Styling s Toni&Guy

by - 17 júna

Ahojte,

leto začalo, teploty stúpajú a s nimi prichádzajú problémy, čo s vlasmi. Mne sa v lete osvedčili hlavne copy a drdole. Na večer volím rozpustené vlasy, s krásnymi vlnami. Na to, aby účes držal, a vyzeral famózne, potrebujeme stylingové prípravky. Nie však hocaké, pretože s obyčajným gélom vlny nebudú držať svoj tvar, budú zlepené a nevkusné. 
Toni&Guy ponúka plno prípravkov, s ktorými si vyčarujete účes, aký len chcete. Obľubujete vlny? Žiaden problém. A čo takto dlhé, rovné vlasy? Akoby sa stalo. :)
Ja som vyskúšala sprej s morskou soľou, ktorý ma jednoducho dostal, a gél v spreji pre kučeravé vlasy.
Ako dopadlo moje testovanie?


* Stylingový sprej na vlasy s morskou soľou:

Sprej zaujal moju pozornosť hneď po rozbalení. Obal výrobku je totiž dokonalo letný, farebný a žiarivý. Dizajn výrobku navrhla londýnska návrhárka, Roksanda. Balenie obsahuje 200 ml, z čoho usudzujem, že vydrží celé leto, aj dlhšie. Sprej je určený pre všetky typy vlasov, používa sa na suché, ale aj vlhké vlasy. Vytvára textúru a objem, ktorý pripomína vzhľad plážových vĺn. Tento styling milujem, pretože nie je nič krajšie, ako keď som na dovolenke, a moje vlasy sú nadýchané, vlnité a bohémske. Avšak soľ je soľ, a preto vlasy zlepuje. Aspoň moje. :D No tento sprej je úplne iný. Áno, obsahuje morskú soľ, no vlasy nezlepuje, ani nezaťažuje.
Oceňujem pumpičku, s ňou dosiahnete rovnomerné nanesenie prípravku. Ako som písala, sprej vytvára jemný, plážový efekt, vlásky si držia tvar veľmi dlho, a plusom je vôňa, sladká a opojná, ako kvetiny nakombinované s ovocím. Konzistencia je vodnatá, priesvitnej farby, čo je skvelé najmä pre to, že sa nemusíte obávať bielych škvŕn na oblečení, či vlasoch. 
A ako výrobok používať? Na suché alebo vlhké vlasy, najlepšie umyté šampónom, nastriekajte sprej rovnomerne po celej dĺžke vlasov. Následne vmasírujte prípravok do vlasov, pričom ich stláčajte, akoby ste z nich žmýkali prebytočnú vodu. U mňa sa týmto spôsobom vytvoria jemné vlnky. Na konci pridám pár kvapiek, rozotriem ich v rukách a vytvarujem jemné vlny okolo tváre. Sprej sme skúšali spolu so sestrou, a na jej vlasoch vyzeral ešte lepšie, než na mojich. Tento rok sa chytám na dovolenku do Turecka, a do mojej kozmetickej taštičky beriem aj tohto pomocníka. :) 
Milujem copy, úplne obyčajné "konské chvosty". l
Lenže v lete mám chuť experimentovať, a tak som skúšala vytvoriť cop s použitím spreja. Vlasy vyzerali skvelo, copík držal, pôsobil sviežo a nadýchane. 
Určite odporúčam, hlavne v lete, aby aj tie krásky, ktoré nemajú možnosť ísť k moru, vyskúšali efekt "morských" vlasov. ;)


* Gél v spreji pre vlnité vlasy:

Prípravok na vlasy z kolekcie Classic, ktorý by sa mal nachádzať v každej kúpeľni. Závidím dievčatám s dlhými a bohatými vlnami. Žiaľ, príroda nenadelila každému rovnako, preto ženy, ktoré bohaté vlny nemajú, musia siahať po kulmách a produktoch, s ktorými si ich vyčarujú. Tento gélik má 150 ml balenie, vhodné do kabelky. Je určený na tepelný, ale ja obyčajný styling. Vlasy rozdeľuje, kučery drží a nezaťažuje. Obsahuje látky vhodné pre kučeravé vlasy, pretože vďaka nim budú kučierky jemné, zregenerované a prirodzene hebké. Balenie obsahuje pumpičku, vonia veľmi pekne, sladko. Gélová konzistencia je nelepivá, dobre sa s ňou pracuje. Aplikácia patrí medzi tie najjednoduchšie, aké kedy boli. Stačí jemne nastriekať do vlasov počas dňa, na osvieženie účesu. Pri tepelnom stylingu opäť nastriekame do vlasov, vytvarujeme vlny a opatrne vysušíme. 
Mne sa osvedčil hlavne večer, pretože s ním vlásky držali, nádherne voňali a vlny nespadli. Pri prirodzene kučeravých vlasoch zabraňuje krepovateniu, vlnky vyzerajú sviežo, nie ako perie. Oddelí ich, nadvihne a obalí ochrannou vrstvou, ktorá vlásky povzbudí a ošetruje. Na fotke si môžete všimnúť copík s použitím gélu, ktorý vyzerá nadýchane, a je vhodný ako účes na každý deň. :)


Máte skúsenosti s Toni&Guy výrobkami? Ak áno, čo by ste mi doporučili?

Krásny deň,
Vaša S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem toniandguy.sk.



You May Also Like

2 komentárov

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)