Clinique High Impact darčeková sada

by - 11 júna

Ahojte,
dnes som mala poslednú neštátnu skúšku, moje štúdium sa pomaličky ale iste blíži do konca, už ma čaká "len" 5 štátnic, jupíí. :( Zaujímalo by ma, či by ste chceli článok ohľadom môjho štúdia na veterinárnej univerzite. Napíšte mi dole do komentárov váš názor. 
Ak čítate tento blog dlhšie, viete, že mám slabosť na rôzne darčekové sady. Keď som prvýkrát uvidela pre mňa dokonalú  High Impact kazetu pre ženy, vedela som, že bude moja. Tento set ma dokonca tak ohúril, že sa chystám zaobstarať si jeden produkt v plnom balení. 


Darčeková kazeta v sebe ukrýva jeden plný a dva miniatúrne produkty. Kráľovnou setu je slávna High Impact maskara na oči v čiernom odtieni, ktorá ma teda ohromne prekvapila. Take the day off mini odličovací prípravok a All about eyes krém na oči patria medzi hity značky, preto som na ne bola veľmi zvedavá. 


Sada bola zabalená v peknej jednoduchej krabičke, po otvorení sa mi na stôl vykotúľali tie najlepšie poklady mojej make-up zbierky. Čo si o nich myslím a ako mi sadli, sa dočítate o pár riadkov nižšie. 

Clinique All about eyes krém na oči

Ako prvé ma zaujal krém na oči, o ktorom som počula len samé chvály. Jeho balenie pôsobí veľmi luxusne, poviem vám, Clinique to s obalmi jednoducho vie. Jemný oranžový nádych so strieborným vrchom, kvalitné spracovanie a minimalistický dizajn. Očný krém je určený proti tmavým kruhom a vačkom pod očami, ma skvelé hydratačné a vyživujúce účinky. 
Samotný prípravok je veľmi ľahkej konzistencie, ktorá sa okamžite vstrebáva. Svetlo oranžová farba ladí s obalom, príjemná a nie veľmi výrazná parfumácia nedráždi očné okolie, gélová štruktúra chladí a osviežuje. 
Tento krémik je vhodný pre každý typ pleti, dokonca aj na mastnú. Ideálna textúra sa hodí nielen na večerné, ale aj denné nosenie. Už po prvom večernom použití som ráno videla rozdiel. Možno si myslíte, že preháňam, no je to tak. Tmavé kruhy a vačky zmizli, okolie bolo perfektne hydratované, konečne som nepociťovala sťahujúci pocit alebo diskomfort. Po dlhšom používaní môžem slobodne vyhlásiť, že sa jedná o môj najlepší očný krém, aký som kedy vyskúšala. Tie výsledky stoja rozhodne za to, doteraz som sa drahším značkám nejako vyhýbala, avšak po otestovaní tohto krásavca sa prikláňam ku kvalitnejšej kozmetike. Pamätám sa, ako ma trápili kruhy pod očami, často som s nimi zúfalo bojovala, kryla ich korektormi a púdrom, no nič mi nepomáhalo. Pochopila som, že dôkladná starostlivosť dokáže divy, preto si myslím, že All about eyes krém sa rozhodne oplatí. Na jeho kúpu si už poctivo šetrím a teším sa z toho, pretože takúto výživu, hebkosť, hydratáciu, pružnosť a jas pokožky som už dávno nezažila. Pri tom všetkom strese, nedostatku spánku a únave som konečne našla svojho skvelého kamaráta, ktorý ma snáď nikdy nesklame. :)


Clinique Take the day off make-up remover

Odličovací prípravok s dvojfázovým olejovým zložením zvládne aj vodeodolný make-up ľavou zadnou. Neparfumované zloženie je vhodné pre nositeľov kontaktných šošoviek, po odlíčení nezanecháva mastný pocit na pleti, neupcháva póry a nedráždi sliznicu očí. 
Balenie sa nesie vo fialových tónoch, pred použitím je potrebné odličovač pretrepať, aby sa obe zložky dôkladne spojili. Mini balenie sa hodí na cestovanie, páči sa mi uzáver, na ktorom je poistka, preto nehrozí, že vám produkt vytečie v batožine. Ako isto viete, olejové odličovače príliš nemusím, preto aj tento radím k priemeru. Líčidla odlíči bez akýchkoľvek problémov, je pravda, že pokožku nemastí, no mne viac vyhovujú micelárne vody. :/


Clinique High Impact maskara

Vysoko pigmentovaná riasenka dodá mihalniciam objem, predĺženie a celodennú výdrž. Efektne tvarovaná kefka nadvihne každú riasu bez toho, aby ju zaťažovala. Sýte čierne pigmenty zvýraznia krásu očí, neparfumované zloženie sadne citlivkám aj nositeľom kontaktných šošoviek. 
Obal v jemnom štýle oceňujem, rovne tvarovaná kefka ma husto posadené štetinky. Páči sa mi, že nerobí hrudky ani žmolky, ako to býva pri niektorých maskarách. Vďaka sviežemu zloženiu vydrží celý deň bez pohnutia, s touto kráskou sa nemusíte báť žiadneho trapasu. Výborne sa vrství, na oku vyzerá veľmi prirodzene a štýlovo. Je ideálna na krátke aj dlhšie riasy, na očiach ju vôbec necítite, pri kontakte sú riasy jemné, pekne sa ohýbajú a tvarujú. Neznášam, ak mám mihalnice zlepené a hrudkovité, vyzerá to otrasne, preto chválim konzistenciu, pri tomto produkte sa vám to rozhodne nestane. Špirálu používam denne a som s ňou spokojná, riasy mi predĺži, nadvihne a vôbec ich nezaťažuje. Za mňa palec hore, hlavne za to nedráždivé zloženie a výsledný efekt. :)


Tak čo, nalákala som vás na tento setík? Ak áno, neváhajte dlho, pretože zásoby sa pomaličky míňajú. Môj, ale aj iné sady kozmetiky Clinique nakúpite na Parfemy Elnino.


Krásny zvyšok dňa,
S.

Za poskytnutie setu na testovanie ďakujem zastúpeniu Elnino. 

You May Also Like

4 komentárov

  1. Když zapátrám v paměti, tak jsem od této značky krom vzorečků na pleť nikdy nic nevyzkoušela :-) jsem ale docela ujetá na řasenky, takže mě zaujala právě řasenka. Má přesně takový kartáček, který mám nejraději :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. All About Eyes krémik budem musieť niekedy i ja vyskúšať :). Teraz trpím dosť na tmavé kruhy a ich redukciu by som veľmi uvítala :). Maskaru High Impact som mala v miniatúrke a bola som s ňou spokojná, kľudne by som si zaobstarala niekedy aj jej plné balenie :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. High Impact Mascara patří k mým nejoblíbenějším řasenkám a Clinique mám celkově moc ráda. Výborný je krém Moisture Surge a rtěnka v odstínu Blush Pop je moje každodenní stálice :) Take The Day Off odličovač i balzám jsou produkty, které bych chtěla co nejdříve zkusit.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)