Soaphoria

by - 21 februára

Ahojte,
ako sa máte? Aj u vás bolo dnes krásne oblačno? Teploty sú ešte stále nízke, no ja sa už neviem dočkať jari, príroda sa začne prebúdzať a všade okolo bude sviežo a nádherne. Myslieť ekologicky a šetriť prírodu nás učili už v detstve, no nikto nám nepovedal, že raz bude celý svet fičať na bio kozmetike. 
Prírodná kozmetika mi prirástla k srdcu, bio produkty plné tých najkvalitnejších surovín priamo zo Slovenska sú mojou súčasťou už dlhšiu dobu. Značka Soaphoria pre mňa predstavuje to najlepšie z najlepšieho, ich prípravky sú nielen kvalitné, ale aj liečive. :)


Značku som objavila vďaka mojej mamine, ktorá mi na narodeniny darovala sprchovaciu penu. Poviem vám, bola to láska na prvé použitie. Tak lahodne krémovú, našľahanú a jemnú penu s vôňou kvetov som nikde inde nevidela....Vďaka sprchovacej pene sa zrodila moja láska k produktom. Stále skúšam a testujem nové prípravky, teším sa, ako mi sadnú a či s nimi budem spokojná. Mojím prísnym hodnotením prešli ďalšie štyri produkty, o ktorých si dnes niečo prečítate. 

Sprchovací krém Bojovník krásy

Bohate našľahaný sprchový krém s vôňou citrusov si poradí s každou chybičkou krásy. Bojuje proti celulitíde, obsahuje vysoké množstvo antioxidantov, minerálov a stopových prvkov. Čierny čaj a vitamíny A,B,E a F spomaľujú starnutie pleti a prinavrátia jej hodvábny vzhľad. Esenciálne oleje limetky, fenikla obyčajného a grapefruitu majú radostné, uvoľňujúce a očisťujúce vlastnosti. Stimulujú lymfatický systém, pomáhajú odstrániť toxíny z tela, pôsobia tonizujúco a predstavujú užitočnú úľavu pri zadržiavaní vody. Krém je výborný na rôzne partie tela, hodí sa mamičkám po pôrode, pomáha pri chudnutí a ochabnutej pokožke. Je bez sulfátov, parabénov a živočíšnych tukov. 
Sprchovací krém je balený v nádobe s otváracím vrškom. Nádobka je priehľadná, preto hneď uvidíte, kedy je potrebné zakúpiť si nový prípravok. Oceňujem balenie krému, je vkusné a v eko štýle. Manipulácia je zo začiatku možno komplikovanejšia, no po čase si naň zvyknete, uvidíte. Samotný krém vonia neskutočne dobre, citrusy cítiť po celej kúpeľni. Ľahká krémová konzistencia sa dobre nanáša, pred použitím si naberte kúsok krému a zmiešajte ho s vodou. Krém zmäkne a premení sa na mliečny obláčik. Pripomína mi telovú penu, výborne sa nanáša a sprchovanie s ním je zábava. Krém obsahuje zrniečka, ktoré majú mierne exfoliačný účinok, pokožku prekrvujú a spevňujú. Po kúpeli je koža hodvábne jemná, príjemná na dotyk a vláčna. Napriek tomu, že obsahuje oleje (argánový, jojobový a slnečnicový), pokožku vôbec nemastí a nezaťažuje ju. Bambucké maslo ma extra vyživujúce a hydratačné účinky, pre mňa je to zázrak prírody. 
Bojovník krásy hodnotím veľmi pozitívne, tá rozkoš a jemnosť v jednom je na nezaplatenie. Okrem toho, produkt vydrží dlho, nakoľko ho stačí použiť len kúsok. Spevňujúce účinky som si zatiaľ nevšimla, treba tomu nechať určitý čas. Čo však viem, krém sa hodí pre každý typ pokožky, je vhodný aj pre pánov, pretože má neutrálnu citrusovú vôňu. Po aplikácii je pokožka krásne voňavá a svieža. Za mňa sú sprchové peny a krémy najlepšie prírodné produkty, aké som kedy vyskúšala. 


