Raňajky u Tiffanyho...

by - 03 augusta

Ahojte,
augustové dni sú plné pohody, slnka a krásnych zážitkov. Mojim momentálnym "zážitkom" je letná prax, nič extra ma toto leto nečaká... Aby som si ho spríjemnila aspoň niečím zaujímavým, venujem sa sebavzdelávaniu a taktiež som sa začala zaujímať o meditáciu a jógu. Niekedy mám pocit, že je toho na mňa príliš veľa, neviem, čo dokončiť skôr a leto je obdobie zmien, relaxu a hlavne zaslúženého odpočinku.
V lete sa často konajú rôzne akcie, párty, narodeninové oslavy alebo svadby. Keďže nie som veľmi sukňový typ, outfity na takéto príležitosti si vyberám vždy jednoduché a hlavne pohodlné. Najradšej mám kombináciu pekného topu, blúzky alebo tuniky a klasiku v podobe čiernych nohavíc. Elegantné a zároveň ženské topy ponúka môj obľúbený e-shop, Bonprix.


Lesklý top ma ohúril nielen svojim ženským a zároveň dievčenským šarmom, ale aj trblietavým vzhľadom. Okrúhly výstrih pristane každej postave, volánikové rukávy zakryjú širšie ramená a lesklý efekt je ideálny nielen na párty, ale aj na pracovné stretnutie. Top je vyrobený zo zmesi rôznych látok ako polyester, viskóza, elastan a kovové vlákna. Napriek tomu sa príjemne nosí, neškriabe ani sa nezaťahuje. Okrem mojej čiernej farby ho nájdete v javorovo červenej a polnočnej modrej. Veľkosť som tentokrát zvolila 32/34, teda XS, no myslím, že mi sedí ako uliaty. Materiál je síce ľahký, no nepresvitá, čím si u mňa získal najvyšší počet bodov. Pri prezeraní stránky ma dojala cena tohto topu, stojí 9,99 eur, teda nezruinuje váš rozpočet a vďaka obsahu kvalitných tkanín čo to vydrží. Lesklý top s volánikmi kombinujem s nohavicami, šortkami, legínami ale aj sukňou. Využijete ho hneď na niekoľko rôznych príležitostí, vyzerá skvelo na narodeninovej oslave, skúške, štátnici, s výraznými doplnkami ho posuniete hneď o level vyššie a keď ho skombinujete s džínsami a vysokými topánkami, budete hviezdiť. Vďaka jemným trblietkám nepôsobí vulgárne, prehnane ani inak nevkusne, určite by som sa nebála vytiahnuť ho aj na pracovný obed. Za mňa rozhodne dobrá kúpa a hneď na niekoľko sezón. :)


Všetky módne, pohodlné, klasické aj športové kúsky objavíte na Bonprix shope. Ich oblečenie je nielen kvalitné, ale aj prudko nositeľné, preto neváhajte a prezrite si ich ponuku. Okrem žien si na svoje prídu aj muži a deti, inak vedeli ste, že v ich ponuke nájdete aj obuv a doplnky?

Čo hovoríte na tento top? Aký je váš štýl obliekania?

Majte krásny deň,
S.

You May Also Like

6 komentárov

  1. Já Bonprix ráda nemám, nevím proč, ale jejich kousky, co nabízí mi přijdou nekvalitní.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavé ale ja by som si to neobliekla :-)
    Inak mám rada športovú módu ale aj elegantnú ;-) Rada to striedam :-)

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa veľmi športový štýl nepáči, avšak do školy nosím len ten, pretože výjazdy máme vždy v maštaliach a na bitúnkoch, neviem si predstaviť, že by som tam šla v lodičkách. :D

      Odstrániť
  3. Ten top ti opravdu sluší! Mě se líbí, ale asi bych si ho vybrala v jiné barvě :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)