Annemarie Borlind perlové sérum

by - 28 júna

Ahojte,
čo by ste povedali na dávku séra plnú energie, hydratácie a ochrany v modernom dizajne? Dnes už kozmetika nemusí byť nudná, a zvlášť ta prírodná.
AnnemarieBorlind prišla na trh s prvými perlovými sérami v BIO kvalite. Okrem krásneho obalu, vône a účinku, pleť napumpujú vodou, ochránia pred voľnými radikálmi a zjemnia.



Beauty perlové sérum na hydratáciu pleti:

Účinok každého séra je jedinečný, no majú aj spoločné vlastnosti. Sérum obsahuje perly v gélovej podobe, ktoré sa pri aplikácii zmenia na trblietavý gél. Unikátne vlastnosti séra, prímesy tých najlepších prírodných zložiek a efekt hodný ceny. Séra sú vhodné pre každý typ pokožky, pretože Annemarie Borlind ponúka 3 varianty- pre zrelú, citlivú a dehydratovanú pleť. Odporúča sa používať ich od 25 roku života. Prípravky sú navrhované tak, aby boli čím najpríjemnejšie na tvári, a aby ich bolo možné aplikovať pod denný krém. Keďže obsahujú trblietky, je vhodné používať ich práve cez deň, na rozjasnenie a prebudenie tváre.
Zloženie sér je prírodné, žiadne silikóny ani umelé farbivá. Nájdeme v nich hlavnú zložku, a tou je zelená riasa, obsahujúca vitamín A a C, minerály a nenasýtené mastné kyseliny. Riasa okrem výživných účinkov má tiež antimykotické (proti plesňové) a antibakteriálne účinky. Zelená riasa bohatá na vitamíny pokožku spevňuje, dodáva jej jemný liftingový efekt a zlepšuje stav pokožky.
Kyselina hyalurónová, ďalšia skvelá zložka, nachádzajúca sa bežne v našich tkanivách, revitalizuje, viaže vlhkosť a vyhladzuje pokožku. A ako sa získava? Kyselinu, ktorú pridáva Annemarie Borlind do svojích produktov je získavaná biotechnologickým spôsobom, telo ju dobre toleruje, pretože sa podobá tej našej, ľudskej.
V perlách nájdeme hnedú riasu, polysacharidy a minerály, známe svojími zjednocujúcimi a spevňujúcimi účinkami. Botanický kaviár, novinka používaná v bio kozmetike, sa v sére taktiež nachádza. Ťažba ekologického kaviáru prebieha v chránenom prostredí vo Francúzsku metódou, zabraňujúcou strate výživných látok z kaviáru.
Perly sú chránené obalom, ktorý účinkom pripomína 3D maticu, zabraňujúcu prenikaniu škodlivín a voľných radikálov.
Hydratačné sérum Beauty pearls sa hodí na suchú, dehydratovanú pokožku. Obal prípravku nesie luxusný závoj, perly v ňom sa krásne ligocú. Balenie má 50 ml, ktoré vydrží veľmi dlho, pretože na jednu aplikáciu stačia 2 dávky. Uzáver je plastový, zatiaľ čo nádobka sklenená. Pumpička je vhodná hlavne na jemnú a čistú aplikáciu séra. Vonia pekne, prírodne, s kvapkou kvetinovej arómy. Používa sa tiež ľahko. Aplikujte pár kvapiek do dlaní a rozotrite na tvári. Po sére je vhodné použiť denný krém. Ja používam hyalurónový hydratačný krém, ktorý vám predstavím v ďalšej recenzii.
Sérum na tvári okamžite vyschne, nezanecháva mastný pocit, práveže cítim uvoľnenie tváre. Perleťové trblietky sa po nanesení krému rozpustia a vaša pleť ostane rozžiarená bez známok viditeľnej perlete. Po dlhšej dobe môžete pozorovať zjemnenú pleť, rozjasnenú a ochránenú. Používam ho tiež na krk, pretože obsahuje bunky z papyrusu, ktoré krk zjemnia a zvláčnia. 
Ak by som mala celkovo zhodnotiť sérum, považujem ho za „must have“ kúsok hlavne teraz, v lete. Pokožke dodá potrebnú vlahu, jemnosť a to, že na tvári nezanecháva mastný a ťažký pocit, je báječné. Ochranu, ktorá vám ponúka sa dá prirovnať k sile opaľovacích prípravkov.
Vhodný najmä v letných mesiacoch, keď potrebujeme ľahkosť a sviežosť. :)


Ak vás sérum zaujalo, kúpite ho na eshope Annemarieborlind.sk za skvelú cenu. 

Poznáte túto značku? Ak áno, čo od nej doma máte?

Pekný večer lásky,
S. 

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem eshopu assay.sk


You May Also Like

4 komentárov

  1. Sérum vyzerá vynikajúco, i balenie je veľmi pekné s nádychom luxusu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. och, v budúcnosti sa chystám kúpiť od nich nejakú celú radu na pleť, samé chvály počúvam na túto značku :) akože a toto sérum vyzerá úúžasne!!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho skús, ich séra sú najlepšie. Rýchlo zaschnú, nie sú mastné. Ideálne na leto, ale aj zimu ;)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)