Novinky Oriflame kampaň 12/2017

by - 14 augusta

Ahojte,
jedna z mojich top spoluprác je s Oriflame a som za ňu veľmi vďačná. Ďakujem hlavne Vám, mojim čitateľom za podporu pri plnení snov, ste najlepší. :* Milujem, keď môžem vyskúšať novinky ale aj stálice, ktoré v katalógu nájdete, viem vám tak produkty odporučiť. Nová kampaň ma plno skvelých doplnkov, mne osobne sa veľmi páčia a na prichádzajúce jesenné obdobie si neviem ani nič iné predstaviť, či už farebne, alebo štýlovo. Okrem toho, Oriflame prichádza s doposiaľ najpokrokovejšou špirálou na riasy, ak chcete vedieť viac, pohodlne sa usaďte, začíname. :)
Katalóg je platný od dnes, teda 14.8. do 3.9.2017.


Špirála na oči The ONE No Compromise

Vodeodolná špirála na oči s extrémnou pigmentáciou a inovatívnou technológiou Lash Wrap, ktorá obalí každú mihalnicu a dodá jej dĺžku a objem. Ochranný obal pôsobí proti zotretiu alebo rozmazaniu. Napriek tomu, že je vysoko vodeodolná, odlíčite ju len s použitím teplej vody. Vďaka tomuto nápadu si zjednodušíte život, odlíčenie vás začne baviť a nikdy sa vám nestane, že pôjdete spať s líčidlami na tvári. Obal špirály má "klik" uzatváranie, takže sa nemusíte báť, že sa vám v batožine otvorí alebo vytečie. Kefka je hustá, štetinky sú blízko pri sebe, čo je fajn, pretože obalia každú mihalnicu. Maskara ma krásnu čiernu farbu, aplikuje sa pohodlne, neopadáva, nerozmazáva sa a ani nehrudkuje. Výsledný efekt je prirodzený, preto ak túžite po výrazných mihalniciach, naneste viac vrstiev. S tvrdením o odlíčení rozhodne súhlasím, postačí vám teplá voda a wualá, farba je preč. Neviem si predstaviť lepšiu špirálku pre vyťažené a unavené ženy. Odporúčam ju všetkými desiatimi. 

Špirála kód: 33222 Black,  8 ml,  strana 3,  5,99 eur


Ošetrujúci olej Love Nature
s výťažkom z čajovníka

Prírodný esenciálny čajovníkový olej má antibakteriálne a upokojujúce vlastnosti. Pomáha zmierniť prejavy akné, redukuje nadmernú tvorbu mazu a čistí pokožku. Pleť nevysušuje, je dermatologicky testovaný a obnovuje kožnú rovnováhu. Olej je určený na mastnú pleť a pre všetky vekové kategórie. Tento produkt využívam ako pleťovú vodu, pretože mám teraz mastnejšiu a aknóznu pokožku. Na tampónik si nanesiem pár kvapiek a potom ním pretriem tvár. Ak máte zvyšok pleti suchý alebo zmiešaný, stačí použiť tyčinku do uší a naniesť olej priamo na vyrážku. Produkt má síce hroznú vôňu, vonia ako čajovník a alkohol, no s vyrážkou si poradí už počas noci. Ráno sa zobudíte s menej podráždenou pleťou a prejavy akné budú opticky miernejšie. Po nanesení je pokožka mastnejšia, s tým treba rátať, predsa len, je to olejový prípravok. Pri pravidelnom používaní uvidíte výsledky do týždňa, mne pleť upokojil a konečne sa mi ustálila nadmerná tvorba mazu na tvári. Za mňa top produkt na akné a mastnú pokožku. 

Čajovníkový olej kód: 33023,  10 ml,  strana 17,  3,49 eur


Sada prirodzená krása

Sada produktov pre dokonalú harmóniu a krásu pozostáva z toaletnej vody White Lilac, krému na ruky Golden Edition a zvláčňujúceho gélu na úpravu mihalníc a obočia The ONE. Prípravky sú výzorovo nádherné, minimalizmus a jemné tóny ma dostali. Set sa hodí každej žene, aj tej, ktorá líčenie veľmi neobľubuje. Podľa mňa je ideálny ako darček pre maminku alebo svokru. 
Toaletná voda v sebe spája opojnú kombináciu bieleho orgovánu, skrutca a zelených listov. Zaraďuje sa k sviežim kvetinovým vôňam, má zlaté detaily na flakóne a pripomína mi letné ráno. Táto nevinná a pritom krehká vôňa zaujme všetky ženy s nežným srdcom. Som z nej unesená, vydrží veľmi dlho a čo ma na nej fascinuje je to, že s ňou ma nikto neprehliadne. 
Krém na ruky ma gélovo-krémové zložene, ktoré sa rýchlo vstrebáva. Obsahuje hydratačný glycerín, zlatistý jojobový olej a vitamín E. Má luxusné balenie a vojde sa do každej kabelky. Ruky sú po ňom voňavé, hebké a vláčne. Jeho vôňa je svieža a jemná, preto sadne aj ženám, ktoré silnú parfumáciu neobľubujú. 
Gél na úpravu obočia a mihalníc je priesvitnej farby a gélovej konzistencie. Obsahuje komplex Lash Revive s biotínom a pantenolom, ktorý zlepšuje vitalitu rias. Nanášajte ho ráno alebo večer na čisté mihalnice a obočie. Mne sa osvedčil aj ako fixátor tieňov na obočie alebo ako špirálka pri nude líčení. Výborný produkt, transparentný gél sa vždy zíde. 

