Nivea čistiaca pleťová starostlivosť

by - 10 augusta

Ahojte kočky,

aj keď som pracovne vyťažená, snažím sa blogu naplno venovať. 
O čistení pleti sme si už veľakrát rozprávali, takže všetky dobre vieme, aké je dôležité.
Niektorým ženám a dievčatám vyhovujú krémové produkty. Ja som doteraz nebola nadšenec týchto čistiacich prípravkov, pretože ma na tvári štípali a pálili. Avšak, keď som vyskúšala novinky od značky Nivea, zmenila som názor. :)


* Čistiaci pleťový krém Creme Care:

V mojej kúpeľni nájdete gély, oleje a peny, no krémový produkt na čistenie pleti som ešte neskúšala, preto ma veľmi zaujal. 
Krém má ošetrujúce ingrediencie, ktoré udržujú prirodzenú rovnováhu a hydratáciu pokožky. Komplex panthenolu a euceritu zanecháva pleť jemnú, hebkú a čistú. Odličuje a zbavuje pleť nánosov makeupu, panthenol má regeneračné účinky na pleťové bunky, a eucerit posilňuje ochrannú bariéru pleti.
Obal mi dokonalo vyhovuje, pretože má otvárací systém, nie šrubovací, čo je, ako som už dávnejšie spomínala, rýchlejšie a praktickejšie. Modrá farba je symbol značky, obaly sú rafinovane navrhnuté, sú jednoduché, no predsa vás upútajú. Povrch obalu je matnejší, preto sa v ruke dobre drží, a nekĺže. Okrúhle logo Nivea má lesklý povrch, vyzerá pekne, a dopĺňa celkový vzhľad produktu.
Tuba obsahuje 150 ml prípravku, vydrží pomerne dlho, nakoľko stačí malé množstvo, a pleť skvelo odlíči. Po otvorení vrchnáka vás ako prvé zaujme vôňa, čistá a klasická, tá, ktorú poznali už naše mamy a babky. Jemná, nevtieravá, a predsa veľmi krásna. 
Pred čistením pleti je dôležité pokožku navlhčiť. Kedže sa jedná o krémový produkt, v spojení s vodou vytvorí bohatú emulziu. Mne stačilo množstvo vo veľkosti orecha, niekedy aj menej, každý ako chce a ako je zvyknutý. :) 
Krém sa skvelo rozotiera, pracuje sa s ním fajn, pretože pleť nezamasťuje, čo je u mňa veľké plus. Po čistení si krém opláchnite vodou, a jemne osušte. Už po prvom použití pocítite rozdiel, to vám garantujem. 
Moja pokožka bola viac menej vysušená, pretože som sa vrátila z dovolenky, kde moja pleť nedostávala až toľko výživy, ako by potrebovala. Krém vrátil mojej pleti jemnosť, hydratáciu, a odličuje tak skvelo, že ma po použití oči nepália, ani neslzia.
U mňa uspel na plnej čiare, presvedčila som sa, že odličovanie s krémovým produktom nemusí byť zlé, a ak natrafíte na dobrý výrobok, budete nadšené. 
Krémik môžete použiť na suchú, zmiešanú, ale aj mastnú pleť, póry nezaťaží, ani neupchá, takže hurááá, kto miluje krémové produkty, šup na nákupy. ;) 


* Čistiace pleťové mlieko Creme Care:

Moja prvá skúsenosť s odličovacím mliekom bola katastrofálna. Mlieko ma štípalo, pálilo a slzila som ako besná. Pri prvom použití mlieka som bola opatrná, bála som sa, že ma začne štípať, a nastane situácia, ako pred rokmi. Rátala som s najhorším, no po použití som bola mierne v šoku. Oči nepálili, neslzili, a dokonca mlieko odlíčilo špirálu jedným ťahom. :O
Mlieko obsahuje ošetrujúce zložky, rovnaké, ako má krém. Ošetruje, zjemňuje a revitalizuje pleť, prinavracia jej stratenú hydratáciu a hebkosť. Úžasne najmä pre očné okolie, pretože ho nielen odlíči, ale aj vyživí a zjemní. 
Modrá je dobrá, modrá je Nivea. Opäť skvelý obal, protišmykový povrch, dobré držanie v ruke a horné otváranie. Na vrchnákoch majú oba výrobky vyryté logo značky, ktoré je bielej farby, a podľa mňa sa k obalu dokonale hodí. 
Mlieko používam s vatovými tampónmi, kvapnem pár kvapiek mlieka na tampónik, a jemne odlíčim celú tvár. Používam ho aj na oči, ako som spomínala vyššie, a tá sila odlíčenia je neskutočná. Stačí mi jeden tampón, a odlíčim celé oko. Tampón priložím na celé viečko, nechám chvíľku pôsobiť, a zotriem. Nikdy by ma nenapadlo, že má Nivea tak dobré odličovacie prípravky. Z mlieka som taktiež nadšená, hodí sa na každý typ pleti, má zloženie, ktoré je hutnejšie ako pri kréme.
Používam ho denne, odkedy som sa vrátila z dovolenky, a myslím, že svoju službu odvádza na výbornú. ;)


Zaujali vás novinky od značky Nivea? Radi by ste si o nich prečítali viac? Kliknite na stránku nivea.sk, kde nájdete moje, ale aj iné prípravky, s ktorými pôjde čistenie ľavou zadnou. :)

Používate čistiaci gél, mlieko alebo vodu? Ak áno, aké značky preferujete?

Krásny deň,
S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu nivea.sk.

You May Also Like

10 komentárov

  1. Nivea je jedna z mojich najviac obľúbených značiek kozmetiky na slovenskom trhu. Klasické krémy som používala už ako malá. A na takýchto produktoch milujem tú vôňu. A tú zlú skúsenosť s odličovacím mliekom si mala práve s týmto? Lebo ja mám mlieka rada a toto je jedno z najlepších aké som kedy vyskúšala. :D
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nie, ta zlá skúsenosť bola s Avon odličovacím mliekom, v bielom obale, to je odporné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som tiež skúšala asi raz dalo sa ale už som ho viac nekupovala, kedže som našla lepšieho z lidla Cien a za tym bude pokračovať Nivea:))

      Odstrániť
    2. Na ten Cien sa teším aj ja, mamka si ho chce kúpiť, tak ho potom vyskúšam tiež. ;)

      Odstrániť
  3. ja mám veľmi rada mlieko na odličovanie, hlavne okolo očí a tento produkt mi hrá do karát, čistiací krém na tvár som ešte nemala ale určite si kúpim aj ten si ma presvedčila hlavne cez zimu sa mi zíde kedže všetko ostatné pleť vysušuje ako divé a ja ju mám vtedy chrozne suchú.. inak už som čítala aj také že tieto produkty proste nepasovali takže na každom je to individualne a treba len skúsiť:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, každý sme iný. No ak si doteraz nemala problém s Nivea výrobkami, podľa mňa ti zapasujú. ;)

      Odstrániť
  4. Pekná recenzia Soni :) Ja krémové prípravky na odlíčenie a čistenie pleti moc nemusím, najradšej mám čistiace gély, micelárne vody a toniká na dočistenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, krémový gél som skúšala prvý krát, a fakt ma prekvapil. :)

      Odstrániť
  5. Anonymný10/8/16 23:51

    Dřív jsem měla oblíbený obyč krém Nivea :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)