ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE - 24h Hyalurónový hydratačný krém

by - 12 augusta

Vitajte späť na mojom blogu. :)
Krémov nikdy nie je dosť, všakže? V mojom prípade mám doma niekoľko druhov krémov, pretože moja pokožka sa mení, v lete je úplne iná, ako v zime. Keďže obľubujem prírodnú kozmetiku, potešil ma krémik ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE - 24h Hyalurónový hydratačný krém sľubujúci 24 hodinovú hydratáciu pokožky, ktorý je obzvlášť vhodný na letné mesiace.
Poďme si o tomto kréme niečo viac povedať. :)


Naše telo je zložené z viac ako 70 percent vody, preto pitie tekutín je pre nás veľmi dôležité. Avšak, telo vieme hydratovať zvnútra, a čo naša pleť? Pleť je veľmi jemná kožná bariéra, ktorá nevyhnutne potrebuje vlahu a vodu. Ak ju nedostane, reaguje suchými miestami a je viac drsnejšia. ANNEMARIE BÖRLIND ponúka sadu kozmetiky určenú primárne na hydratáciu pleti a na dodanie vlhkosti samotnej pokožke. Línia Aquanature zahŕňa krém, masku na tvár, očný krém, pleťový sorbet a iné, úžasné produkty.
Základom každého výrobku ANNEMARIE BÖRLIND sú prírodné extrakty. To je logické, veď jedná sa o bio kozmetiku. Kyselina hyalurónová, základný spojenec v kozmetike, má za úlohu viazať vodu. Tá v tomto kréme je získaná organickým spôsobom z huby zvanej Tremella Fuciformis, čím opäť potvrdzuje svoju garanciu prírodnosti. Viaže do seba veľké množstvo vody, čo zaručuje intenzívnu vnútornú hydratáciu kože. Krém dodáva pleti okamžitý príjemný pocit a zanecháva pleť žiarivo krásnu. Papyrus, presnejšie fyto bunky z papyrusu, sú v kréme obsiahnuté najmä pre ich schopnosť bunkového delenia a pre posilnenie hydrolipidového plášťu na pokožke. Papyrus pochádza z južnej Európy, Ázie a Afriky, v minulosti sa používal ako papier na písanie, no po objavení účinkov jeho fyto buniek sa začal používať v bio kozmetike. Fyto bunky zlepšujú štruktúru pokožky, znižujú predčasné starnutie a čo je super, pleť je žiarivejšia, jemnejšia a hladšia. Okrem týchto základných ingrediencií nájdete v kréme aloe vera alebo výťažky z morských rias. Aloe vera obsahuje veľké množstvo aminokyselín, vitamínov a minerálov, čím chráni pokožku pred stratou vlhkosti a vonkajším prostredím.
ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE - 24h Hyalurónový hydratačný krém  na tvár má decentné, biele balenie. Vrchnák ma na povrchu vyryté písmena značky v striebornej farbe, čím sa obal stáva zaujímavejší. Po otvorení sa pod vrchnákom nachádza strieborná hliníková fólia, ktorá slúži na ochranu krému. Keď fóliu strhnete dole, opantá vás jemná, zmyselná vôňa krému. Pripomína mi morský vánok zmiešaný s kvetinovou arómou. Každému môže produkt voňať inak, no mne pripomína zmes sviežosti a opojnosti v jednom. Krém má konzistenciu pripominajúcu krém zmiešaný s gélom. Má typickú bielu farbu. Po nanesení sa musí dlhšie masírovať po tvári, pretože chvíľu trvá, pokiaľ sa vstrebe. Po vstrebaní zanecháva pokožku jemnú, akoby so zamatovým pocitom a pekne ju vzpruží. Ja ho používam na deň, väčšinou pod makeup, pretože sa s ním dá dobre pracovať. Makeup sa nerozlieva a ani nedrobí, povedala by som, že konzistenciou je to klasický hydratačný krém, ktorý potrebuje každá jedna žena. Účinkom sa značne odlišuje od bežných komerčných hydratačných krémov. Už po pár dňoch som cítila, že moja pleť sa akoby „napila vody“, jemné vrásky boli vyhladené, celkovo sa pleť vzpružila a rozžiarila. Krém som na dvojtýždňový test požičala aj svojej 31 ročnej kamoške, ktorá má zmiešanú pleť s klasickou T-zónou. Bolo zaujímavé u nej sledovať ako pleť odpovedá a mení sa každý deň. Po 2 týždňoch sa u nej zázračne zmiernila tvorba mazu v T-zóne, zjemnili póry a pokožka sa celkovo zjednotila a vzpružila. Netreba zabúdať, že aj mastná, či zmiešaná pleť potrebuje vlahu a hydratáciu. Výrobca BÖRLIND však myslel aj na ženy s mastnejším typom pleti a vyvinul špeciálne pre ne ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE - Hyalurónový krém Sorbet ktorý je ultra ľahký, nezanecháva mastný film a hĺbkovo hydratuje pokožku.


Po viac ako mesačnom testovaní môžem zhodnotiť, že krém pleť výrazne vyhladzuje a zjemňuje, na tvári zanecháva príjemný pocit sviežosti, pokožku mám viac hebkú, vyplnenú, vyživenú a rozžiarenú. Jedinou slabinkou, ktorá mi po čase začala prekážať, bola výraznejšia vôňa, ale ako sa hovorí- sto ľudí, sto chutí. Pri samotnej aplikácii je potrebné dlhšie počkať, kým sa krém vstrebe a pri nanesení väčšieho množstva ostáva pleť lesklá, preto opatrne pri nanášaní. Treba vyskúšať svoje množstvo, koľko vám bude sedieť a stačiť. Mne stačili 4 bodky na čele, lícach a brade. :) Krém sľubuje 24h hydratáciu, čo môžem na vlastnej pokožke potvrdiť, pretože tvár bola nabitá vlahou po celý čas. Borlinďáci v Nemecku vedia presne, čo robia a ide im to veľmi dobre. Viditeľný účinok zlepšenia stavu pleti potvrdzujem nielen ja, dokonca si to všimlo aj moje okolie, čo ma veľmi teší. Teraz už chápem, prečo tento produkt získal najviac ocenení vôbec. Cena verzus kvalita a objem je taktiež veľmi prijateľná. :)


ANNEMARIE BÖRLIND AQUANATURE - 24h Hyalurónový hydratačný krém si môžete zakúpiť na stránke www.assay.sk, kde sa moja obľúbená bio kozmetika predáva.


Okrem toho v súčasnosti dodávateľ ponúka balenie s hydratačným perlovým sérom grátis, čo celkový účinok a efekt ešte znásobuje. Hyalurónový hydratačný set tak vychádza za cenu krému, a ako bonus dostanete perlové sérum, skvelé však? :)

Zaujala vás táto recenzia? Používate prípravky od ANNEMARIE BÖRLIND?

Pekný deň,
S. 

Za poskytnutie výrobku na testovanie ďakujem www.assay.sk.

You May Also Like

4 komentárov

  1. Túto značku kozmetiky nepoznám, alebo som teda nepoznala, až doteraz, haha. Ja mám doma tiež plno krémov a nie a nie ich zužitkovať :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímá recenze, značku neznám, ale vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)