Dove Derma Spa Summer revived and uplifted+ review

by - 20 júna

Ahojte,
skúškové je v plnom prúde, aspoň u nás, na veterine. Je to škoda, pretože nemám čas vystaviť svoje vápenkové telo slniečku. :( 
Avšak Dove prišiel na trh s novinkou v podobe samoopaľovacieho telového mlieka na svetlú, ale ja tmavú pokožku.
Okrem tejto rady prináša líniu na spevnenie tela s príjemnou vôňou, a skvelým účinkom.



* Dove Derma Spa summer revived tónovacie telové mlieko pre prirodzene vyzerajúce opálenie:

Priznávam sa, že doteraz som neskúšala samoopaľovacie, alebo tónovacie telové mlieka, či gély. Kedže som sa vždy nejako opálila, nepotrebovala som ich. No teraz, na vysokej škole, kedy je učenie prvoradé, nemám čas, a ani chuť škvariť sa na slnku. Toto telové mlieko beriem za svoj skvost v kozmetickej taštičke. Spája v sebe ošetrujúce a zjemňujúce účinky prípravkov Dove, spolu s jemnými, bronzovými tónmi. 
Mlieko testujem mesiac, a výsledky sú skvelé, pozorované najmä na nohách. Kedže som bola svetlá, rozhodla som sa testovať variantu pre svetlý typ pokožky.
Začnem však poporiadku. Obal výrobku patrí medzi luxusnejšie, nakoľko zlatá farba rozžiari aj tú najtmavšiu kúpelňu. Otvára sa šikovne, pomocou uzáveru. Tieto uzávery preferujem aj z dôvodu lepšej a rýchlejšej manipulácie. Po otvorení vás produkt dostane svojou vôňou. Tá je jemná, typická pre Dove, so štipkou uhorky a kvetov. Mlieko má krémovo-gélovú textúru, nie je mastné, nezanecháva stopy na oblečení, ani na pokožke. Zaschne okamžite, prevonia pokožku na dlhé hodiny, a jemný bronzový nádych môžete vidieť už po prvom nanesení. 
Rad Derma Spa obsahuje komplex Cell-Moisturisers, ktorý sa stará o hĺbkovú hydratáciu pokožky. Vedeli ste, že tento komplex bol doteraz používaný len v krémoch na tvár? V mlieku nájdeme zložky z prírodných rastlinných olejov, taktiež samoopaľovacie látky, dodávajúce jemný, zlatistý tón.
Aplikácia je ako pri normálnom telovom mlieku, len si po nej treba umyť ruky. Ak si budete mlieko rozotierať, kľudne ho použijte aj na chodidlá. Okrem krásnej farby, budú jemné, a vláčne. 
Na kréme chcem vyzdvihnúť cenu, stojí okolo 6 eur, taktiež účinok, už po prvom použití bola pokožka bronzovejšia. Nesmiem zabudnúť na fakt hydratácie a jemnej starostlivosti. Mlieko hodnotím veľmi kladne, som s ním spokojná, cítim, a vidím zmeny na mojej pokožke.
Ak vás mlieko zaujalo, aktuálne prebieha súťaž na mojej facebookovej stránke, kde si môžete zasúťažiť o variantu pre stredne tmavú až tmavú pokožku. :)




* Dove Derma Spa uplifted+ telový olej, telové mlieko a gél na telo s masážnou hlavicou pre pružnejšiu pokožku:

Každej žena vie, ako bojovať proti zlej elasticite a pružnosti pokožky. Okrem drepov, klikov, behania a pilátesu, je tiež dôležitá kozmetika. Aby naše telo vyzeralo dokonale, potrebujeme prípravky tak dobré, ako si len vieme predstaviť. Dove ponúka luxusnú starostlivosť plnú vitamínov a látok podporujúcich pevnosť, pružnosť a jemnosť pokožky. V kolekcii nájdete hebký telový olej, ľahké telové mliečko a chladivý gél. 

