Ziaja- starostlivosť o očné okolie

by - 30 augusta

Ahojte,
ak poznáte značku Ziaja, určite viete, že je úžasná. Ak ju zatiaľ neregistrujete, niečo vám o nej prezradím. :)
Ziaja je poľská značka, ktorá sa stará nielen o našu tvár, ale aj telo a vlasy. Všetky ingrediencie, používané pri výrobe, sú prírodné, vysoko kvalitné a dermatologicky testované. Zloženie produktov je na báze farmaceutických expertíz, preto sa výrobky hodia na rôzne kožné problémy, či vrásky. Firmu založili v roku 1989 Alexandra a Zenon Ziaja ako rodinný podnik, ktorý sa rozrástol do celého sveta. Kozmetika je výborná, cenovo dostupná, a predajne nájdete v Košiciach, Poprade, Trnave a po novom, aj v Trenčíne.
Testovala som pre vás niekoľko produktov, a dnes si povieme pár slov o očnej starostlivosti.



* Ziaja očný krém proti vráskam- petržlen:

Protivráskový krém na oči ma príjemne prekvapil. Krém ma natoľko zaujal, že si ho určite znova zaobstarám. Čo ma na ňom zaujalo?
Krém je zabalený v bielej krabičke, ktorá je ešte obalená celofánom. Páči sa mi takéto balenie, pretože krém je na 100% chránený pred poškodením, či otrasmi pri preprave. Po vytiahnutí krému z krabičky ma uchvátil objem, 15 ml je pomerne dosť. Vkusné balenie, otváranie pomocou šrubovacieho vrchnáčika, výborný aplikátor, a ešte lepšie zloženie. Petržlenový očný krém má jemné, neparfumované zloženie. Medzi jeho hlavné ingrediencie patrí olej z listov petržlenu, provitamín B5, vitamín A a E. Je určený na všetky typy pokožky, používanie nie je vekovo obmedzené, a čo je úžasné, bojuje proti prvým a mimickým vráskam. Kedže má neparfumované zloženie, je vhodný pre nositeľov kontaktných šošoviek, ale aj pre citlivé oči. 
Čo sa týka účinkov, pokožku spevňuje, rozjasňuje, hydratuje a zabraňuje tvorbe vrások. 
Krém sa ma používať každý deň, ideálne večer, na očistenú tvár. Ja som si naniesla troška krému na prsty, rozotrela som ho, a "vklepala" do pokožky. Tento spôsob aplikácie zabezpečí spevnenie, a zbytočne nedochádza ku treniu pokožky, čo vedie k vytváraniu vrások. 
Môj názor:
Našla som krém, ktorý ma prekvapil nielen efektom, ale aj konzistenciou. Nemastné zloženie, okamžité vstrebanie, a príjemný pocit na pokožke. Produkt vyhovuje mne, mojej mamine ale aj tete. Všetky sme ostali príjemne prekvapené, pretože krém skvelo hydratuje, vypína očné okolie, a nedráždi oči. Ak sa vám tvoria šupinky, alebo vás trápi suchá pokožka v okolí očí, tento krémik je pre vás ako stvorený. Zloženie je prírodné, netestované na zvieratách, eko friendly, a vhodné aj pre vegánov. Mne sa osvedčil, používam ho denne, a okolie očí mám skvelo vyhladené, tmavé kruhy sú menej viditeľné a ja môžem vyjsť na ulicu bez očného korektora.  



* Ziaja očný gél proti opuchom- šalvia:

Gélové produkty na oči ma doteraz nenadchli, preto som bola zvedavá, ako u mňa zaboduje tento krásavec. Očný gél je taktiež ako krém, vyrobený z prírodných zložiek- výťažok zo šalvie a D-panthenol.
Biely obal výrobkov je rovnaký, akurát ich rozoznáte na základe nápisu a farby krúžku. Očný gél proti opuchom znesie každý typ pokožky a v každom veku. Bojuje proti vačkom, opuchom a tmavým škvrnám, očné okolie osviežuje, zanecháva príjemné na dotyk a rýchlo sa vstrebe. Vhodný je tiež pre nositeľov šošoviek či alergikov.
Používa sa ako krém, stačí ho jemne "vklepať" pod oči. 
Môj názor:
Aj napriek tomu, že sa gél okamžite vstrebal, mala som pocit lepkavosti. Po čase pocit zmizol, takže by s tým nemal byť problém. Mamka tvrdila, že jej vyhovuje, a to má mastný typ pokožky. 
Efekt bol viditeľný až po 5 použitiach, takže v tomto prípade treba byť trpezlivý. Produkt neobsahuje žiadne parfumy, čo ma veľmi teší, moju pokožku osviežil, a bol vhodný aj ako podklad pod korektor. Gélová konzistencia a redukcia opuchov- tento očný gél sa hodí aj pre mladú pleť, napríklad po párty, vtedy okolie očí rozjasní a ukľudní. Ja osobne ho používam ráno, myslím, že cez deň skvelo ochráni pokožku a prinavráti jej stratenú vlahu.


Poznáte tieto produkty? Ak áno, ako ste s nimi spokojné?

Krásny deň,
vaša S.

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem spoločnosti ziaja.sk.

You May Also Like

4 komentárov

  1. Petrželkový krém mě už dlouho láká. Pravidelně používám od Ziaji odličovací mléko a je skvělé, krásně hydratuje.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)