Freedom paleta rozjasňovačov

by - 27 júna

Ahojte, 
dlho som sa neozvala, no skúšky sú tak otravné a zaberajú toľko času, že až. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na novú, skvelú paletku rozjasňujúcich púdrov, ktoré sú podľa mňa úžasné. :)
Freedom značku kupujem na parfums.sk, pretože tento eshop ponúka nielen ich stálice, ale tiež novinky. Kúpila som si aj sadu rúžov, o ktorej si povieme neskôr.


Freedom Pro Creme and highlight paleta rozjasňovačov má dokonalý, kompaktný obal. Páči sa mi čierna farba a plast, pretože aj napriek tomu, je paleta dosť odolná. Spadla mi na podlahu, a prežila bez škrabancov a rozsypania. V palete nájdete 6 krémovo-púdrových rozjasňovačov a 2 práškové, s efektom zapečenia. 
Tento výrobok sa stal mojím pomocníkom najmä teraz, v lete. Najviac obľúbené tiene sú hlavne tie zapečené, pretože pigmentácia je pri nich skvelá. Každý jeden odtieň je niečim zaujímavý. Zlaté, krémovo ružové ale aj trblietavé, všetky pekne pokope. 
Očaril ma fakt, že sa v palete nachádza zrkadlo. Nie je v nej žiaden aplikátor, ale highlighter si kľudne môžete nanášať prstami. Veľkosť tejto mojej palety je o čosi väčšia, preto sa nezmestí do každej kabelky, no mne to neprekáža. Konzistencia je krémová, po nanesení na tvár sa zmení na jemný púder. Nájdeme v nej aj spomínané práškové odtiene, z ktorej oranžová farba žiari, a biela skvelo rozjasňuje. 
Aplikácia patrí k jednoduchším, určite si s ňou nemusíte lámať hlavu. Stačia prsty, alebo štetec, a ste vybavené. Mne sa osvedčil vejárovitý štetec, ktorý zoženiete trebárs aj na parfums.sk. 
Pigmentácia je pri suchých tieňoch dokonalá, preto stačí menšie množstvo. Krémové odtiene sa so štetcom nanášajú ťažšie, pri tejto konzistencii používam prsty alebo hubku. 
A kde si rozjasňovač nanášam? Jednoznačne nad lícne kosti, na špičku nosa, nad hornú peru do záhybu a pod obočie. Niektoré dievčatá rady používajú highlighter do vnútorného kútika oka, no ja na tento účel volím očný tieň. S niektorými odtieňmi sa dá experimentovať, to znamená že sa dajú použiť ako báza pod očné tiene. Ale na tento účel voľte krémové farbičky, pretože s nimi sa dobre pracuje a nezachádzajú do vrások. 
Highlighter slúži na rozjasnenie unavene vyzerajúcej pleti. Preháňať to  s ním sa neoplatí, veď predsa nikto nechce vyzerať ako socha vytesaná z bronzu. Avšak aktuálne na Youtube dievčatá napredujú s Highlighter challenge, na ktorej sa aspoň ja osobne, dosť zabávam. :)
Cena paletky je 11 eur, obsahuje dokopy 8 rôznych rozjasňujúcich púdrov, a hodí sa ako univerzálna pomôcka pre sviežo vyzerajúcu pleť. Tak čo, kúpite si ju? Ak vás zaujala, nezabudnite si pozrieť varianty s farbami na líčka, tie sú taktiež výborné. :)


Používate Freedom výrobky? Ak áno, aký je váš názor na ne?

Krásny večer krásky,
Vaša S.


You May Also Like

8 komentárov

  1. Já poslední dobou také pouzivam rozjasnovace ale od značky Dermacol v paletce :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na tie Dermacolovské rozjasňovače som počula samé chvály. :)

      Odstrániť
  2. Pěkné barvy, i když na mě se asi třpytí až moc. Možná při přiměřeném nanesení by to ale bylo v pohodě :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na tomto sete je super, že sa farby dajú vrstviť, takže intenzitu si určíš sama. :)

      Odstrániť
  3. Moc pěkná paletka. Asi si ji pořídím.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. páni ta paletka má nádherné barvičky :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)