Aloe Vera organická šťava

Šťava z aloe vera je univerzálny pomocník v kozmetike. Aloe vera má vysoký podiel aminokyselín, vitamínov a minerálov, pleť hydratuje, ukľudňuje, zjemňuje a ma liečivé účinky. Pôsobí antibakteriálne, antivírusovo, ma protizápalové a protiplesňové vlastnosti. Aloe je vhodná aj na ošetrenie popálenej či slnkom spálenej pokožky, lieči rany, ekzémy a vredy. 
Voda je balená v sklenej nádobke, no na e-shope si môžte zvoliť možnosť náplne do pet fliaš s rozprašovačom. Prípravok je vyrobený čisto z aloe vera a konzervačnéj prísady, preto je vhodný pre vegánov aj alergikov. Samozrejme, nemá žiadnu parfumáciu, neobsahuje ťažké kovy alebo iné škodlivé látky a v produkte sa nachádza až 99,2 % šťavy z bio aloe vera. Najlepšia aplikácia je s použitím vatového tampónika, avšak voda je vhodná aj na obklady. Organická šťava je ideálna pre mastnú a zmiešanú pokožku. Reguluje tvorbu mazu, poradí si s akné a jazvami. Najprv som ju používala na celú tvár, no po cca 4 dňoch mi začala pleť vysúšať, preto som zvolila len lokálne použitie. Krásne hojí vyrážky, ranky alebo pľuzgieriky, pleť zmatňuje a zanecháva ju jemnú. Táto šťava je skvelá do lekárničky, pretože pri každej boliestke pomôže a uľaví. Vyskúšala som tiež pleťovú vodu s levanduľou a myslím, že aj tentokrát musím konštatovať, že je lepšia než samotné aloe. Ak by som to mala zhrnúť, pri suchej pleti opatrne, najprv ju pár dní vyskúšajte a uvidíte, ako bude vaša pleť reagovať. Avšak mastnej pokožke ju odporúčam, pleť sa nebude až tak lesknúť a hojivé účinky vody sa ukážu už o pár dní. 


Organický kokosový olej Levanduľové pole

Kokosový olej je legenda, poradí si naozaj so všetkým. Obsahuje vysoký podiel antioxidantov, zabraňuje starnutiu pleti, vstrebáva sa hlboko do pokožky, obnovuje bunky a účinkuje aj na strie. Vedeli ste, že kokosák pomáha regenerovať pokožku po holení a je skvelý aj ako odličovač očí? 
Levanduľa úzkolistá zlepšuje liečenie kožných ochorení ako akné, lupienka, alergie, podporuje hojenie rán, upokojuje nervový systém, utlmuje bolesť, zlepšuje cirkuláciu krvi a pomáha pri nespavosti. 
Organický kokosový olej poskytuje pleti komfort, aký si zaslúži. Je balený v sklenej dóze, jeho vôňa je nesmierne delikátna, čistá a krásna. Pomáha pri vyčerpaní, únave, bolesti hlavy aj tráviacich ťažkostiach. Nanáša sa na suchú alebo mokrú pokožku po kúpeli, kožu zjemňuje, regeneruje a vyživuje. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný pocit na pleti, jeho hydratačné účinky pretrvávajú ďalšie dva dni a čo je najlepšie, hojí rany po holení a mierni krvácanie. Používam ho aj na suché päty, tie mi zvláčni, ukľudní a zahojí. Môj chlap má atopickú dermatitídu, na tlmenie svrbenia a sťahujúceho pocitu používa len tento kokosák. Už po týždni sa mu suchá koža zregenerovala, nie je napnutá a červená. Vyskúšala som ho aj ako pleťovú masku, účinkuje veľmi dobre, na dehydratovanú pleť je ako stvorený. Dá sa použiť aj na vlasy, buď ako vyživujúci zábal alebo olej na suché končeky. Keď si vezmete trocha oleja a vmasírujete ho do spánkovej oblasti, prestane vás bolieť hlava, napätie sa zmierni a konečne sa kľudne a dobre vyspíte. Za mňa top produkt, milujem ho a odporúčam ho každému typu pokožky. Kokosový olej nájdete aj s vôňou citrusov, čokolády, ovocia alebo medovky. 


