Dove Derma Spa Cashmere comfort

by - 19 novembra

Ahojte,
Dove prišiel na trh s novinkami v podobe telových produktov a krému na ruky. 
V poslednom období sa značka vyšvihla, čo sa mi veľmi páči. Pri Dove výrobkoch som zvyknutá na kvalitu, luxus a komfort, ktorý na pokožke zanechávajú.
Rada Cashmere Comfort v sebe ukrýva technológiu Cell-moisturisers TM- dôležité, aktívne získané látky z prírodných olejov, plus bambucké a kakaové maslo.
Čo všetko rada obsahuje?



Dove Derma Spa Cashmere comfort krém na ruky pre veľmi suchú pokožku:

Krém na ruky Cashmere comfort zahaľuje pokožku do hodvábne jemného plášťa, pripomínajúc kašmír. Inovatívny krém na ruky prináša pocit luxusu, v kombinácii so znalosťami z oblasti dermatológie. Kožu rúk vyživí, zregeneruje a ochráni. 
V zložení nájdete spomínanú Cell-moisturisers TM zložku (aktívne látky získané z olejových semien), tá sa postará o príjemný pocit na pokožke.
Zloženie krému je husté, no po kontakte s kožou sa začne jemne topiť, a premení sa na nemastný, hydratačný krém. Prechádza až k jadrám buniek pokožky, ktoré vyživí, hydratuje a ochráni. Krémik je určený pre veľmi suchú pokožku rúk, bojujúcu s neustálym vysušovaním. 
Obal má matný povrch, čo je skvelé hlavne ak máte ruky nakrémované, a potrebujete produkt zavrieť. Modrá farba vo mne evokuje jemnosť a krásu, je to  typická farba, s ktorou Dove nikdy nesklame. :)
Vôňa krému mi pripomína luxusný parfém, v ktorom sa mieša vanilka, jantár a korenie. Oceňujem nemastné zloženie, to sa do pokožky rýchlo vstrebe, a pocit jemnosti na rukách mi vydrží celý deň.
Cashmere comfort krém na ruky je mojou závislosťou, nie len že krásne vonia, ale mojim suchým rukám pomôže udržať rovnováhu a komfort. :)



Dove Derma Spa Cashmere comfort telové mlieko pre veľmi suchú pokožku:

Telové mlieka používam každý deň, podľa mňa je dôležité pokožku hydratovať. Vyskúšala som už veľa rôznych krémov a mliek, a preto viem rozoznať, či sa jedná o dobrý, alebo zlý produkt. 
Dove Cashmere comfort telové mlieko obsahuje zložky, ktoré majú pokožke prinavrátiť jemnosť a jas. Mlieko má pleť ochrániť pred voľnými radikálmi, a zlepšiť jej bariéru. 
Obal má praktické uzatváranie v dolnej časti, opäť s matným povrchom. 
Vonia nádherne, cítiť v ňom vanilku a jantár, je to vôňa plná luxusu a pôvabu.
Po nanesení na telo sa krémové zloženie zmení na gélové, ktoré do pokožky rýchlo vpije. Všetky produkty z tejto rady majú nemastné zloženie, čo oceňujem, pretože neznášam pocit mastnoty po krémovaní.
Pokožku mi mlieko hydratovalo, zjemnilo, no efekt mi nevydržal dlho. Rátala som s lepšou hydratáciou, avšak ak máte pokožku normálnu, bohate si vystačíte. :)
Dove telové mlieko ma aj napriek nedostatkom zaujalo, myslím, že bude perfektným darčekom pre mamu alebo svokru. :)


Dove Derma Spa Cashmere Comfort telové maslo:

Maslo ma bohaté krémové zloženie plné výživných olejov. Pokožku zregeneruje, zahalí ju sofistikovanou vôňou a nádherne zjemní.
Telové maslo má kelímový obal, na vrchu sa nachádza viečko modrej farby. Povrch má matný vzhľad, po odšraubovaní sa pod viečkom nachádza hliníková fólia, ktorá krém ochraňuje pred baktériami.
Dove Cashmere comfort krém je bielej farby s našľahaným zložením.
Milujem ho, pretože pokožke dodá potrebnú hydratáciu, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva žiaden pocit napnutej kože. Moje srdce si získal aj vďaka dlhotrvajúcemu pocitu blaha na pokožke, úžasnému nanášaniu, a taktiež kašmírovo hebkému finišu.
Krém môžem len odporučiť, funguje na extrémne suchej, ale aj normálnej pokožke. Balenie vydrží dlho, stačí použiť menšie množstvo. Oproti mlieku ma hustejšie zloženie, ktoré sa po kontakte s pokožkou roztápa. Výborný produkt najmä teraz, v zime. :)


Dove Cotton soft antiperspirant:

Nový antiperspirant Dove s obsahom bavlny bol navrhnutý tak, aby chránil pred potom a poskytoval 48 hodinovú ochranu pred nepríjemným zápachom.
Obsahuje štvrtinu hydratačného krému, a postará sa aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Podpazušie ostane hladké, zregenerované a suché.
V antiperspirante Dove Cotton soft nájdeme tóny púdru a kvetín v spojení s drevom, pižmom a jantárom. Vôňa pripomína čerstvo vypratú bielizeň. 
Obal má hravý, svetlomodrý vrchnák, ktorý ma pripomínať čistotu a sviežosť. 
Antiperspirant sa nanáša klasicky, pomocou striekacieho uzáveru. Páči sa mi, že nezanecháva škvrny na oblečení, a že pri striekaní neopadáva. Neobsahuje alkohol, takže pokožku neštípe a nedráždi.
Produkt výborne chráni, v podstate všetky tieto antiperspiranty mne veľmi vyhovujú. Ak sa silno potíte, myslím, že je čas vyskúšať Dove, pretože budete príjemne prekvapené, tak, ako som bola ja a moja mamina. :)


Poznáte túto radu? Ak áno, čo ohúrilo vás? 

Majte príjemný deň,
Soňa

Za poskytnutie výrobkov na testovanie ďakujem zastúpeniu Dove a Amic. 

You May Also Like

9 komentárov

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na Dove stejně jako na Nivee miluju tu čistou vůni:).
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dove mám veľmi rada a hydratácie nie je aspoň v tomto období nikdy dosť :D ďakujem za tip!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezké produkty. Tělovè máslo a antiperspitant mě zaujaly asi nejvíc :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krém na ruky vyzerá fakt brutálne dobre :) Veľmi sa mi páči a ako určite by som ho rada vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)