Silvestrovská móda

by - 30 decembra

Ahojte,
zajtra je posledný deň v roku, každý z nás ho oslavuje inak, niekto je doma s rodinou, iný preferuje spoločnosť priateľov, no a nájdu sa aj takí, čo podľahnú kúzlu poriadnej párty. :)
Tento rok sa s mužom chystáme ku kamarátom, takže môj dress code bude skôr o pohodlných legínach a tričku, no ak by som šla na večierok alebo oslavu, určite by som zvolila niečo elegantnejšie a pútavé zároveň. 
E-shop Bonprix ponúka široký výber krásnych šiat, z ktorých si vyberie každá žena. Pri prezeraní stránky ma oslovili šaty, ktoré majú zaujímavú potlač. Podľa mňa sa hodia na akúkoľvek slávnostnejšiu udalosť a vďaka originálnym detailom sú jednoducho neprehliadnuteľné. 


Šaty sú vyrobené z pevného materiálu, no napriek tomu sú veľmi pohodlné a príjemné na nosenie. V páse a na pleciach majú vsadené koženkové detaily, pás si môžte zaviazať, ako sa vám zachce. Mne sa páči mašľa, vyzerá nežne a pristane k celému looku. Žirafovo čierny vzor v kombinácii s bielou farbou pôsobí mladistvo, štýlovo a výrazne. Nebojte sa experimentovať, ak si netrúfate na divoké farbičky, čo tak premyslený vzor?
Viskóza, elastan a polyester vám možno naháňajú strach, avšak poviem vám, neverili by ste, aké sú šaty jemné a prispôsobivé. V prednej časti majú trocha hlbší výstrih, preto ich odporúčam ženám, ktoré majú väčšie prsia. Mám ich v čísle 36 a sadli mi ako uliate. 34 by mi možno lepšie držala cez oblasť poprsia, no neviem, či by mi neboli príliš tesné. Bežne nosím 36, preto zvoľte číslo, ktoré stále kupujete. V páse sú trocha rozšírené, hodia sa aj tehotným ženám, skryjú nielen tehotenské bruško, ale aj kilečká navyše. Šaty sú v ponuke od veľkosti 34 až po 46, ešte stále ich majú na sklade, ak sa vám zapáčili, neváhajte dlho nad ich kúpou. Dajú sa prať v práčke, koženka vôbec neopadáva ani sa nemrví, je lepšie, ak ich pred praním obrátite naruby. Materiál je málo krčivý, nepresvitá a dĺžka šiat závisí od výšky postavy. Osobne som s nimi spokojná, veci z e-shopu ma milo prekvapili, určite si od nich ešte niečo objednám. Všetky šaty, ktoré som mala možnosť vyskúšať, mi sedia, pekne formujú postavu a zakrývajú väčšie bruško. A ten výber, pripravte sa, že sa nebudete vedieť rozhodnúť len pre jeden kúsok....


Čo hovoríte na tieto šaty? Páčia sa vám? Kde budete tráviť Silvester?

Pekný večer,
S.

You May Also Like

12 komentárov

  1. Wau wau wau, šaty jsou nádherné! Moc ti to sluší :)

    Přeji štastný Nový rok 🌹

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šaty jsou dost nevšední, ale moc hezké a tobě sluší a dělají moc hezkou postavu.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musim uznat, ze saty su velmi pekne a hodia sa ti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Šaty sú naozaj krásne a pristanú ti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vážně hezké, moc ti sluší :)
    Já jsem byla letos na Silvestra doma s manželem, ale i tak jsme si ho užili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne šaty, na fotkách ti to pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teda! Ty šaty jsou na tebe jako dělané! :) Jsou opravdu krásné a tobě opravdu sluší :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak moc ti to slušelo ! :) Líbí se mi jak máš líčení v barvě vlasů a ty šaty jsou moc krásné.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem vám, úplne ste ma potešili, ste super. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)