Univerzálny ílový čistič na všetky typy pleti

Hypoalergénny krémový čistiaci prípravok s obsahom kaolínu, aloe vera, kokosového oleja a vitamínu E výborne absorbuje nadbytočný kožný maz, detoxikuje a prečisťuje pokožku tváre a krku. Zlepšuje štruktúru pleti, účinne odstraňuje make-up a nečistoty, otvára póry a bojuje proti starnutiu kože. Obsahuje 96,7 % zložiek v organickej kvalite, neobsahuje čisté ale parou destilované esenciálne oleje. Čistič je bez silikónov, ropných derivátov, parabénov a živočíšnych prísad. 
Prípravok ma ohúril balením, hygienická a komfortná tuba obsahuje pumpičkový aplikátor, biela farba pôsobí čisto a upravene. Krémové zloženie čističa ma jemnú parfumáciu, používa sa na navlhčenú pleť a pôsobí behom niekoľkých minút. Mlieko/krém naneste na tvár, krúživými pohybmi odstráňte make-up z tváre, nechajte chvíľku pôsobiť a následne použite uteráčik, ktorým prípravok odstránite. Po aplikácii je vhodné tvár opláchnuť čistou vodou a jemne osušiť. Univerzálne čistiace mlieko mi svojou konzistenciou pripomína jeden výrobok, poviem vám, oba majú rovnakú štruktúru, použitie, len sa líšia výsledkom. Tento produkt sa skvelo aplikuje, je trocha hustejší, čiže nesteká po tvári, čo pri odličovaní oceňujem. Pri kontakte s vodou sa premení na mliečny krém, príjemne vonia a pokožku nedráždi. Ja si ho zvyknem zmývať teplou vodou, tampóniky sú pre mňa strata času. Po vyčistení je pleť dokonale čistá, mlieko nezanecháva mastný pocit, vôbec v ňom necítim oleje alebo mastné zložky. Vďaka tomu sa hodí pre mastnú aj suchú pokožku, koža je hebká, pružná a pôsobí vyrovnane. Po dlhšom používaní si všimnite stratu sivastého nádychu pleti, pokožka bude hodvábne jemná, póry sa zmenšia a tvorba nových vyrážok sa eliminuje. Ak máte radi krémové čistiace mlieka, vyskúšajte ho, používam ho na odlíčenie a nanášam ho aj na oči, ktoré ma vôbec nepália ani neštípu. 


Značka Soaphoria ma stále udivuje, testovanie nových produktov ma baví a som rada, že vďaka tomu nájdem svoje stálice. 

Vyskúšali ste už niečo od tejto značky? Ak áno, ktorý prípravok by ste mi doporučili?

Krásny večer,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Soaphoria Slovensko.

You May Also Like

14 komentárov

  1. milujem túto kozmetiku, moje stálice sú kokosák s vôňou citrus, argánový olej a krém proti poteniu, ktorý používa aj môj manžel. Soaphoria je TOP

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pekná recenzia Soni, i fotky sa ti veľmi vydarili :). Najviac ma zaujal sprchovací krém Bojovník krásy, ten vyzerá perfektne. Ja inak od Soaphorie nemám toho veľa vyskúšaného, mala som od nich akurát čierny mydlo a medovkovú pleťovú vodu a s obomi produktmi som bola spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zatiaľ všetko vyhovuje, sú produkty, ktoré úplne zbožňujem, iné sú fajn, no len málo vecí mi od nich nesadne. :)

      Odstrániť
  3. To je krásná značka, vůbec jsem ji neznala :) Vypadá fakt suprově, hlavně je přírodní, mám přírodní komestiku ráda. Krásná recenze, díky za tip! :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku Soaphoria milujem! Mám od nej niekoľko výrobkov a som veľmi spokojná :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten sprchový krém asi potřebuju vyzkoušet, hodně mě zajímá ta konzistence na vlastní kůži :D jinak jsem asi nic nezkoušela, i když kandidátů bych měla spoustu :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som ešte nremala možnost vyskúšat, no kozmetika vyzerá luxusne :) a to balenie topka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten sprchovací krém se mi moc líbí, musím se po něm poohlédnout :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)