, za mňa dostáva všetky palce hore. Pri dlhodobom používaní zacelí končeky vlasov a hriva vyzerá nielen zdravo, ale aj príťažlivo. A tá vôňa.....:)


Celú ponuku ručne vyrábaných produktov nájdete na e-shope dievčat, okrem spomínaných prípravkov tu objavíte telové maslá, mydlá a šumivé tablety. 


Poznáte značku 2 SIS? Ak áno, ktoré produkty vlastníte a ako vám vyhovujú?

Peknú nedeľu,
S.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Tuto značku už jsem zaregistrovala a mám políčeno na kokosovou řadu. Kde je kokos, tak mě to vždycky neskutečně láká :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značke som už počula na blogoch. Vyzerajú krásne a ´´chutne´´, ale zatial som ich ešte neskúšala.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Produkty vyzerajú lákavo a ich dizajn je úplne na zjedenie. :) No zatiaľ s touto značkou skúsenosť nemám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatiaľ nevlastním nič, no vyzerajú dokonalo ;)

    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto značka vyzerá skvelo, dosť mi pripomína LUSH :) Taktiež aj obaly sú veľmi hravé, a to ja uznávam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerá to super, aj tie balenia sú veľmi milé:) ešte som o nich nepočula.
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)