Sada kód: 633072,  vôňa 50 ml, krém na ruky 30 ml, gél na obočie 8 ml,  strana 30,  9,99 eur


Paleta na kontúrovanie tváre The ONE

Paleta obsahuje bronzer, rozjasňovač a farbu na líčka s jemným, púdrovým zložením. Hodvábna prášková receptúra sa skvelo nanáša, na pokožku priľne a vydrží na nej celý deň. Na tvári nezanecháva šmuhy, pigmentácia je stredná a aplikácia viac ako jednoduchá. Bronzer nanášajte na miesta ako sú lícne kosti, okolie čela a sánky. Vďaka tomu zvýrazníte svoje črty tváre a dosiahnete tak bezchybný vzhľad pleti. Rozjasňovač najlepšie vynikne na vrchu lícnych kostí, nad perou a na nose. Líčka majú krásny odtieň, ktorý vám dodá sviežu a zdravú farbičku. Paletka ma pevný obal so zrkadielkom, páči sa mi, že sa ľahko otvára. Farby sú nakombinované tak, aby sadli každému tónu pleti. Mrzí ma, že je farba na líčka viac prášivá, čo sa týka ostatných dvoch odtieňov, tie sú skôr do mierne maslovej konzistencie. Na pleti ale vyzerajú dobre, rozjasňovač neobsahuje príliš veľa trblietok a tvári dodá zdravo vyzerajúci finiš. Na denné nosenie je paleta ako stvorená, dá sa s ňou krásne kúzliť. 

Paletka kód: 33152,  13,1 g,  strana 57,  8,99 eur


Tekutý rúž na pery The ONE
Lip Sensation Matte Mousse

Matný tekutý rúž na pery je ľahký ako vánok, má vysokú kryciu schopnosť a výdrž. Obsahuje zvláčňujúce ingrediencie, ktoré zanechávajú pery hydratované, vyživené a jemné. Penová textúra sa dobre nanáša, aplikátor je prispôsobený tvaru pier a rúž vonia neskutočne krásne, ako čerstvá kytica kvetov. Tekutý rúž mi vyhovuje, no je potrebné naniesť aspoň tri vrstvy, inak vám farba zalezie do vrások a je nepravidelná. Kedže sa jedná o penový produkt, treba s tým počítať. Mne to ale nevadí, pretože po nanesení sú pery hydratované, vôbec sa nevysušujú a farba vyzerá neodolateľne. Efekt je najskôr polomatný, po vyschnutí rúžu sú pery matné a pritom vyživené. Môj odtieň, Raspberry Cloud vynikne na každej žene, dokonca opticky "bieli" zuby. Rúž vydrží celé hodiny, je pravda, že sa obtláča, preto zvládne akurát pite, jedlo už nie. Taktiež vášnivá bozkávačka s týmto rúžom nebude dobrý nápad, no na bežné nosenie do roboty alebo do školy ho odporúčam. 

Rúž na pery kód: 31950 Raspberry Cloud,  5 ml,  strana 61,  6,99 eur


Kolekcia doplnkov FIRE

Hrejivé farby ohňa a semiš sú ideálnou kombináciou v teplých jesenných dňoch. Farbu ohňa  podčiarknú zlaté doplnky, ktoré vytvoria elegantný a honosný efekt. Teplé tóny budú kraľovať jeseni, preto sa nimi zásobte už v predstihu. 
Taška Fire s mierne zaoblenou vrchnou časťou a trendovým dizajnom v minimalistickom štýle je vyrobená z materiálu pripomínajúceho semiš. Má béžové lemovanie a vnútro, je priestranná a príjemná na dotyk. Vo vnútri je bez priehradiek, čo je škoda, pretože vrecko na mobil alebo kľúče sa vždy hodí, však. :) Uzatváranie je ladené v zlatej farbe a je na zips. Taška si ma hneď získala, dobre sa nosí, nešmýka sa z pleca a drží svoj tvar. Je dokonca tak veľká, že sa mi do nej zmestí A4 zošit, už teraz sa teším, ako ju v škole prevetrám. Doladíte k nej každú farbu, hodí sa k nohaviciam aj šatám a s doplnkami z rovnakej kolekcie budete neprehliadnuteľná. 

