Pivná kozmetika Manufaktúra

by - 10 septembra

Ahojte,
už v minulosti poznali ženy silu tekutého žltého zázraku menom pivo. Pivo využívali nielen v domácnosti a kuchyni, ale aj v kozmetike. 
Pivná kozmetika značky Manufaktúra bola inšpirovaná stáročnou tradíciou českého piva, ktoré je známe svojimi blahodárnymi účinkami. Všetky produkty obsahujú skutočné pivo, Ferdinand svetlý ležiak 11%, vyrábaný zo špeciálnej odrody žateckého chmeľu "Vital". 
V kolekcii nájdete prípravky určené na očistu celého tela. 


Pivná kozmetika je skvelou voľbou pre celkovú regeneráciu pokožky a vlasov. Upokojuje pleť, vlasom prinavracia krásu, silu a hebkosť. V jej zložení nájdete prírodné oleje, extrakt z chmeľu a jačmeňa, panthenol a mnoho prírodných ingrediencií s perfektným účinkom. 
Kolekcia obsahuje 9 produktov, od sprchovacieho gélu až po unikátne vlasové sérum. 


Pivný vlasový šampón pre lesk a vitalitu + Šampón snov

Pivný rituál patrí medzi najlepšie prírodné kúry na vlasy. Nič nedokáže zaceliť rozštiepené končeky lepšie ako tento zlatistý mok, nehovoriac o lesku, jemnosti a ľahkom tužiacom efekte. 
Manufaktúra ma v ponuke šampóny, ktoré si jednoducho zamilujete. 

Originálny pivný šampón na vlasy s obilnými výťažkami pre lesk a vitalitu vlasov:

Vlasový bestseller značky sa pýši 97,49 % prírodnými zložkami, ktoré roky podporujú hustotu a prirodzený lesk hrivy. Receptúra šampónu je obohatená o pravé pivo, chmeľový extrakt, mandľový olej a ďalšie bio ingrediencie. Výborne regeneruje, spevňuje a posilňuje vlasové vlákno, znižuje lámavosť vlasov, dodáva objem, má mierny fixačný účinok a upokojuje pokožku hlavy. Je vhodný pre každý typ vlasov a na každodenné použitie. 
Tento zázrak ma zaujal obalom, Manufaktúra to s nimi jednoducho vie. Tekutý poklad sa ukrýva v priesvitnej fľaštičke s horným uzatváraním a milou mašličkou. Keď som si prvýkrát privoňala k šampónu, zaujala ma horkosladká korenistá vôňa, ktorá mi veľmi pripomína pánske parfumy. Šampón ma pomerne hustú konzistenciu, pri aplikácii vám stačí menšie množstvo. Chválim penivé vlastnosti, konečne vegan produkt s bohatou penou, ktorá vám pri kúpaní nesteká priamo do očí. 
Po použití sú vlasy dokonalo prečistené, krásne lesklé a pôsobia hustým dojmom. Nepáči sa mi ale jeho vôňa, vonia úplne ako pánske produkty, čo mne veľmi nevyhovuje. Taktiež som nepozorovala žiadne "ľahšie" rozčesávanie, moje vlasy síce boli objemné a spevnené, no na dotyk mali hrubú štruktúru. Mne tento šampón bohužiaľ nevyhovuje, posunula som ho môjmu chlapovi a tomu sa zasa veľmi páči. Používa ho rád, vraj pekne vonia a vlasy zanecháva dobre tvarovateľné. 
Túto pivnú lásku by som teda odporučila skôr pánom ako ženám, vôňa aj konečný efekt nemusia sedieť každému. Ak vás predsa len zaujal, kúpte si ho vtedy, keď sú vaše vlasy príliš jemné, bez objemu a zničené. 

