Ziaja Olive leaf

by - 12 novembra

Ahojte,
produkty poľskej značky Ziaja si ma získali na prvé vyskúšanie. Milujem ich vône, ktoré sú plné prírody a sviežosti. Svojim unikátnym zložením pokožke prinavracajú jemnosť, hydratáciu a krásu. 
Olivová línia si ma podmanila, produkty, ktoré som vyskúšala, mojej pokožke ulahodili. :)



Umývací olej na tvár a telo- olivový list:


Keď som prvýkrát olej nanášala na pokožku, myslela som, že bude ako ostatné. Bála som sa, aby mi pokožku príliš nemastil, a aby nebol hustý. Avšak, olejíček ma príjemne prekvapil, dokonca sa stal mojím večerným spojencom v boji za krajšiu pleť. :)
Čistiaci olej s výťažkom z olivových listov je primárne určený suchej, citlivej a dehydratovanej pokožke. Pleť jemne umýva, neobsahuje vodu a zľahka pení. Olivové listy pokožku posilňujú, a esencia z olivového oleja redukuje drsnosť kože.
Obal nesie typické farby značky, bielu a zelenú. Mám rada takéto minimalistické balenie, len ma mrzí, že fľaša nie je priesvitná. Tak by som vedela, koľko oleja ešte mám. Vôňa oleja je rovnaká, ako vôňa olivového oleja. Olej je po nanesení do dlaní mastný, avšak po zmiešaní s vodou sa zmení na čistiace mlieko.
Mliečko si potom napeníte v dlaniach, a aplikujete na tvár. Pozor na oči, môžu vás mierne páliť. 
Po umytí mám pokožku jemnú, pretože sa olej postaral o stratenú vlahu kože. Hydratácia je taktiež úžasná, podľa mňa jeden z naj produktov, aké som kedy vyskúšala. Predtým som sa olejovým prípravkom vyhýbala, no po vyskúšaní tohto olejíka, sa môj názor zmenil. 
Čistiaci olej Ziaja môžete používať na tvár a telo. Skúšala som ho ako sprchovací olej, no pre mňa je lepší ako olej na tvár. Využijete ho aj pri kúpeli, ako relaxačný olej. :)


Mikro exfoliačný gélový peeling- olivový list:


Peeling na tvár a telo s výťažkom z olivových listov dodáva pokožke jas a energiu. Doporučený je pre všetky typy pleti. Obal má krásny zelený tón, fľaštička je priesvitná, z čoho mám radosť. :)
V zložení sa nachádza hlavne výťažok z listov zelenej olivy, ktorý obsahuje oleuropeín (prírodný antioxidant). Prípravok má pokožku osviežiť, zjemniť a ochrániť. Obsahuje mikrozrniečka, ktoré sa postarajú o čierne bodky a ochránia pokožku pred stratou vody.
Olivový peeling má nádhernú vôňu, je to taká príjemná kombinácia olivy a kvetov. Nanáša sa klasicky, na navlhčenú pokožku, a krúživými pohybmi sa zapracuje na koži. Po masáži sa opláchne teplou vodou, a hurá, krásne žiarivá a čistá pokožka je na svete. 
Vyskúšala som už mnoho rôznych peelingov, no tento mám najradšej. Jemné zrniečka mi pokožku pomasírujú, pritom ju nepoškodia. Na tvári zanecháva delikátny pocit, dokonca sa mi vďaka nemu prestali upchávať póry. 
Viem, že produkty od Ziaji skoro stále chválim, no nie som ten typ, ktorý napíše zlú recenziu na výrobok, keď je v skutočnosti báječný. Ziaja veci okrem kvality, ponúkajú viditeľné výsledky, preto je pre mňa táto kozmetika zázrakom. :)



Všetky produkty si môžete kúpiť v predajniach, alebo na internetovom obchode fortis-slovakia.com. Skúsiť aspoň jeden produkt je podľa mňa nutnosť, ak samé vyskúšate, uveríte. :)

Máte doma niečo od Ziaja? Ak áno, ako ste spokojné?

Pekný večer,
S.

Za poskytnutie produktov na testovanie ďakujem zastúpeniu Ziaja Slovensko.

You May Also Like

4 komentárov

  1. Ziaja - to zní tak nádherně. Až trochu exoticky. Máš nádherné fotky! Líbí se mi jak si to dodekorovala tou nádhenrou květinou. Do teď jsem značku neznal ale jestli jí někde uvidím tak jí po tvém článku budu chtít určitě zkusit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já už Ziaju zkoušela, ten peeling vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)