Taška kód: 29581,  rozmery 30 x 11,5 x 36 cm,  strana 79,  24,99 eur


Náramok Fire v zlatistej farbe pozostáva z troch obručí spojených retiazkou. Kombinácia dvoch povrchov, matného a lesklého s tepaným vzorom pôsobí nielen štýlovo, ale aj bohémsky. Vďaka univerzálnej veľkosti si náramok prispôsobíte na ruku, páči sa mi, že sedí aj na mojom útlom zápästí. Tento doplnok je momentálne môj obľúbený a to som doposiaľ náramky veľmi nenosila. Tým, že má ľahké telo a nie je mohutný, na ruke ho takmer vôbec necítite. Aj keď si oblečiete obyčajné rifle a tričko, s týmto náramkom budete vyzerať ako z časopisu. :)
Náušnice Fire okrúhleho tvaru zlatej farby s rovnakou kombináciou povrchov podčiarknú vašu ženskosť. Sú testované na nikel, krásne vyniknú a príjemne sa lesknú. Sú trocha ťažšie, preto je potrebné si na ne zvyknúť, no po čase ich už nebudete vnímať. Nosím ich spolu s náramkom, páči sa mi, ako dopĺňajú celý look a že sú zlaté, pretože to je pri šperkoch moja obľúbená farba. 

Náramok kód: 29586,  priemer 6,3 cm,  strana 78,  9,99 eur

Náušnice kód: 29585,  dĺžka 5,4 cm, priemer 3,5 cm,  strana 78,  7,99 eur


Vlasová starostlivosť Eleo

Luxusná vlasová kozmetika je obohatená o vzácne oleje, jej výnimočné ľahké a bohaté zloženie sa postará o každý typ vlasov. Kadere posilňuje do hĺbky, vyživuje ich a chráni. Vlasy budú jemné, krásne voňavé, lesklé a plné života. 
Šampón na vlasy Eleo je obohatený o argánový a ružový olej, šetrne umýva vlasy a vyživuje ich. Perleťovo krémové zloženie výborne pení, pokožku hlavy nedráždi a príjemne vonia. Stačí vám množstvo veľkosti orecha, krémová pena obalí každý vlas a hýčka ich už pri umývaní. Po aplikácii sú vlasy dobre rozčesateľné, hladké, vzdušné a voľné. Ten pocit ľahkosti je naozaj skvelý, vlasy budú nadýchané a lesklé. Mne osobne sadol, som rada, pretože olejové šampóny mi nie vždy ulahodia, no tento je naozaj malý zázrak. Po týždni používania sú vlasy oveľa vzdušnejšie, jemnejšie a krajšie. 
Jemný olej na vlasy Eleo na normálne a jemné vlasy prichádza s vynovenou textúrou, ktorá hrivu nezaťažuje a nemastí. Ľahká textúra a príjemná vôňa ulahodí zmyslom, zatiaľ čo vlasy dostanú dávku hydratácie, výživy a lesku bez zaťaženia. Prípravok ma nemastné zloženie, príde mi ako suchý olejový produkt, čo preferujem viac, ako spomínané ťažké oleje. Obsahuje prírodný ružový, argánový a bodliakový olej plus vitamín F. Moje vlasy sú s ním hebké, vláčne a končeky sú viac zacelené. Olej sa má aplikovať na suché vlasy a neoplachovať, alebo ho môžete použiť na mokré vlasy. Zvoľte si spôsob nanášania taký, aký vám bude viac sedieť, olej svoju robotu urobí tak či tak. Stačí použiť 2-3 kvapky, vmasírovať ich do vlasov a kadere upraviť tak, ako zvyčajne. Ak milujete olejíčky, tento rozhodne stojí za vyskúšanie. 

Šampón na vlasy kód: 31609,  200 ml,  strana 133,  4,99 eur

Olej kód: 31616,  50 ml,  strana 135,  7,99 eur


Z katalógu ma najviac oslovila vlasová starostlivosť Eleo, taktiež doplnky Fire a set troch výrobkov pre dokonalú krásu. 

Nakupujete často z Oriflame? Ktoré novinky vás zaujali? 

Krásny pondelok,
S. 

You May Also Like

17 komentárov

  1. Ta paletka konturovacia a ruz vyzera velmi dobre :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kontúrovacia paletky ma úplne zaujala a budem nad ňou určite váhať. Čajovníkový olej je obrovský zázrak, inak sa mi najviac páči tá úžasná červená kabelka. Na fotke ti to pristane ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. There is also a lot of novelty in the Polish catalog no. 12. The oriflame holiday is a pleasant surprise for us. Regards

    OdpovedaťOdstrániť
  4. akože tá taška je topka!! nádherná farba a milujem efekt brúsenej kože :) a máš inak krásne mihalnice :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau, toľko noviniek ♥ A všetko vyzerá super! ♥

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten olej a šampón mi dala pred pol rokom kamarátka... šampón nie je na moje vlasy, ale olej bol super a veľmi mi vyhovoval! :).

    inak, takmer také istí náušničky som si práve kúpila vo výpredaji v H&M... :D.

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Novinky vypadají opravdu super, škoda, že nemám od koho objednávat :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak snáď sa niekto nájde, skús na oficiálnej stránke pohľadať Oriflame lady. :)

      Odstrániť
  8. Najviac sa mi páči ten vlasový olej, musí byť super :) Eleo produkty mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zamlouvá se mi olejík a vlasová péče. Já jsem pár dní zpět začala pro Oriflame prodávat tak se těším až se i já blíž dostanu k nějakým novinkám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)