Bioliftingový krém od Annemarie Borlind

by - 26 februára

Ahojte,
v dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť krém, ktorý bude vyhovovať pleti, pretože vonku na ňu číhajú rôzne nepriaznivé vplyvy. Stále viac a viac ľudí sa vracia k prírodnej kozmetike, ktorá prinavráti pleti stratenú iskru a potrebné živiny.
Dnes vám predstavím krém, ktorý patrí do najvyššej rady od značky Annemarie Borlind. Krém je určený pre zrelú pleť, takže sa potešia hlavne ženy, pre ktoré je udržiavanie mladistvej a žiarivej pokožky prioritou. Liftingový krém je luxus sám o sebe, takže si myslím, že za vyskúšanie určite stojí.

Ako viete, vekovo nepatrím do tejto kategórie, preto pre vás krémik vyskúšala moja mamina, ktorá je z neho nadšená. :)


Krém má luxusné balenie, už len pri pohľade na krabičku, v ktorej vám príde, si poviete, to je ale kráľovský produkt. Po rozbalení môžete vidieť papierové „poschodie“, kde sa ukrýva návod na používanie krému a špachtlička, ktorá vám pomôže pri naberaní, aby ste si do krémiku nezaniesli žiadne baktérie. Pod týmto „poschodím“ sa nachádza samotná dóza s krémom. Opäť zlatý vršok s priesvitnou nádobkou. Je to super, pretože tak aspoň vidíte, kedy si treba zaobstarať nový kus.



Konzistencia krému je typická krémová, pričom vonia jemne, prírodne. Krém nezamasťuje pleť, čim neupcháva póry a tvárička môže slobodne dýchať. Obsahuje biolifting komplex, rastlinné látky ako napríklad hľuzovka, botanická kyselina hyalurónová a vitamíny, ktoré aktivujú regeneráciu pleti a podporujú váš boj so starnutím. Vrásky sú zredukované, pleť vyzerá jemnejšie a aktivácia kolagénu, ktorý ma spevňujúce účinky, zabezpečí krajšiu pleť už po týždni.
Bioliftingový komplex prinavracia pleti stratenú hydratáciu, aktivuje obnovu buniek a regeneruje pleť. Krémik je čisto prírodný, nie sú v ňom použité žiadne prísady, ktoré by pleti uškodili. Okrem spomenutých „ingrediencií“, obsahuje tiež rastlinný extrakt z Paracress, ktorý si poradí aj s tými najhlbšími vráskami a dlhodobo ich redukuje. Už sa viac nemusíte báť pigmentových škvŕn alebo iných fľakov na pleti, pretože aktívne látky z morského narcisu si s týmto problémom radi poradia. :)
Aplikácia je veľmi jednoduchá, pomocou priloženej špachtle si naberte potrebné množstvo krémiku. Naneste ho na tvár, dekolt a krk, a jemne rozotrite. Hodí sa tiež ako podklad pod makeup, čiže zvládne viac úloh naraz. A aké dojmy z neho má mamina? Tak tá je úplne unesená. Už po prvom použití si všimla zjemnenie pleti, póry sa stiahli a pleť sa vypla. Mamka tvrdí, že sa pleť viditeľne zlepšila a že vrásočky okolo úst sa viac „narovnávajú“. Samozrejme, nebola by som to ja, keby som krém aspoň raz nevyskúšala. Musím potvrdiť mamkine slová, lebo krém naozaj zjemňuje, vyhladzuje a chráni pleť pred voľnými radikálmi. Počas celého dňa som mala pleť jemnú, vôbec sa nemastila a dokonca s ňou makeup vydržal dlhšie. Páči sa mi tiež nežná vôňa, s ktorou ulahodíte aj citlivým dámam. Mamka naň nedá dopustiť a v spojení s makeupom, o ktorom som písala minule, sa skvelo dopĺňajú. Určite vyskúšajte, krém je trefa do čierneho,alebo skôr do zlatého. :)



Ak si kupujete časopisy, tak ste si mohli všimnúť, že značka Annemarie Borlind sa v nich objavuje stále viac a viac. O ich exkluzívnej rade písali aj v časopise Diéta, čo je skvelá vec, lebo vďaka tomu, objaví túto perfektnú prírodnú kozmetiku viac žien a dúfam, že im sadne minimálne tak, ako mne a mojej mamine.
Zlatúšika kúpite na eshope Annemarieborlind.sk :)


Zaujala vás kozmetika od tejto značky? Uvažujete o kúpe krémiku? Dajte mi vedieť dole do komentárov, rada si prečítam vaše názory.

Prajem krásny deň,
Vaša S.

Za poskytnutie krému na testovanie ďakujem eshopu Annemarieborlind.sk.

You May Also Like

0 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)