Šampón snov - extra jemný, revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínom:

Výnimočný zážitok plný dokonalej starostlivosti zažijete so šampónom snov. Obsahuje všetky vitamíny skupiny B, stopové prvky a minerály, ktoré výrazne napomáhajú regenerácii vlasov a pokožky hlavy. Prírodný kofeín zabraňuje nadmernému vypadávaniu vlasov, posilňuje vlasové vlákno a stimuluje ich rast. Extrakt z morskej riasy vlasy hydratuje, zatiaľ čo výťažok z ryže chráni štruktúru vlasu pred nepriaznivým UV žiarením. 98% zložiek je prírodného pôvodu, receptúra neobsahuje žiadne silikóny, preto je vhodná aj pre citlivú vlasovú pokožku. 
Krásny jednoduchý obal, zelená farba šampónu a prírodná bylinná vôňa. Musím zhodnotiť, že tento krásavec je niečo úplne iné. Páči sa mi parfumácia, zloženie aj výsledný efekt. Oba šampóny majú bohatú penivosť a vlasy zanechávajú vyživené. Tento je trocha redší než pivný, no jeho penivosť to nijako neovplyvňuje. Po použití boli moje vlásky jemné na dotyk, ľahko sa rozčesávali, neboli suché a farba vyzerala ako čerstvo nafarbená. Aby som to zhrnula, pivný šampón zvoľte pre pánov, šampón snov pre ženy. :)


Pivný vlasový balzam + Pivná vlasová maska

Pivný regeneračný a hydratačný vlasový balzam pre lesk a vitalitu vlasov výborne dopĺňa celkovú starostlivosť. Okrem piva obsahuje aj ovsený beta-glukán, panthenol, kreatín, jojobový a mandľový olej. Balzam na vlasy dokáže odstrániť elektrizovanie vlasov, hydratuje a spevňuje vlasové vlákno. 
Zaujímavý obal ukrýva biely hustý krém s príjemnou vôňou. Nanáša sa na šampónom umyté vlasy, stačí, ak ho aplikujete po celej dĺžke vlasov, necháte pôsobiť 1-3 minúty a následne opláchnete. Už pri oplachovaní pocítite, že vlasy sú na dotyk iné, príjemne hebké. Po použití sa môžte tešiť z hydratovaných a ucelených končekov vlasov. Vlásky sa veľmi dobre rozčesávajú, nie sú mastné ani zaťažené a celkovo vyzerajú zdravo. Balzam som si obľúbila, používam ho rada a v tomto prípade mi jeho parfumácia až tak nevadí. :P

Pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínom:

Ochranná vlasová maska vytvára akúsi pomyselnú bodku v kompletnej hair care. Prírodné zložky a sila piva vlasy nakopnú, doprajú im bohatú regeneráciu a hydratáciu. Ak hľadáte intenzívne posilnenie, zacelenie a ochranu farby vlasov, s týmto produktom netrafíte vedľa. 
Maska má 200 ml balenie, bylinnú vôňu a zaujímavú textúru. Svetlá farba a krémová konzistencia sa príjemne nanáša, stačia 3 minúty a vaše vlasy budú ako z časopisu. Táto maska je ideálnym spoločníkom pre suché, poškodené vlasy, pre kadere bez života, ktoré potrebujú skrotiť a dostať sa do závideniahodnej formy. 
U mňa je to s maskami trocha horšie, nepoužívam ich pravidelne, preto radšej siaham po balzamoch. Keď si ale doprajem tento rituál, nechávam ju pôsobiť aspoň 10 minút. Pivná vlasová maska dokáže kompletne zoceliť a ošetriť vlasy, vlasy vyživí do hĺbky, s jednotlivými prameňmi sa potom nielen že dobre pracuje, ale sa aj zdravo lesknú. Tak čo, presvedčila som vás? :)


Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov 

Trápia vás riedke vlasy a ich vypadávanie? Odteraz sa nemusíte strachovať o svoju hrivu, aktivačné sérum s obsahom kofeínu a Redensyl komplexu ich nielen uzdraví, ale aj zahustí.
Dokonalý výber prírodných zložiek ako zelený čaj, kofeín a smrekovec reaktivujú kmeňové bunky vlasových vačkov, podporujú ich rast a pri pravidelnom používaní majú lepšie účinky než transplantácia vlasov. Výťažok z chmeľu upokojuje podráždenú pokožku, zatiaľ čo kreatín zvyšuje objem kaderí.
Unikátne sérum ma krásny dizajn, pumpičkový aplikátor je priam nutnosť. Jedná sa o tekutinu, ktorú je dobré nanášať na umyté vlasy ku korienkom a jemne vmasírovať. Efekt sa dostaví po 3 mesiacoch pravidelného používania. Ja ho takúto dlhú dobu nepoužívam, preto vám neviem povedať, či vlasy naozaj zahustí, čo ale viem s istotou je to, že s vlasmi niečo robí. Už na druhý deň po aplikácii bola moja vlasová pokožka ukľudnená, korienky vlasov neboli vôbec zaťažené a všimla som si, že mi vlasy vypadávajú oveľa menej ako zvyčajne. Sérum budem používať aj naďalej, pretože ma zaujalo svojim efektom a pevne verím, že budem mať hrivu ako levica. :P


