Keď ich miluješ, nie je čo riešiť :)

by - 02 júla

Ahojte krásky moje,
kvôli skúškam som s článkami pozadu, no verím, že mi to odpustíte. :)
Dnes mám pre vás prichystanú recenziu na výborné vecičky z eshopu krasnakazdyden.cz. Ak ma sledujete dlhšie, viete, že tento eshop je mojou srdcovkou, pretože produkty, ktoré ponúka sú bio, a tie ja môžem. :P


* Soaphoria Nutrishamp organický šampón na suché a poškodené vlasy:

Už dlhšie som chcela vyskúšať šampónik v bio kvalite, a poviem vám, že tento ma opäť raz nesklamal. Klasický obal, s unikátnym hliníkovým vrchnáčikom, v sebe ukrýva oranžový elixír pre moje vlasy. Milujem umelohmotnú nádobku, ktorá je skvelá najmä kvôli tomu, že sa v sprche nerozbije. Šampón má výhodu aj v spôsobe aplikácie, pretože na vrchu sa nachádza uzáver, ktorý dovolí vytlačiť len toľko šampónu, koľko treba. To je podľa mňa skvelé, nakoľko veľa vlasových produktov nemá tento uzáver, a šampón potom tečie kade tade. Vonia neskutočne krásne, kombinácia pomaranča, medu, ópia a ylang-ylang pôsobí osviežujúco, a pritom omamne.
Pri aplikácii radím použiť menšie množstvo, a radšej pridať, pretože vás šampón prekvapí svojou penivou schopnosťou. Rovnomerne napení dlhé, ale aj krátke vlasy. Ja som si ho nechávala pôsobiť niekoľko minút, pretože tak mi vlasy nielenže dlhšie voňali, ale sa tiež lepšie rozčesávali. Po umytí som mala vlásky jemné, hladké, vôbec sa neuzlili, a čo je super, dali sa bez problémov rozčesať. Produkt používam dlhšie, a za ten čas som videla zmeny na mojich vlasoch v podobe menej rozštiepených končekov a bohatej hrivy. Taktiež vlasy vyzerali zdravšie, veľmi dlho voňali, a zmenu si všimlo aj moje okolie. Moje vlasy vyzerali viac nadýchané, menej sa mastili a čo je super, končeky sa mi viac neštiepia. Cena šampónu je podľa mňa primeraná, pretože vydrží fakt dlho, netreba ho zbytočne "čapať".
Tento výrobok je vhodný na suché a poškodené vlasy, na tie zaberá. Na mastné vlasy by som ho neodporúčala, predsa len, môže ich zaťažiť a viac mastiť. Avšak nemusíte sa báť, eshop ponúka okrem Soaphoria organický tekutý šampón na suché a poškodené vlasy varianty na mastné aj normálne vlásky. :)


* Soaphoria hroznový olej bio panenský:

Moja pleť potrebuje jemnú starostlivosť. Odkedy používam prírodné produkty, tváričku mám ako z časopisu. K mojej hygiene patrí tiež starostlivosť o očné okolie. Moje je v poslednom čase suché, a šupinaté, a to hlavne v oblasti pod obočím. Moje pery a noštek sú tiež vysušené, preto som rada za tento zázrak. Hroznový olej som si vybrala preto, lebo je vhodný na mastnú, aj citlivú pleť, pokožku neupcháva, a krásne ju hydratuje. Tento olej je za studena lisovaný, hodí sa všetkým vekovým kategóriám, a pleť vážne dostane do pohody a krásy. Obal oleja pripomína starú pivovú fľašu, čo je podľa mňa zaujímavý nápad. Stojí 4 eurá, vynikajúci pomer ceny a kvality. Hroznový olej sa dá použiť aj ako toner, na čistenie pleti a tiež na masáž tváre. Pery vynikajúco premastí, budú vláčnejšie a jemnejšie. Ja si ho natieram večer, aby olej pôsobil počas noci. Ráno sa zobudím s pleťou bez suchých miest a šupiniek. Používam ho tiež na masáž chrbta alebo tváre. 
Stačia 2 kvapky a olej sa postará o hydratáciu, jemnosť a krásne vyzerajúcu pokožku. :)


* Soaphoria pleťová naparovacia tabletka Vitatab:

Túto maličkú tabletku som skúšala prvýkrát. Predtým som si pleť nenaparovala, no počula som, že naparovanie je veľmi dobré na póry, ktoré otvorí a prečistí. Naparovacia tableta Vitatab ma zaujala svojimi účinkami a zložením. Obsahuje citrusové plody, vhodné pre uvoľnenie napätia a stresu. Nájdeme v nej tiež aloe vera, ktoré pleť hydratuje a má protizápalové účinky. Použitie tabletky je hravé, a jednoduché. Stačí ju ponoriť do horúcej vody, tabletka začne šumieť a peniť, až sa z nej uvoľnia všetky potrebné látky a zmení sa na jemný, žltý kúpeľ. Potom stačí prehodiť uterák cez hlavu, nakloniť sa nad kúpeľ, a pleť napariť. Samozrejme, pokožka musí byť čistá a bez makeupu. V balení sa nachádzajú presne 2 kusy produktu. To je super, lebo vám balenie vystačí na 2 týždne. Myslím, že stačí, ak sa naparíte raz týždenne. Už po prvom použití budete cítiť jemnejšiu pokožku, póry budú stiahnuté a vyčistené. Veľmi super vecička najmä na čierne bodky na nose. Mne ich skvelo otvorila, a potom už len stačilo jemne zatlačiť, a oni pekne vyšli. Odporúčam všetkým dievčatám s čiernymi bodkami a vyrážkami, pretože kúpeľ ich uvoľní, a následne je s nimi lepšia "práca". Tablety pomohli aj môjmu mužovi, takže kľudne sa naparujte spolu so svojou polovičkou. :)
Určite ich odporúčam, cena za 2 kusy je 2 eurá. Výborná cena za bio produkt, však? :)