TELOVÝ OLEJ:

Krásne balenie, jemná vôňa lekna, uhorky v kombinácii s pačuli, santálovým drevom a fialkou, patria medzi plusy tohto oleja.
Obal nie je sklenený, čo je skvelé najmä pre matky s deťmi. Veď vieme, aké vedia byť deti akčné. :)
Uzáver je klasický, šrubovací. Po otvorení cítite sladkú, no nenútenú vôňu. Na pokožke olej vytvára hebký nemastný film, pretože patrí medzi suché oleje. Okamžite sa vstrebáva, nezamasťuje oblečenie, hydratuje veľmi dobre, a pekne spevňuje. 
Ja ho používam na nohy, ktoré mám stále suché a šupinaté. Olej si so šupinkami skvelo poradil, pokožku zjemnil a spevnil. Stojí okolo 10 eur, ale balenie je veľké, vydrží minimálne rok. Použitie je veľmi ľahučké, stačí pár kvapiek oleja aplikovať do dlaní, a rozotrieť ich na požadované miesto na tele. Milujem tento olej, konečne som našla ten pravý. Po ňom si nemusím umývať ruky, ako je zvykom pri ostatných olejoch, pretože pokožku nezamasťuje.
Aplikácia oleja je vhodná hneď po kúpeli, aby pokožka prijala výživné zložky, a podporila nimi svoju jemnosť a pružnosť. :)


GÉL NA TELO S MASÁŽNOU HLAVICOU PRE PRUŽNEJŠIU POKOŽKU:

Najlepšie sú prípravky obsahujúce masážnu pomočku v jednom. Je to nielen praktické, ale tiež vhodné pre každodenný život. Tento gél je úžasný. Aplikácia spevňujúcich prípravkov nebola nikdy ľahšia. Masážne guličky okrem prekrvenia pokožky, zabezpečujú ochladenie kože, čo je ideálne v letných mesiacoch. Ako som spomínala, gél má hlavicu, ktorú len jemne otočíte, takto otvoríte uzávery. Následne stačí jemne stlačiť, požadované množstvo gélu vyjde na guličky, a následne aplikovať na pokožku. Guličky sa krútia, osviežujú a prevoňajú pokožku tela v jednom kroku. 100 ml balenie vydrží pomerne dlho, cena sa pohybuje okolo 10 eur. Vonia rovnako ako olej a mlieko.
Páči sa mi dizajn výrobku, oceňujem rýchle schnutie gélu, nemastné zloženie a žiaden lepkavý pocit.
Spevňujúce účinky sú mierne, ale zato pokožku mám jemnú, ako bábätko. Gél v kombinácii s pravidelným cvičením vyčaruje postavu snov, to vám garantujem. :)


TELOVÉ MLIEKO:

Aby ste aj vy vyskúšali tieto novinky, rozhodla som sa podeliť s vami o toto telové mlieko. Vonia rovnako krásne ako ostatné produkty, konzistenciu má jemne krémovú, vstrebáva sa veľmi rýchlo a čo je super, balenie obsahuje až 200 ml. 
Ak vás očarilo, nájdete ho v súťažnom balíčku. :)


Dove je kozmetika, ku ktorej sa vždy rada vraciam. Pre moju pokožku predstavuje luxusný pocit, pohodlie a jemnosť. 
V ďalšej recenzii vám predstavím telové produkty z rady Youtful vitality.

Ak vás oslovili tieto produkty, a chceli by ste ich vyskúšať, neváhajte sa zapojiť do súťaže na mojom Facebooku, odkaz na súťaž nájdete TU. Okrem Dove produktov nájdete v balíčku lesk na pery a ceruzku na oči. :)


Používate Dove produkty? Ak áno, vyskúšali ste už tieto rady?

Prajem krásny dník,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti unilever.sk 







You May Also Like

17 komentárov

  1. Samoopaľovacie produkty som veru tiež ešte neskúšala, ale celkom sa mi to pozdáva a vyzerá že to má aj naozajstý účinok. Ja sa nerada škvarim na slnku a opalilo ma vždy na dovolenke alebo na kupalisku Takže možno sa niečo podobné odvážim vyskúšať:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa zapoj do súťaže, hrá sa aj o opaľovák. ;) a tento naozaj funguje ;)

      Odstrániť
  2. Tónovacie telové mlieká som si aj veľmi obľúbila, taktiež olej a veľmi rada používam gél s masážnou hlavicou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tonovaci mleko bych rada vyzkousela, tak snad se potesi vyhrat😝

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dove samoopaľovák mám aj ja a myslím, že za tú cenu úplne stačí :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím niečo z tejto rady vyskúšať : )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús a zapoj sa tiež do súťaže, možno sa štastie usmeje práve na teba. ;)

      Odstrániť
  6. Mám v plánu něco vyzkoušet, ten samoopalovák zní dobře :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dove mám naozaj veľmi rada :) a pri tých starých produktoch stále ostávam

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U mňa je celý rad DermaSpa od Dove úplná topka! A tónovacie mlieko ma prekvapilo. Príjemná vôňa aj konzistencia a krásne zjednotí celú pokožku a postupne tónuje. Používám priebežne celý rok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mlieko je ideálne na rýchle opálenie, ja som sa večer natrela a ráno som mala pokožku jemne do bronzova. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)