Marhuľa: 
Jemná antistatická vlasová hmla  + Samoopaľovací pleťový a telový fluid

Tieto produkty som si našla v balíčku ako prekvapenie. Oba prípravky sú z edície Marhuľa, ktorá obsahuje pravý marhuľový olej a výťažky z marhuľovej dužiny. Tie sú známe skvelým regeneračným, zvláčňujúcim a hydratačným účinkom. Okrem toho, tú nádherne sladkú a opojnú vôňu musíte vyskúšať.
Jemná antistatická vlasová hmla pre lesk, hydratáciu a ochranu farby vlasov ma uchvátila. Tento sprej má hneď niekoľko benefitov, chráni vlasy pred UV žiarením, zamedzuje uchyteniu nečistôt a prachu, hĺbkovo hydratuje a posilňuje oslabené vlasy. Ak žijete v meste, táto kráska je pre vás malým požehnaním. Vlasy ponorí do zmyselnej a sviežej vône, zjemní, posilní a vyživí vlasové vlákno. Zabraňuje elektrizovaniu vlasov, výborne odráža svetlo a dokonca ich chráni pri tepelnej úprave. Za mňa rozhodne áno, odporúčam ju všetkými desiatimi.
Samoopaľovací pleťový a telový fluid s marhuľovým olejom a beta-glukánom obsahuje DHA ingredienciu, s ktorou dosiahnete opálený vzhľad rýchlo a jednoducho. Fluid ma príjemnú vôňu, už po prvom použití uvidíte rozdiel. Keď som si ho prvýkrát nanášala, myslela som, že bude fľakatieť. Avšak fluid skvelo priľne na kožu, zanecháva ju hydratovanú a hodvábne jemnú a už po niekoľkých hodinách prirodzene opálenú. Odtieň opálenia si zvolíte počtom a frekvenciou aplikácie, páči sa mi, že sa dá naniesť aj na pleť bez toho, aby upchával póry. Mne sa veľmi pozdáva, určite ho využijem aj v zimných mesiacoch.


Ďakujem že ste to vydržali až do konca, novinky značky Manufaktúra si rozhodne zamilujete, majú výborné účinky a svieže obaly.

Ktoré produkty vás zaujali? Vlastníte niečo od tejto značky? Ak áno, čo konkrétne?

Krásny zvyšok večera,
S.

( Za poskytnutie noviniek na testovanie ďakujem zastúpeniu Manufaktúra. )

You May Also Like

10 komentárov

  1. Pivní řadu mi doporučovala kamarádka, mě spíš ale zaujaly právě ty meruňkové produkty - nádherně voní! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pivná rada je na výpadavanie vlasov, vypadá to lákavo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z pivní řady mám sérum a šampon a ani mi nevadí ta vůně piva :-) a meruňková řada zase úžasně voní, měla jsme masku a byla dokonalá :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. manufakturu zbožňujem, ale asi by ma nenapadlo siahnuť po tejto rade :P myslela by som si, že je určená chlapom :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Táto kolekcia ma akosi úplne minula a popravde, nikdy v živote by mi nenapadlo dať dokopy kozmetiku a pivo :D Ale musím priznať, že produkty vyzerajú veľmi zaujímavo! ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "INSPIRED ME #02"

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Joo :) značku Manifaktura mám moc ráda :) ale tuhle kolekci jsem nezkoušela, ani jsem si k ní v obchůdku nečichala.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To vypadá dobře, pivní kosmetiku mám ráda. A docela mě překvapilo, že používají pivo Ferdinand, to se totiž vyrábí kousek od města, kde jsem dříve bydlela :) No vypadá to dobře, takže to určitě vyzkouším :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tieto produkty vyzerajú zaujímavo, raz som mala pivný šampón od Milvy ten bol tiež super. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný článek, já jsem měla před rokem to aktivační sérum a byla jsem naprosto spokojená a všem ho doporučuji. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pivní šampon mi sedl, to sérum na mě bylo až moc aromatické. Zkoušela jsem i meruňkovou mlhu a ta je teda úžasná :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)