* JASON ústna voda Sea Fresh:

Dievky moje, z tejto vody som nadšená najviac. Tak výbornú prírodnú ústnu vodu som ešte nikdy neskúšala. Konečne účinok a sila ako Listerine, ale bez chemikálii a štípania. Vynikajúci účinok, svieži dych, ktorý trvá, sila pepermintovej žuvačky a príjemný pocit v ústach je samozrejmosť. Ústna voda ma natoľko zaujala, že si v budúcnosti zaobstarám ďalšie príchute. Čo ma na jej dostalo?
Už na prvý pohľad balenie, ktoré určite nepatrí medzi klasické. Príjemná nebesky modrá farba v kombinácii s obrázkom mentolu ma lákala vyplachovať si ústa čoraz častejšie. 473 ml balenie vydrží veľmi, ale že veľmi dlho. Ako viem že veľmi dlho? Voda je totižto tak koncentrovaná, že je potrebné riediť ju s obyčajnou vodou v pomere 1:1, čo znamená, že vám balenie bude robiť radosť cca pol roka. Fakt úžasné, veď si vezmite, koľko ušetríte. :)
Pred použitím ústnej vody je dôležitá hygiena zubov, preto si zuby najprv vyčistite zubnou pastou. Po čistení otvoríte fľašu, troška nalejete do vrchnáčika a doplníte vodou. Vyplachujete po dobu 20-30 sekúnd s tým, že je vhodné vodičku troška v ústach podržať. Svieži dych, žiadne bolesti zubov, jemný bieliaci efekt, to všetko ponúka ústna voda Sea Fresh. Som rada, že sa konečne vyrábajú bio produkty slúžiace na ústnu hygienu. Tak môžu ľudia pocítiť silu prírody, dávnej "osviežovačky dychu"- mäty priepornej. :)


* Soaphoria šumivá kúpeľová guľa Meduňková limonáda:

V minulej recenzii som vám spomínala, že môj názor na guličku sa dozviete neskôr. Nastal čas, a gulička bola vyskúšaná. 
V prvom rade chcem vyzdvihnúť balenie, ktoré je hygienické a obal neprepúšťa vodu či iné nečistoty. Guľa sa vloží do horúceho kúpeľa, počká sa, pokiaľ došumí a wualá, kúpeľ je hotový. 
Páči sa mi, ako guľa zafarbí vodu vo vani, no čo sa mi nepáči, je jej efekt. Po ponorení a niekoľkých minútach bola moja pokožka mastná, olejové zložky a bylinky, ktoré guľa obsahuje, boli po celej vani. Guľu odporúčam na fakt suchú pokožku, mastná sa len viac zamastí. Moju pokožku zaťažila, zamastila a čo bolo najhoršie, mastnota sa ťažko zmývala. Ak však máte extrémne suchú pokožku, olejový kúpeľ je pre vás to pravé, orechové. 
Ak by som mala zhrnúť moje dojmy, tak som sklamaná, pretože som sa na ňu tešila. Skoro každý ju prirovnával k Lush guličke, no ani toľko nešumela, ani nevytvárala žiadnu penu, či bublinky. Je však jedno pozitívum, ktoré šumivá guľa  má- vôňa. Krásne relaxačná vôňa plná mentolu, citrusových plodov a medovky. Ideálna na uvoľnenie svalstva a na relaxáciu. :) 



Nakupujete na eshope krasnakazdyden.cz? Ak áno, ktoré produkty milujete?

Krásny deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov ďakujem krasnakazdyden.cz



You May Also Like

9 komentárov

  1. Po tom šampone som pokukovala aj ja, ale nechala som si ho na neskôr. :-D tiež som skúšala tie šumivé bomby, písala som aj recenziu :) sú skvelé a voňavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na krasnakazdyden nakupujem a produkty, ktoré stohto eshopu milujem sú kondicionér Soaphoria na normálne vlasy bez lesku, ktorý je 100% najlepší kondicionér aký som kedy vyskúšala a Jason zubnú pastu Sea Fresh už tiež nedám z ruky. Krásny článok ;-)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inač Soni pokiaľ máš suché očné okolie. tak ti odporúčam Dulcia očný krém s kofeínom, ktorý sa dá taktiež použiť aj na iné suché oblasti tváre alebo aj na oblasť lakťov. Vydrží strašne dlho lebo ho stačí máličko. Majú ho taktiež na krasnakazdyden :-)

      Odstrániť
    2. Jj viem, ten krém mám, no používam ho najmä večer. A na ústa mi olej fakt pomáha, sú potom oveľa jemnejšie :)
      A tak ako pasta tak aj voda ústna sú výborné, určite skús ;)

      Odstrániť
  3. z těchto produktů nic neznám, ale o soaphoře čtu v poslední době skoro pořád, asi to bude hodně dobré:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, to je;) určite vyskúšaj túto značku, ja som s ňou veľmi spokojná. :)

      Odstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)