Valentínske prekvapenie

by - 08 februára

Ahojte krásky,
Valentín nám už klope na dvere, a ja stále premýšľam, aké prekvapenie pre svojho drahého vymyslím. Viem, že tento sviatok nie je o darčekoch, no myslím si, že si nejakú tú maličkosť zaslúži každý, čo poviete?
Ako správna kozmetická maniačka, pozerám aj na funkčnosť produktu, ktorý darujem. Preto mám pre vás valentínske beauty tipy, ktoré si viete zadovážiť na eshope Notino pohodlne, z domu. Vybrala som výrobky plné valentínskej symboliky so štipkou luxusu.



Nápady na darčeky pre ženy

* Prada Candy telový peeling pre ženy *

Peeling na telo je produkt, ktorý využije každá žena. Aby ste vy, milí páni, netrafili vedľa, a nekúpili len tak hocaký výrobok, stavte na luxusné prevedenie.
Prada telový peeling má neskutočne krásny obal pripominajúci dokonalosť a prepych. Pompézne zlaté zdobenie na uzatváraní, sladká, ružová farba, a sklenená nádobka, to všetko značí, že sa jedná o stávku na istotu. Telový peeling má jemné zloženie, sladkú vôňu plnú cukríkov, a s pokožkou urobí priam zázraky. Peelingové zrniečka majú primeranú veľkosť, pleť nedráždia a skvelo odstránia zhrubnutú a odumretú vrstvu kože. Nepoznám lepší pocit, ako dotyk tiel dvoch zamilovaných ľudí, ktorí sa oddajú vášni. Hydratované, hebké a voňavé telo je radosť láskať. :)
Najlepšie na tom všetkom je, že si nádobku po spotrebovaní produktu môžte ponechať na drobnosti, čiže ju využijete aj mimo Valentína.


* Bomb Cosmetics Hearts Cocoa košíček do kúpeľa *

Druhým tipom na darček je bomba do kúpeľa. Milujem relax v teplej vode, a zbožňujem, ak si kúpeľ užívam spolu s mojím chlapom. Tento intímny zážitok je najlepšie spríjemniť si pomocou bomby do kúpeľa, ktorá ma čarovnú vôňu. Opojná vôňa ruží a citrusových plodov oživí myseľ i telo. Dizajn košíčka sa mi veľmi páči, podoba sladkého muffinu s cukrovými guličkami a párom zaľúbených vtáčikov, mi pripomína slávny americký sviatok. Je to síce len maličkosť, no verím, že potešenie bude na oboch stranách, veď čo je krajšie, ako ležať v objatí vo voňavom kúpeli spolu so svojou polovičkou? Košíček je zvláštny v tom, že sa dá použiť aj viac krát, ako som písala vyššie- pozornosť, ktorá je nielen delikátna, ale tiež na viac použití. :*


* Makeup Revolution Love Hearts sada balzamov na pery *

Bozk- najromantickejší prejav lásky, plný nehy a túžby. Vedeli ste, že bozkávanie prispieva k lepšiemu zdraviu, znižuje stres, posilňuje imunitný systém a aktivuje krvný obeh? Samotný akt bozkávania je nádherný, no nie vtedy, ak máte pery suché, popraskané a bolestivé. Jedna z vecí, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kabelke, je balzam na pery. Pusinku hydratuje, zjemní a pripraví na nával bozkov. Tento set si ma získal, obsahuje dve pomády, s ktorými sa viete podeliť so svojim partnerom, alebo kamarátkou. Sviatok zamilovaných nie je len o pároch, kľudne si spomeňte na svoju najlepšiu kámošku, určite ocení, že ste na ňu mysleli. Milý darček v peknom balení vyčarí úsmev aj tej najskeptickejšej osobe, ktorá sviatok neoslavuje. :)


Nápady na darčeky pre mužov

* Collistar Man sprchový gél *

Nie jedna z nás prežíva dilemu, čím obdarovať svojho muža. Ponožky a trenky mu už dať nemôžte, dostal ich na Vianoce. Oblečenie, knihy alebo úplná blbosť, ktorá ho nielen že nepoteší, dokonca mu pripomenie, ako "dobre" ho poznáte, nie je nič extra. Existuje ale jedna vec, čo vyčarí úsmev každému chlapovi- sprchový produkt. Prečo? Veď sprchový gél s mužnou vôňou bude používať každý deň, takže netrafíte vedľa. Predstava sviežeho, čistého a mužne voňajúceho chlapa v posteli naštartuje fantáziu nie jednej dáme, a ak svojho miláčika pochválite, ako príkladne sa o seba stará, uvidíte, budú sa diať zázraky. :)


Preferujem možnosť nakupovania v pohodlí domova. Má to svoje výhody, pretože si vyberiem presne to, čo potrebujem, a za skvelé ceny. Okrem spomenutých darčekov, odporúčam trebárs parfum či darčekové kazety, no vždy sa riaďte vkusom obdarovanej osoby. Najlepšie darčeky pre ženy plné romantiky, krásnych obalov a farieb nájdete vo valentínskej sekcii.
Pre pánov sa okrem sprchovacích gélov hodia aj tuhé mydlá, kazety či parfumy, no platia tie isté pravidlá, ako u žien.

Dúfam, že vás článok inšpiroval, a že pre svoju polovičku nájdete dokonalý darček. :)

Krásneho Valentína plného romantiky a lásky,
S.


You May Also Like

5 komentárov

  1. Na balzámcích na rty ujíždím. Ani jsem netušila, že Makeup Revolution nějaké v nabídce má :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno ma, a sú dobré, pretože skvelo pery hydratujú a vydržia na nich dosť dlho. :)

      Odstrániť
  2. Wau, naozaj krásna nádielka. Môj kamarát zbožňuje Valentín, lenže je momentálne single. A tak som sa rozhodla, že ho poteším aspoň trocha a pošlem mu poštou figúrku z jeho obľúbeného anime seriálu :) Aby mal prekvapenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka to je veľmi milé a pekné gesto, určite sa poteší. :)

      Odstrániť
  3. Ja som bola tento rok tiež fakt dosť prekvapená, pretože manžel sa veľmi odviazal a navštívili sme súkromný saunový kontejner . Do sauny občas zájdem, ale nikdy to nebola vyslovene súkromná sauna pre dvoch. No, čo sa budeme rozprávať, ten zážitok je úplne o niečom inom. A asi vám nemusím hovoriť, ako to celé dopadlo. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za tvoj komentár, odpoviem naň hneď, ako budem môcť. :)